• Keyser Soze
    17.3k
    Ja sam isto negdje čuo za tog Olu Brynhildsena u kontekstu Dinama, ali nekak mislim da je samo zavjesa.
  • Dinaminjo
    1.8k

Ili je Fabio stvarno naumio odvratiti nas od dugih visokih lopti i napucavanja..

..napadac koji ima 175 cm
  • E46
    2k
    Da, jer inace je isto nekog vrijeđati osobno i psovati Boga kao postapalicu kad ti nešto ne ide. Kolko vidim ja sam nešto naucio iz toga ovdje ga vise necu psovat a doticni nije nista naucio u ta 4 bana.
  • don
    17.4k
    jer inace je isto nekog vrijeđati osobno i psovati BogaE46

nije isto, tvoje je gore.
  • E46
    2k
    Za tebe sam osobno Pep Guardiola i Fabio Capello u jednom. Ali necu se s tobom natezat ti nastavit radit ono sto jedino znaš vidim da svakako podršku imas.
  • E46
    2k
    naravno, nisam ni mislio da ces reci drukcije,sve pet.
  • Nogo
    9.5k
    Beyatt Lekoueiry, koji je u 14 utakmica zabio tri pogotka i asistirao za još pet te kojeg su mediji povezivali s Dinamom, privukao je interes Verone, piše TuttoMercato Web.
    Verona vidi Lekoueiryja kao idealnu zamjenu za Redu Belahyanea, 20-godišnjeg marokanskog veznjaka koji je prošle godine iz Nice stigao u Hellas za svega 500 tisuća eura. Belahyane je u Serie A briljirao i sada ga prate Inter, Napoli i Marseille, a njegova vrijednost na tržištu narasla je na desetak milijuna eura.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    njega san ja naveo u scout temi kao igrača za nas ,totalno drugačiji tip od onih kojih inano
  • Joza
    645
    Jel se saznalo tko je misteriozni OB?
  • Krizy
    64.4k
    Ousmane Dembélé
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Čovjeku dosadno pa i om ziznuo inicijale ,svi čekamo bili kakvu kost :lol:
  • Paggini
    74.5k
    Sve samo ne ousmane dembele koji će nam kurac taj propali invalid jel nema netko mlad i dobar pa dokle cemo vise ovako a nije ni lijevi bek di je lijevi bek maricuuuuu???
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    OB oću bekaaaa
  • Captain America
    20.4k
    Bit će party kad Petko navuče Dembelea na Counter Strike i League of Legends :fire:
  • Noel
    17.7k

Ne bih se složio. Ja mislim da Dembele nema inerciju pokreta u trenutku. Parametri forme su mu rapidno labilni. Nije za šablonirani nogomet. Više bih volio vidjet umjesto njega nekog Rusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.