• Zagi
    8.9k
    Družim se sa jednim hajdukovcem koji mi je neki dan rekao "e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu".Maxova dijagonala

Imaju ga , samo igra na kontra krilu.
    Slučaj "trava je uvijek zelenija... " .
  • Mr Anderson
    9.3k
    Sramotiš se jer si bezveznjak, a ne stručnjak kakvim se smatraš. Pazi baje, ako Špika zaigra, onda i ovaj trener nema pojma, samo ti imaš. Stručnjak s FM-a. A 4 bana u 6 i pol godina na forumu nije puno. Počeo sam ih dobivati kad su forum preplavili teletabisi ko ti.
  • NORTE
    13.2k
    Špikić nije igrač na razini dinama kakvog svatko od nas želi.
  • Jurki
    14.3k
    e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu".Maxova dijagonala

To samo govori gde su oni a gde smo mi.
    Nemam nist protiv Špikica, ali imam protiv tak nekvalitenog nogometa kojeg on prezentira.
    Krilni igrac ne smije zabiti glavu u pod, cak bi ga i na selskom turniru ulovili u ofsajd zamku, kad se najde u izglednoj šansi, veca je vjerojatnost da ubije nekog na tribini loptom nego da zabije gol.
    Dovoljno mi je da pogledam njegove brojke tj asiste i golove.
    Za krilo najkvalitetnije ekipe i ekipe koja u 90 posto utakmica u ligi kampira na protivnickoj polovici ima porazavajuc ucinak.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Špikić nije igrač na razini dinama kakvog svatko od nas želi.NORTE

Nije, ali nisu ni ovi koji su mu konkurencija. Barem nisu do sad pokazali. Možda Cordoba eksplodira kod Cannavara. Dao Bog.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    pričamo o tome da su svi govorili da ne valja nista, a on itekako valja, dapače, kad bi još likovi poput tebe shvatili da je dečko igrao ozlijeđen i jedva se vukao onda bi možda i razumjeli pad u igri.
  • Krizy
    49.5k
    koji si ti faktor da meni kazes da se ne sramotim? Tvoja 4 bana koja si dobio je jer si vrijeđo ljude oko sebe.E46

Pravi se javio.
    Imaš dva bana u 11 mjeseci na forumu zbog psovanja Boga.
  • NORTE
    13.2k
    Nije, ali nisu ni ovi koji su mu konkurencija.Mr Anderson

Još žalosnije i tragičnije po naš klub.
  • Droljo
    10.7k
    Špika je jedan od spremnijih igrača kod nas. Jak, brz. Još da ima to nešto odavno ne bi bio tu.
    Jel ima netko gif ili nešto kad je u šprintu otresao onog fera i asistirao (valjda) petku protiv tovara. Za to moraš bit jak ko bik i brz ko konj.
  • Vedraca
    57
    Romano javlja da bi Juninho mogao ipak Flamengo kod Bota a ne u Sevillu....jer Quarabag zeli.bolju Ponudu prihvatiti....
  • Jurki
    14.3k
    jbg ali nema. Ne zivi se od driblinga, vec od konkretnog ucinka.
    Da bi mogel reci da imamo kvalitetno krilo, to krilo mora imati kroz sezonu 10a i 10g. u 60ak utakmica koje odigramo kroz sezonu jer ne igramo La ligu nego Hnl.
  • emilperska
    7.4k
    Nekako mi se čini da će se lijevi bek krpati Franjićem. Nemam nikakve info o tome, ali osjećaj mi govori da će nam on to rješavati na proljeće uz pomoć Bočkaja, Perkovića, RPGa u nuždi itd.

Ne veseli me to iskreno..

Te 2 pozicije (desno krilo i lijevi bek) rješavamo do 2019. i od pada u formi Leovca i Hajrovića. Od tada te 2 pozicije krpaju igrači s drugih pozicija (Majer, Ivanušec desno krilo; Gvardiol, Franjić, Ljubičić, RPG lijevi bek). Do 2022. smo na tim pozicijama imali promašaje jer nismo imali SDa i izvlačila se lova.
    Mbuku i Cordoba koji su dovedeni na ljeto, opet nisu prava desna krila. Sve su to neke izvedenice, bolje ili lošije.

Na kraju će na proljeće opet Špikić igrat desno i bit će kako to, zašto to, glupi Špikić bla bla..
    A Špikić četvrtu godinu zaredom najbolje desno krilo nažalost svih nas..

Sada na tim pozicijama nemamo prava rješenja jer je sportska politika otišla u neku skroz drugu krajnost u odnosu na ono vrijeme do 2022.
  • skener
    1.3k
    Dinamo je jako zainteresiran i sve su opcije otvorene. Razgovaram s Feyenoordom, ali nista konkretno ne mogu trenutno reci

Naletilic o temi Ivanusec u Dinamu
  • Droljo
    10.7k
    Nekako mi se čini da će se lijevi bek krpati Franjićem. Nemam nikakve info o tome, ali osjećaj mi govori da će nam on to rješavati na proljeće uz pomoć Bočkaja, Perkovića, RPGa u nuždi itd.emilperska
    A šta misliš zašto? Jel zato što su nam se nudili brojni top lijevi bekovi a mi nismo mogli izabrati ili je obrnuto i ne žele dovesti nekoga tipa čabraja, bočkaj, štefulj jer ovu zadnju dvojicu imamo već pod ugovorom. A ako se prilika pokaže, ja vjerujem, reagirat će se.
  • emilperska
    7.4k

Nemreš me uvjerit da se nije moglo bolje od Štefulja i Čabraje prije 4 godine i da Marić danas nemre bolje od Ogiware i Franjića kao zakrpe na toj poziciji..
    To je obmana da se nemre bolje..

Da se uložilo 3 mil EUR u odštetu, mogla su se čudesa. A da ne govorim da se ni s free agencyem nije probalo i dovelo nekog s MMAeovom plaćom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions