• Toni90d
    1.1k

Kako to onda da nismo u LP svaku utakmicu primili 9 golova kao protiv Bayerna, kako to da smo mogli odigrati dobru obranu protiv glavnih konkurenata i primiti samo smiješne golove. A da smo protiv njih zabili 2 gola, nebi se pričalo o smiješnim golovima. Slažem se da je obrana propuh, obranu igra cijela momčad, od napada preko veze do zadnjih igrača i golmana. Lakše se protivniku otvoriti kad jedan obrambeni čuva Kulena, koji ne može vode dodati Petku što se tiče primanja lopte, pa je dosta da taj jedan igrač odnese loptu, a kod Petka često ni tri igrača nisu dosta za odnijeti loptu.
  • Crni86
    7.1k
    ne razumijem kako netko u trenutku kada imamo 24 primljena gola, vise od svih ekipa koje su u top 4, moze tvrditi da je nama najveci problem napad. Da smo zabili taj gol protiv osijeka nitko nam ne garantira da opet ne bi primili 4 komada. Da nismo primili 4 komads protiv osijeka na maksimiru, dobili bi 1:0bi ne bi pricali o nesposobnom napadu nakon teskog gostovanja u salzburgu par dana prije. I takve utakmice smo se uvijek mucili i uvijek bi dobili na misice 1:0,2:0.

Zabili smo do sada najvise golova u cijeloj ligi. Koliko tocno golova vise od protivnika moramo zabiti kako bi bili prvi? 30,40? Nemamo 2 clean sheeta povezana u cijeloj sezoni, prosle sezone smo primili skoro 24 gola u cijeloj sezoni. Ekipe u ligu nas se i ne boje jer svatko tko prede centar nam zabi gol. Najbolji primjer je utakmica protiv gorice.
  • E46
    1k
    Samo cekam da izađe FM25 da se ispucam od bijesa na ovakvu sportsku politiku.
  • Niko1986
    614
    Kako to onda da nismo u LP svaku utakmicu primili 9 golova kao protiv Bayerna, kako to da smo mogli odigrati dobru obranu protiv glavnih konkurenata i primiti samo smiješne golove. A da smo protiv njih zabili 2 gola, nebi se pričalo o smiješnim golovima.Toni90d

Zato što nas u HNL-u izkontriraju jer je tranzicijska obrana grozna. U LP toga nema (osim prvog gola Slovana) jer smo većinu vremena u podređenom položaju.
  • GeneralNapoleon
    301

Pa zato sto u LP igramo bunker sa 5 obrambenih i 4 veznih. Uz to se u LP svi trude 10 puta vise i nema toliko nonsalantnosti kao u HNLu. Mi najvece probleme imamo u kontrama i povratnoj trci.

Isto tako se moze pitat zasto nam je u LP realizacija nekoliko puta bolja nego u HNLu. Kolega Krizy je stavio bas negdje statistiku koja to pokazuje, ne znam vise na kojoj temi.

A ovo da smo u derbijima igrali dobru obranu i "samo" primili smijesne golove stvarno ne znam ni kako komentirat :lol:

Takoder jel ne razmisljate da bi mozda i u napadu bili bolji da obrana izgleda bolje. Pa da se igrac mozda usudi odigrat riskantniji pas jer zna da nece svaka greska zavrsir u protivnickom ziceru. Pa i da se odrzi ritam napada jer stoperi i zaustave nekoga na centru.

Da nam je napad najveci problem mi problema ne bi imali.
  • M94
    1.4k
    Hebo vas Bara i ti mutni poslovi, goni to što dalje od Dinama.
  • ElDorado
    1.3k
    Obrana je sigurno bila veći problem ali u 4 tekme dali smo 17 golova, a bila je serija pod Bjelicom 3-4 tekme gotovo bez zabijenog gola
  • GeneralNapoleon
    301

Mi smo u tri tekme gdje smo u svakoj zabili 2 gola ispusili 7 bodova. Mislim da je sa time sve receno.
  • ElDorado
    1.3k
    očito da u fazama nije štimalo ni jedno ni drugo ali obrana puno više zasigurno
  • Jay
    296
    Ivanušec na klupi protiv Utrechta. Haller isto na klupi
  • skener
    1.4k
    Ivanušec na klupi protiv Utrechta. Haller isto na klupiJay

A mogli su biti u prvih 11 sad protiv Lecha
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Sposoban sd završi posao. Nije moguće da nas svi odjenu, jednostavno nije moguće. Mi smo klub koji ima i image,i ime . Neki smo racku jbg. Ali da nas svi odbiju tu mi nešto smrdi. Onda tu nešto ima i do nas. Kupi i plati ,jednostavno. Ili reci nemamo. Kakve crne posudbe. Kupi igrača ,a ako Petko može super. Ako ne onda imaš zamjenu. Ili shvatiti da treba novi sportski direktor koji će znati završiti posao. Marić nek se bavi scoutingom. Ima nešto vjerovatno i to treba iskoristiti najbolje moguće. Ali ako nisi za sd onda treba ići dalje
  • Žan
    318
    Koyalipou upravo zabio gol za Lens, kakvih na ovom forumu promasaj od ljudi ima, ne znam jel ih ima po komunama...
  • E46
    1k
    jbg forumu nije dovoljno dobro ime koyalipou jer igra za tamo neku cska sofiu, a ovdje se odma uklopio i prvi sastav i dosta dobre ocjene vec u prvom nastupu za lens.
  • Orc123
    9.8k
    Kronicno fali jedan jak napadac koji bi rasteretio malo ekipu! Jedan napadac ala Mierez....
    Ovo s Kuletom je kamilica, nit radi pritisak, nit dobiva duele, nit asistira, nit ne zabija, a sad po novom nit ne ulazi u prilike....
    Nadam se i Tayloru sto prije....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions