• Droljo
    10.7k

Zavjera! Ne žele da imamo lijevoga beka! Masoni, komunjare, vile i hajduci.
    Nemoj nikom reć, al mislim da su i soroševi plaćenici u igri.
  • emilperska
    7.4k

Zavjera, krađa ili nesposobnost doći će na isto sada u 2025. kao i onda u 2021. Napravili smo puni krug s Franjićem kojeg je Krki 2021. postavio na lijevog beka i sada smo ga u 2025. vratilii 4 godine poslije da to pokrpa.

Drkali ste na Ogiwaru, Olivaresa jer su jeftini i jer su stranci, a s prijezirom su se odbacivala imena tipa Borna Barišić jer "on nije igrač za Dinamo". Da Borna Barišić s 32 godine (prošle godine 31 jel) nije bio igrač za Dinamo kao igrač koji je startao u finalu EL prije tada godinu i pol i igrao na SPu za broncu, ali Ogiwara i Olivares jesu igrači za Dinamo..

Aplauz kolega bi se reklo..
  • Droljo
    10.7k
    Drkali ste na Ogiwaru, Olivaresa jer su jeftini i jer su stranciemilperska

Nemoj mi stavljat pimpek u ruku! Drkao na nikog nisam al da sam za da se da šansa igračima koji su dovedeni jesam. I sad i prije.
  • njurci10
    21
    Radije i da Franjić krpa, nego da Barišić dođe.
  • emilperska
    7.4k

Poanta nije u Franjiću nego u Olivaresu, Ogiwari, Moubandjeu, Štefulju, Čabraji i kome već sve ne..

Franjić kao čovjek koji je lijevog beka igrao samo tih godinu i pol kod nas je bolji od njih, ali to više govori o njima nego o Franjiću..

Ako misliš da je Borna Barišić lošiji lijevi bek od Franjića, onda si ti nobelovac, a par trenera Rangersa, Dalić i Bjelica debili..
    I govorim o Barišiću u kontekstu kada su prvi put kolale priče o povratku.
    Ljeto 2023, zima 2024. i možda sad ovo ljeto eventualno. Sad je kasno..
  • Jos-Optimus
    3.7k
    ma koji krvavi Barišić....majke ti mile slusam kako je dobar, starta za repku - kriminal. Slusam kako je brutalan u Škotskoj, dođe repka - ajme majko. Lik je lopata okrenuta prema svom golu, postoji razlog zašto dva puta nije uspio u Dinamu. O mafiji da ne pričam
  • emilperska
    7.4k
    postoji razlog zašto dva puta nije uspio u DinamJos-Optimus

Koja 2 puta? Ja znam za jedan kada je Pivarić bio ispred njega pa je sam pobjegao nazad u Osijek kad su u Osijek ušle pare s Mađarima..

Sve to što ti kažeš bi bilo lijepo da smo mi dovodili prave lijeve bekove. Mi smo dovodili teški igrački šrot i kriminal koji smo često i preplaćivali.
    Postavljate se tu prema Borni Barišiću kao da smo prije njega imali Jarnija i Roberta Carlosa pa nam je ovaj debil i ne treba nam. Najbolji lijevi bekovi u zadnjih 10 godina su Leovac i Pivarić, a mi tu s prijezirom pričamo o Borni Barišiću kraj svih Olivaresa, Ogiwara i Štefulja. Nije mi jasan taj pogled.

Ako su Olmo, Majer, Ivanušec, Moro i Baturina postavili neki standard za veznjake unazad 6 godina, kakve to standarde mi imamo na lijevom beku da se sprdate s Bornom Barišićem?
    Ogiwara je standard? Olivares je standard?
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Ljubičić, Franjić i RPG su mi bolji bekovi od te igračine povezane s mafijom
  • Droljo
    10.7k
    Sad nam bar ljevaci budu igrali lijevog beka.
  • Crni86
    7k
    Poanta je da nitko od njih nije bek. Jel tak puno ocekujemo da se dovede prvi pravi lijevi bek nakon marina leovca?

Nisam za barisica, ali nisam ni za svojevrsna krpanja u trenutku kada imamo love. Ako sad ne mozemo dovest postenog lijevog bek, onda ga nikad necemo dovest.
  • Droljo
    10.7k
    Jel tak puno ocekujemo da se dovede prvi pravi lijevi bek nakon marina leovca?Crni86

Nejde nas ta pozicija i točka. Ja sam se pomirio sa time. Prokleto!
    Lecjaks dođe kao prvi bek švicarske lige, mubandje kao švicarski reprezentativac a ispadnu štefulj i čabraja. I šta sada reći?
  • badjibadara
    4.4k
    Neka suskanja cujem tu u restacu kam dinamovci zalaze, napadac OB, insajderi, ima li istine?!
  • ElDorado
    1.3k
    WTF is OB?!
  • Mazalo
    258
    Daj nek objave nekog igrača, pobiti će se pola foruma oko Špikića na desnom krilu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions