• Kujtim Shalla
    3.6k
    Dobro jutro svima , i nadam se dobrim vijestima danas ili sutra za naš dinamo. Ovo kako je krenulo može samo bolje. Iako sam jako pozitivna osoba ,doduše sa čvrstim stavovima
    Moja pozitiva me nekako polako izdaje. Pa nemogu vjerovati da niko u klubu a posebno sd nežna pravu situaciju sa petkom. Da dan za danom,tjedan za tjednom,mjesec po mjesec niko ne reaguje i lupi šakom o stol i kaže to je to. Nema više čekanja ,čovjek je ozljedjen od ljetos. Mala ozljeda a toliko traje . Nama titula visi
    I moramo dovest prvog napadača. Shvatiti da Petko trenutno to nije ,a neće ni biti još dugo ako je istina da uz pubičnu kost i trbušni zid oštećen. Tu je moguća operacija i još duži oporavak. Lutamo bez veze kao da namjerno i dalje čekamo kao prošli put hoće potpisati neće potpisati. Nemamo mi 20 bodova plus pa da se zajebavamo. Napadač trenutno mi je i važniji pd lijevog beka. Lijevi bek je problem od leovca još. A nikad nismo bili u poziciji da imamo jednog napadača i uz sav respekt prema kuletu on jednostavno ne može biti prva opcija u navali Dinama. Od silnih spominjani imena sad neki levati se spominju. Na kraju ćemo žaliti i za Bakrarom
  • Facke
    4.7k

Nama je v napadu veliki veliki problem realizacija.
  • don
    9.4k
    Mi Petka necemo u formu vratit do svibnjaemilperska

nećemo do svibnja, oćemo do veljače.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    nije to jedan špic brate,nama fali naš prvi napadač,najbolji igrač Bruno Petković. Pa tovari bi bili 6 da im nema Livaje. A sad su doveli i Mlakara. A para nemaju. To da je nebitno kad napadač dodje to su obična laprdanja . I sve je do osobe. Da dodje mašina koja zabija konstantno ok, ali mi za takvog nemamo Casha,a svi koji se spominju su likovi koji su negdje stagnirati. Kojima treba samopouzdanje, prilagodba,sigurnost. A za to treba više nego jedan dan kompa moj
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    frende Galešić je top hnl igrač i sigurno je najbolji stoper Dinama.
    Koliko si puta gledao Rijeku? Brz,jak u duelu,dobra igra nogom i zna se snać pred protivničkim golom.
    Ne može bit najlošiji prijelazni rok ikad kad smo doveli odličnog i relativno mladog stopera,solidnog Franjića,produžili Roga za rotaciju,doć će Ivanušec i nadam se Traore u špici.
    Puno je lošiji bio ljetni prijelazni rok gdje su doveli Mmaeea,vjerovali Ogiwari na lijevom beku,nisu doveli treću špicu i zamjenu Mišiću iako su znali da će imat bolestan ritam utakmica.
  • skener
    1.3k
    Istina je da Dinamo iz Odranskog Obreža nije uspio registrirati Varelu. Međutim, Varela je tada tražio registraciju po članku 19.2 a, FIFA Pravilnika o statusu i transferima igrača. Dinamo sada traži njegovu registraciju po članku 19.2 b. Ključna je razlika da je Varela u međuvremenu napunio 16 godina, a to dobna granica s kojom FIFA dopušta odlaske maloljetnih igrača u druge države. Prije 16 godine uvjeti su potpuno drugačiji.

Napokon, u Dinamu su proteklih godina registrirali nekoliko maloljetnih igrača iz inozemstva preko HNS-a i FIFA-e bez ikakvih problema. Ne dogodi li se neki dramatičan preokret, Varela će uskoro biti igrač Dinama...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/porto-prijetnjama-prikriva-nesposobnost-dinamo-ce-se-pozvati-na-clanak-koji-je-na-njegovoj-strani-15541881
  • Juznjak
    4k
    A Galesic je bio glavni adut u obrani Rijeke, koja je primila manje od 10 golova u 18 tekmi. Naravno nije samo on bio zaduzan za to, ali je bome igrao vaznu i veliku ulogu za tu cinjenicu….

Po meni je samo KTC na razini Galesica a ostali stoperi nisu na njegovoj razini … A Galesic je vise od 10 godina mladji od KTC-a tako da bi on mogao preuzet njegovu ulogu kad se Teo oprosti danas sutra

Naš dečko, naša liga, naš mentalitet…. Dečko koji bi se uklopio odma i identificirao s klubom…. A mozes ga i prodat dalje za veci novac za nekih 2-3 godine….

To sto mozda nije vrijedan 5 milijuna je druga tema. Al da je pojacanje i teski upgrade, sigurno jest.
    Dani Olmić

@Dani Olmić o Galešiću prije nego što je došao u Dinamo

Galesic ti nece donjet prevagu u igri …Dani Olmić

@Dani Olmić o Galešiću nakon što je postao igrač Dinama.
    Tipičan primjer trovanja Zone i pljuvanja po svemu.
  • NORTE
    13.2k
    Jel mi može netko ukratko objasnit ulogu "jebenog" Odranskog Obreža u svemu ovome?
    Otkud taj klub u svemu ovome?
  • Enco
    2

"Pitanje za Upravu kluba, zašto mislite da neće prevariti i nas s Belinhom."
    @Haza

Bara je u Podcast Inkubator sam rekao, Olmo je došao za nula kuna prodan je za 29 milja eura, Belinho je došao za nula kuna i otići će za nula kuna
  • Jurki
    14.4k
    jasno da nam treba špic, to nitko ne negira, ali za špica koji bu neka "garancija" treba pljunut ozbiljnu lovu i nije samo u tome stvar, takvi špic gleda da otide u Niz, Bel, Njem itd..
    kak sam vec napisal, bolje da nam zadnji dan dojde pravi špic, nego danas Bakrar ili neka druga panjina u grupi "tek tolko kaj se dopeljal napadac".

Edit: ne mislim biti advokat sdu ili nekom drugom, vec se pokusavam voditi nekom elementarnom logikom.
  • NORTE
    13.2k
    Bara je u Podcast Inkubator sam rekao, Olmo je došao za nula kuna prodan je za 29 milja eura, Belinho je došao za nula kuna i otići će za nula kunaEnco

Kad je to izjavio?
  • Facke
    4.7k
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-nikoga-nismo-oteli-porto-truje-javnost-a-klub-je-trazio-od-varele-tri-milijuna-eur-1026493

Mi za svaki drek morame izjavu dati i prek novina se opravdavati , navek su drugi krivi.
  • rioda
    6.2k
    Jel mi može netko ukratko objasnit ulogu "jebenog" Odranskog Obreža u svemu ovome?
    Otkud taj klub u svemu ovome?
    NORTE

Mislim da je stvar u tome što bi tamo bio registriran kao igrač amater.
  • Daliban
    4k
    bolje da nam zadnji dan dojde pravi špic, nego danas Bakrar ili neka druga panjinaJurki

Slažem se s tobom, ali poučeni iskustvom znamo da ako do zadnjeg dana ne dođe napadač, ne da će doći panjina nego je pitanje hoće li taj, kojeg zadnji dan dovedu na blef, do kraja sezone uopće upisati minute.
  • Daliban
    4k
    Mi za svaki drek morame izjavu dati i prek novina se opravdavati , navek su drugi krivi.Facke

Debate bro PR, avangarda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions