• Šteco
    936
    Da mogu, i sportsku tv bi sad maknuo s liste kanala. :cool:
  • Progressive overload
    207
    Ja za njega mislim da je na platnom spisku nekog menadžera ili više njih. Ima
    neke informacije i poznanstva i non stop se prezentira kao realan navijač Dinama ali toliko je sranja prosrao po Maricu i upravi pa vjerujem gura neka neku agednu od svojih sponzora iz sjene.
  • Droljo
    15.9k

Nemam fejs i nije mi to naj jasnije. Taj balkan deda. To znači napravim profil tamo, nazovem se balkan droljo i tri puta dnevno (ili kolko već) napišem 7 riječi bez točke, zareza i to onda ljudi prate, lajkaju, šeraju? Ne razmem sistem taj, proceduru. Kak se to postane?
  • Izet Hajrović
    4.9k
    imaš još bolju varijantu, možeš ga gledati na Youtube-u. :smile:

inače, to je Davor Pecci, suvlasnik noćnog kluba Ray, a koliko znam dobar je s Fabijanom Komljenovićem.
  • Crni86
    10.2k
    inace mi ovaj lik ide na jetru i grozim se na njegove upise, ali trenutno nije daleko od istine pogoto uzevsi u obzir najave s nase strane i ako tovari dovedu mlakara.
  • Šteco
    936
    i ako tovari dovedu mlakara.Crni86

Dobro je, ovo si napisao u prikladnoj temi.
  • Crni86
    10.2k
    Spica je ono sta njima fali. Ako ce livaja dobiti puno vecu slobodu na desetki oni ce biti dosta opasniji. Mlakar za njihovu trenutnu situaciju je za njih pojacanje.
  • Šteco
    936
    Ma sve 5, neka svak' ima pravo na svoje mišljenje. Ali reći da ak dovedu Mlakara i Šegu da su napravili ne znam kakav prijelazni rok i da je to bolje od Galešić & Franjić je meni za shit of the day. Eto, to je moje mišljenje.
  • Crni86
    10.2k
    djelomicno se slazem, ovisi iz kojeg kuta gledas. Oni su najavili da im je potrebno pojacanje na krilu i u spici. Krilo su doveli, spica je navodno blizu. Oni su svoje pozicije koje su htjeli popunili, dok mi i dalje trazimo napadaca, i dalje nemamo sesticu i dalje nemamo lijevog beka. Uz to kad uzmes u obzir da smo mi puni ko brod, a oni moraju vec sad nekog prodat.
  • Eduardo
    24.3k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
  • Oluja
    5.3k
    ovo je za Shit of the shits.
  • Nolifer
    11.1k
    Raketa kao da je na bijelom ili nečem jačem. Na kojim je on drogama?
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    U njemackoj ima izrecica: "Herr lass Hirn regnen" sto u prijevodu otprilike znaci "Boze daj da pada mozga s neba". Mislim da je to prikladno za tu izjavu.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Osim s botoksom, izgleda da se Rakitić pika još s nečime.
  • NVKOD
    4.9k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
    Eduardo

Pa prisjetimo se... još k tome je odlična faca ovog pored Beckhama.

554iPat.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.