• rioda
    6.2k
    Današnja vijest, dobra za nas zbog Ivanušeca.

I dok Rangersi 'stupaju u kontakt' oko švedskog internacionalca Hjalmara Ekdala, klub bi mogao prekinuti jednu posudbu s Ibroxa kako bi pomogao da se sklopi dogovor. To je zato što Feyenoord želi službeno prekinuti Rangersov ugovor o posudbi za Neraysho Kasanwirjo kako bi poslao još jednog igrača iz svoje momčadi na posudbu.

Kasanwirjo, 22, vratio se u Feyenoord na liječenje nakon što je zadobio ozljedu dok je igrao za Nizozemsku U21 u prijateljskoj utakmici s Engleskom ranije ove sezone. Nakon operacije, svestrani branič sada se vratio u Nizozemsku fokusirajući se na svoj oporavak, a Rangersi su navodno još uvijek zainteresirani za trajno potpisivanje ugovora s Kasanwirjom.

Unatoč tome, National tvrdi da Feyenoord ozbiljno razmišlja o raskidu ugovora o posudbi Neraysho Kasanwirjo Rangersa ovog siječnja.

https://www.rangersnews.uk/transfer-news/rangers-loan-deal-could-be-cut-short-as-gers-target-former-premier-league-international/
  • skener
    1.4k
    Nije mi bas jasna situacija s Ivanusecom
    Njima ne treba (danas gube doma i trener ga ne uvodi ni minute), zele ga posuditi, mi ga zelimo uzeti, vjerujem da Luka nema nista protiv povratka.
    Znaci svi se oko svega slazu i da se 10 dana ne mogu rijesiti papiri?
  • scooniepenn
    3.6k
    Kolega na dobrom ste tragu, ali ono sto se ovdje ocito zanemaruje su dvije stvari. Unutar Europske unije ljudi i robe mogu nesmetano putovati i ne vidim koja to FIFA moze djetetovim roditeljima braniti da dodju u Hrvatsku i srede si radnu dozvolu te nastave svoj zivot t . Drugo, ako je malom istekao ugovor on ima potpuno pravo potpisati za drugi klub i ne vidim koja su to mutna posla, ako je njegova obitelj procijenila da ne zeli potpisivati ugovor s klauzulom od 30 milja Eura.
  • Paggini
    33.5k
    Znaci svi se oko svega slazu i da se 10 dana ne mogu rijesiti papiri?skener

Feyenoord je posudio 6 igraca, sto je max koliko se moze posuditi, a ako se ovaj ozlijeđeni vrati, a vraća se, Ivanušec službeno potpisuje.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    U utrku za Taylora se uključio i Trabzonspor te navodno Espanyol, Hull i QPR.
  • Olmic
    3.9k
    i to bi znacilo kraj nasim sansama
  • Daliban
    4k
    U utrku za Taylora se uključio i Trabzonspor te navodno Espanyol, Hull i QPR.Sibirski plavac

Najbolje vijesti dana.
  • Crni86
    7.1k
    Pogledao sad tekmu protic lecha i nama samo na ovu igru fali jedan selahi. Jedan pitbull koji ce pokupit sve te lopte i bit prvi okidac kontre.

Nista protiv roga, ali takvih igraca imamo na bacanje. Steta sve u svemu da se selahi nije doveo (ili igrac njegovih karakteristika).
  • ElDorado
    1.3k
    Ajmo Mariću u napad ima lijevih bekova!!!!
  • ElDorado
    1.3k
    i to mi bas nije jasno nakon onih benevolentnih izjava njegovog mngra sta se ceka.
  • dinon7
    1.4k
    Kakav bek. Nama treba napadač. Hitni da ne može hitnije
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Slažem se u potpunosti, al nažalost mislim da se više neće dovoditi veznjaka u ovom roku jer smo "prekrcani" u veznoj liniji. Inače i ja bih volio Selahija ili nekog sličnog (npr. "moj" već na scout temi opjevani Besard Šabović koji je trenutno bez kluba nakon kaj mu je istekao ugovor sa Djurgardenom, a lik igra poziciju defenzivnog veznog i ima sve, od odličnih dodavanja i presjecanja lopte, do udarca i ubačaja).
  • Droljo
    10.9k
    Besard ŠabovićSibirski plavac

Sa njim bi i špicu pokrili :lol:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    S obzirom da je samo 2 cm niži od Kuleta, zašto ne. :rofl:
  • Bosskovitz
    13.8k
    Najbolje vijesti dana.Daliban

Stari pa već i sam Taylor zna da ga ne želiš u Dinamu, ne moraš to ponavljati svakih sat vremena. Uzmu te neki ljudi ovdje na pik ali s pravom, ovo izgleda kao da dežuraš na Zoni i samo čekaš komentar na koji bi odgovorio da posereš Taylora:

temp-Image-Ge-LOs2.avif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions