• Sajla
    6.5k
    Naslov jedno, a u samom tekstu drugo,Iskrenjak

tekst: "Uključio se VAR, kad je stani-pani, nema više poguranca nekoga, čega je prije bilo."
    naslov: "Problem mu je što više nema sudačkog poguranca"
    ne vidim ja tu neku razliku. a i nije baš da Vranješ prvi put "lijepo" priča o nama
  • mali M
    6.4k
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    morao sam guglati slike da vidim o čem se radi jer ne ulazim na index. Kakav je lik lažovčina ahahahhahaha, sam si je sa žličicom napisao HŽV na kavu koju mu je neka gejčuga servirala sa srčekom...
    Pa ja ću se ranit!
  • NitkoBitan
    21.9k
    Naslov clanka na Indexu: "Dinamovci znaju cijenu ulaznice za Arsenal. Mogu biti jako sretni."

Dio teksta: "Treba reći kako je ovo jedna od najjeftinijih karata za utakmice Arsenala ove sezone. U Premiershipu se jako teško mogu nači ispod 170 eura, dok su u Ligi prvaka nešto uravnoteženije, pa su se za neke utakmice mogle kupiti i za 70 eura."

Prosjecan forumas je informiraniji od prosjecnog novinara najpopularnijeg portala u Hrvatskoj. Plafon cijene gostujuce karte u Ligi prvaka je 60 eura tako navijaci Dinama bas i ne luduju od srece zbog par eura vise manje.
  • Brusa
    2.1k
    da.
    a uz to ako sam dobro ubrao za gostujuće navijače u premier ligi (svi klubovi, sve utakmice) je cijena karte 30 £
  • austrijanac
    5.1k

Prosječan novinar Indexa je poluidiot realno jer bi onda napisao kakva je situacija na ostalim stadionima gdje je Bratislava bila kao da Real dolazi, a ne Dinamo.

Da ne pričam o Salzburgu gdje je najjeftinija karta prek Uefe bila 110 eura.

Ali cilj je oblatit Dinamo.
  • Šteco
    844
    FB-IMG-1736884442318.jpg

Ne pratim ovog trovača i prodavača magle, nego su ga Nogometne vijesti šerale. Od danas više niti njih ne pratim, dugo sam i izdržao.

Uglavnom, za mene klasičan šitofddej.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    danas u 21 h je taj lik gost u Timeout emisiji na Sportskoj TV kod Denisa Draganovića, a uz njega je gost i Hrvoje Tironi. Kakvim likovima se daje medijski prostor, lik je na ljeto govorio da Petko 99% odlazi iz Dinama, iz pouzdanih izvora bliskim igraču.
  • Šteco
    844
    Da mogu, i sportsku tv bi sad maknuo s liste kanala. :cool:
  • Progressive overload
    163
    Ja za njega mislim da je na platnom spisku nekog menadžera ili više njih. Ima
    neke informacije i poznanstva i non stop se prezentira kao realan navijač Dinama ali toliko je sranja prosrao po Maricu i upravi pa vjerujem gura neka neku agednu od svojih sponzora iz sjene.
  • Droljo
    11.1k

Nemam fejs i nije mi to naj jasnije. Taj balkan deda. To znači napravim profil tamo, nazovem se balkan droljo i tri puta dnevno (ili kolko već) napišem 7 riječi bez točke, zareza i to onda ljudi prate, lajkaju, šeraju? Ne razmem sistem taj, proceduru. Kak se to postane?
  • Izet Hajrović
    3.3k
    imaš još bolju varijantu, možeš ga gledati na Youtube-u. :smile:

inače, to je Davor Pecci, suvlasnik noćnog kluba Ray, a koliko znam dobar je s Fabijanom Komljenovićem.
  • Crni86
    7.2k
    inace mi ovaj lik ide na jetru i grozim se na njegove upise, ali trenutno nije daleko od istine pogoto uzevsi u obzir najave s nase strane i ako tovari dovedu mlakara.
  • Šteco
    844
    i ako tovari dovedu mlakara.Crni86

Dobro je, ovo si napisao u prikladnoj temi.
  • Crni86
    7.2k
    Spica je ono sta njima fali. Ako ce livaja dobiti puno vecu slobodu na desetki oni ce biti dosta opasniji. Mlakar za njihovu trenutnu situaciju je za njih pojacanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.