• znajdatevolimja
    1.4k
    Dragi Zonaši,

Naše natjecanje za izbor najljepšeg (domaćeg) Dinamovog dresa priveli smo kraju. Ovdje ću staviti rezultate natjecanja.

Zlato je pripalo ogromnom favoritu od početka koji je pomeo sve do kraja, srebro je mene osobno malo iznenadilo, a borba za broncu je bila tijesna (51:49).

Također, pošto ću uskoro napraviti i natjecanje za izbor najljepšeg gostujućeg dresa, kojemu se kako sam već rekao osobno možda i više veselim zbog raznovrsnosti, a vjerujem kako ću raditi i ostala natjecanja raznih formata - volio bih da kritizirate sustav natjecanja, što pozitivno što negativno, dajte svoje prijedloge, komenatare na rezultate natjecanja itd.

Sam ću sebe za početak kritizirati i reći da sam natjecanje trebao od početka stavljati u kategoriju "Dinamo Zagreb", a ne "Povijest Dinama" jer mi se čini kako je odmah više ljudi sudjelovalo.

Neka ovakva natjecanja traju još dugo.

Zahvaljujem Vam svima na sudjelovanju, nadam se velikom broju komentara na ovom topicu i - Ramone potpisuj sunce ti žarko.
  • znajdatevolimja
    1.4k
    ZLATO - NAJLJEPŠI DOMAĆI DINAMOV DRES U POVIJESTI PO MIŠLJENJU ZONAŠA

dinamo.jpg
  • Paggini
    58.3k
    Prva garnitura 2019/2020 pokradena, sramota!!!!
  • znajdatevolimja
    1.4k

Garnitura 2019/2020 se koliko čujem žalila da je protivnički dres zalijevao samo drugu stranu terena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.