• veselko tenžera
    3.2k
    za ovo bih dao ban od bar 7 dana.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    kak sam vec napisal, bolje da nam zadnji dan dojde pravi špic, nego danas Bakrar ili neka druga panjina u grupi "tek tolko kaj se dopeljal napadacl"
    1mReplyShareFlag
    Jurki

Ma ja bi to odmah potpisao ,ali sve je relativno,ko je onda pravi špica? Sam kažeš da nemamo novaca za takvog kao prvo,kao drugo ni po čemu me nisu uvjerili da znaju šta rade. Dosta je novih ljudi u klubu ,ali Marić je tu već dugo. A dosad mu timing nije bio jača strana . A poslovi koji su preko 3 ,4 milje su ozbiljna stvar. Danas se upiti samo odradjuju putem maila. Preliminarna opipavanja ,kopanja i opipavanja pulsa. A poslovi se završavaju u 4 oka . A ovo sitno gdje odbor i niko ne treba ni odobriti transfer može i mailom. A takvi nam ne trebaju. Valjda je vreme gledanja igrača i potpisivanja ugovora na osnovu youtube davno prošlo . A kako ja znam ,Marić je u turskoj . Tako da ne treba očekivati ništa više od evt Ivanušeca. Tu nije do nas ono što me još intrigira je zašto niko ne izdaje pred medie u slučaju Taylora ako je završen i dolazi na ljeto. Ja bi to smatrao vrhunskim poslom. Konačno nešto pametno da napravimo i mi. A volio bi to isto i za Selahija. Recite riješeno,i da ovdje ne laprdamo o šesticama i bekovima
  • Neron53
    1.1k

Sta nam vrijedi ako imamo "najboljeg" napadaca ako znamo unaprijed da ga nema dvije trecine sezone..a radi njega navodno niti jedan drugi nece doci jer im samo klupu mozemo obecati.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    pa to ja i govorim . Znači treba dovesti prvu špicu i kraj priče. Ovo čekanje je strah jednostavno. Treba djelovati sad ,ne sutra. Tako rade svi ozbiljni klubovi. Petko se nije ozlijedio jučer. Sve nekakve skrivali e,nije ozbiljno. Mišića imamo, nikakav problem ,dobio je jedan udarac. A mišić out 2 mjeseca. Pa ko je tu lud ?
  • Nadmocniji
    324
    Ako je sa Petkovicem toliko ozbiljna situacija i pitanje dal ce se i kad vratit u optimalnu formu, nama onda gospodo trebaju 2 napadaca.
  • ElDorado
    1.3k
    to sam tu napisao dva puta ali ljudi i dalje drve po svome. Rekao je da ako Dinamo bude inzistirao na ugovoru da ce mali otic iz Dinama. I da se s Maricem sve da dogovoriti. Dinamo trenutno nije zasticen uopce.
  • Orc123
    9.8k
    s obzirom koliko odugovlacimo i kako pregovaramo Bog ako i jednog dovedemo...
  • Jos-Optimus
    3.8k
    Obrana nam nece biti bolja? Franjić, Galešić, Perković, Mmae, Nevistić...doslovno će biti duplo bolje. Samo još napadač i gazimo
  • ElDorado
    1.3k
    Narativ je stalno da ce nam najvece pojacanje biti povratak ozljedjenih igraca. A trenutno 9 dana do prve tekme niti jedan se nije vratio. I nije jasno o kakvim se ozljedama radi. Očito je igranje pod ozljedom bilo fatalno.
  • Orc123
    9.8k
    Ja nezz jesam li lud ili kaj, ali ja jos vjerujem da Mmae moze biti ozbiljan pretedent za prvih 11....
  • CastAway1986
    2.4k
    Dogovorili smo Taylora za ljeto , dolazi Ivanušec, dolazi napadač, stiže megazvijezda iz Porta pisu se izmišljotine a činjenica da nitko od navedenih nit je dogovoren niti potpisao a ovdje dnevno desetak stranica lupanja
  • Nogo
    4.7k

To je par ljudi ovdje napisalo, a izašli članci na portalima prije "njihovih" informacija.
    Ja dok ne bude službeno ništa ne vjerujem. Puno puta sam se opekao.
  • Jurki
    14.4k
    ko je onda pravi špicaKujtim Shalla

Prva špica je onaj koji se izbori na treninzima i utamicama. Zdrava konkurencija nam treba.. to treba i Petku da ga izgura iz zone komfora de on zna da je prva violina. I da se mora potruditi zadobiti povjerenje trenera. To bu guralo i jednog i drugog i treceg napadaca napred.
    Ovak ak on zna ja sam neprikosnoven, odmah oboli od teske bolestine zvana bolikurcina.
    Ista stvar je i sa ostalim senatorima. Mi smo zicer u prvih 11 i moremo se zajebavati kak hocemo. I tu su krivi treneri.
    Ne zalazes se dovoljno, ne treniras kak spada, rovaris protiv ostalih.. ok nema problema, ides na tribinu i dobil bus suputnika Arballeru koji ce te za nagradu goniti ko vrag grijesnu dusu.
  • NVKOD
    2k
    Ne zalazes se dovoljnoJurki

ides na tribinuJurki

Za kaznu sjediti do Big Daddyja na tribini.
  • CastAway1986
    2.4k
    u tome i je problem , pročita se glupost na nekom bezveznom portalu pa napišu ovdje a ljudi se upecaju i ide 20 stranica o igraču koji uopće nije na radaru kluba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions