• Krizy
    50.6k
    Ousmane Dembélé
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Čovjeku dosadno pa i om ziznuo inicijale ,svi čekamo bili kakvu kost :lol:
  • Paggini
    34.6k
    Sve samo ne ousmane dembele koji će nam kurac taj propali invalid jel nema netko mlad i dobar pa dokle cemo vise ovako a nije ni lijevi bek di je lijevi bek maricuuuuu???
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    OB oću bekaaaa
  • Captain America
    19.3k
    Bit će party kad Petko navuče Dembelea na Counter Strike i League of Legends :fire:
  • Noel
    8.2k

Ne bih se složio. Ja mislim da Dembele nema inerciju pokreta u trenutku. Parametri forme su mu rapidno labilni. Nije za šablonirani nogomet. Više bih volio vidjet umjesto njega nekog Rusa.
  • NORTE
    13.3k
    Ousmane DembéléKrizy

Opet ti Marićevi Francuzi drugoligaški koje niko neće pa ih dovodi nama.
  • KaJJe
    322
    Ousmane Bemdele
  • NitkoBitan
    22.1k
    IB... ipak bijelac :sweat:
  • bluelions
    343

Ostane Bruno? :lol:
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Mozda je srpski izvor pa dolazi OBamejang.
  • Mihaljević
    11.2k
    Galešić Niko.
    Cordoba Juan.
    Pierre-Gabriel.
    Vidović Gabriel.
    Čavlina Nikola.
    Perković Mauro.
    Ljubičić Robert.
    Sučić Petar.

Jedini kvalitetni igrači dovedeni zadnjih pet prijelaznih, svima je zajedničko da su mladi 18-24, željni dokazivanja i da su imali minutažu u svome bivšem klubu. Stoga jedino ispravno je već sada zakapariti igrače poput Jagušića, Beyatta i ostalih MLADIH igrača, a što više izbjegavati igrače poput ozljeđenih Roga i ostalih drugoligaških igrača, što su nekad bili nešto ili su nekad mislili da će biti nešto.
  • ShanKu
    1.3k
    Ne znam jel tko objavil... naše pojačanje iz Bugarske završilo u Francuskoj - Lens. Onaj napadač Goduine Koyalipou
  • Jurki
    14.5k
    za Lens valja, nama ne.
    Cinjenica je i da Lens moze baciti 2 milje pa taman da i ne uspije.
    Mi bas i nemamo prostora i vremena za kockanje.
    Makar ako i ne dopeljamo špicu.. Petko, Kulen i Pjaca su ok opcije za špicu. Treba nam lijevi bek primarno.

Edit: ako nist drugo dopada mi se da smo poceli gledati takve akvizicije, a ne da samo bunarimo po Hnlu ili da se prate igraci protiv kojih smo igrali nedavno.
  • Droljo
    11.4k

Nemamo mi pojma koga se gleda stari moj. Prošle godine smo pozdravljali činjenicu da ne znamo ništa dok igrač ne dođe na liječnički ili ako procuri sa druge (igračeve) strane. Rečeno je da samo troje ljudi u klubu zna sa kime se pregovara i to je ok. Samo sada smo to zaboravili i uzimamo zdravo za gotovo šta god pročitamo u medijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions