• Str1nger Bell
    1.6k
    Mozda je srpski izvor pa dolazi OBamejang.
  • Mihaljević
    11.1k
    Galešić Niko.
    Cordoba Juan.
    Pierre-Gabriel.
    Vidović Gabriel.
    Čavlina Nikola.
    Perković Mauro.
    Ljubičić Robert.
    Sučić Petar.

Jedini kvalitetni igrači dovedeni zadnjih pet prijelaznih, svima je zajedničko da su mladi 18-24, željni dokazivanja i da su imali minutažu u svome bivšem klubu. Stoga jedino ispravno je već sada zakapariti igrače poput Jagušića, Beyatta i ostalih MLADIH igrača, a što više izbjegavati igrače poput ozljeđenih Roga i ostalih drugoligaških igrača, što su nekad bili nešto ili su nekad mislili da će biti nešto.
  • ShanKu
    1.2k
    Ne znam jel tko objavil... naše pojačanje iz Bugarske završilo u Francuskoj - Lens. Onaj napadač Goduine Koyalipou
  • Jurki
    14.3k
    za Lens valja, nama ne.
    Cinjenica je i da Lens moze baciti 2 milje pa taman da i ne uspije.
    Mi bas i nemamo prostora i vremena za kockanje.
    Makar ako i ne dopeljamo špicu.. Petko, Kulen i Pjaca su ok opcije za špicu. Treba nam lijevi bek primarno.

Edit: ako nist drugo dopada mi se da smo poceli gledati takve akvizicije, a ne da samo bunarimo po Hnlu ili da se prate igraci protiv kojih smo igrali nedavno.
  • Droljo
    10.7k

Nemamo mi pojma koga se gleda stari moj. Prošle godine smo pozdravljali činjenicu da ne znamo ništa dok igrač ne dođe na liječnički ili ako procuri sa druge (igračeve) strane. Rečeno je da samo troje ljudi u klubu zna sa kime se pregovara i to je ok. Samo sada smo to zaboravili i uzimamo zdravo za gotovo šta god pročitamo u medijima.
  • Jurki
    14.3k
    ma jasno, nemas kaj drugo komentirati osim toga kaj izađe u medijima. Makar bilo i pogresno kaj je u 99,9 posto slucajeva.
    Kak sam napisal ak i ne dopeljamo špicu nebu smak svijeta.
    Ima drugih pozicija koje trebamo gledati, a i trebalo bi poceti sa kresanjem viska.. ak se rijesimo 2-3 ugovora bilo bu super makar ima ih vise koji su prekobrojni ili nedovoljno kvalitetni.
  • keppi
    245
    Nekako mi se čini da što se tiče prioriteta dovođenja postoje nekako dvije osnovne grupe.
    Jedni obavezno žele špicu (tu spadam i ja) dok su drugi za lijevog beka.
    Da se malo našalim (bez da netko to shvati kao uvredu) na račun onih koji žele lijevog beka......pošto već nekoliko prijelaznih rokova tražimo pravog lijevog beka, a nikako ne nalazimo....pa ako ga sada stvarno dovedemo...bojim se da će neki dijelom izgubiti i smisao života jer su se mnogi doslovno uživjeli u potragu.
  • Droljo
    10.7k
    Ako ivanušec dođe možda bi sa pjacom u špici trebalo probati. Pogotovo ako budemo sa dva napadača igrali. Ima udarac, završnicu, dribling, lažnjak a nije ni pre spor. Nije isto trčati sa bekom i stoperom...
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Slažem se, Pjaca je od one tekme s Osijekom morao ostati napadač, ima izvrsnu završnicu, dobru skok igru, 1 na 1...opcenito mi djeluje puno bolje nego što smo ga mi iskoristili
  • Mr Anderson
    9.3k
    Ne znam jel tko objavil... naše pojačanje iz Bugarske završilo u Francuskoj - Lens. Onaj napadač Goduine KoyalipouShanKu

Ne čudi me, ide u ligu petice, primanja vjerojatno u razini koliko mi možemo ponuditi ili više, vjerojatno govori francuski. Mi bi se morali jako isprsiti da to nadmašimo.
  • Omake
    4.8k
    po Capology sedam igrača u Lensu zarađuju preko 1.3 mil. Napadač Nzola 2.7. Koyalipou je kao Brodić u hr, bivši mladi rep u više kategorija, tražio se godinama vani i sada se vraća za njihove prilike sitne pare.
  • Nogo
    4.7k
    Dosta se pisalo i o statusu Marka Solde, o interesu Rangersa za "U21 reprezentativca", ali i o aneksu prema kojem ga Dinamo može vratiti za milijun eura.

Ali, nije baš tako jednostavno kako se čini. Dinamo, naime, ima opciju vratiti Soldu za milijun eura do 15. ožujka 2025., ali uz uvjet da igrač to želi i, bitnije, taj milijun vrijedi samo u slučaju ako neće biti boljih ponuda. Naime, ako Osijek dobije ponudu "tešku" tri, četiri, pet mil. eura, Dinamo mora tu ponudu "mečirati". Sve u svemu, teško će se Soldo po ovim uvjetima vratiti u Dinamo.
  • blue heart 72
    2k
    ni ne mora. Soldo nije igrač za Dinamo
  • Jos-Optimus
    3.7k
    pa nece dobiti ni milju za njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions