• jp23
    3.2k
    Pretjerali ste ga svi, a tako je očito rješenje...

Opet Bijelac dakako
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mislim da je OB svojevrsni tampon napadac za prava imena..
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ja sam isto negdje čuo za tog Olu Brynhildsena u kontekstu Dinama, ali nekak mislim da je samo zavjesa.
  • Dinaminjo
    1.5k

Ili je Fabio stvarno naumio odvratiti nas od dugih visokih lopti i napucavanja..

..napadac koji ima 175 cm
  • E46
    1.6k
    Da, jer inace je isto nekog vrijeđati osobno i psovati Boga kao postapalicu kad ti nešto ne ide. Kolko vidim ja sam nešto naucio iz toga ovdje ga vise necu psovat a doticni nije nista naucio u ta 4 bana.
  • don
    14.4k
    jer inace je isto nekog vrijeđati osobno i psovati BogaE46

nije isto, tvoje je gore.
  • E46
    1.6k
    Za tebe sam osobno Pep Guardiola i Fabio Capello u jednom. Ali necu se s tobom natezat ti nastavit radit ono sto jedino znaš vidim da svakako podršku imas.
  • E46
    1.6k
    naravno, nisam ni mislio da ces reci drukcije,sve pet.
  • Nogo
    8.5k
    Beyatt Lekoueiry, koji je u 14 utakmica zabio tri pogotka i asistirao za još pet te kojeg su mediji povezivali s Dinamom, privukao je interes Verone, piše TuttoMercato Web.
    Verona vidi Lekoueiryja kao idealnu zamjenu za Redu Belahyanea, 20-godišnjeg marokanskog veznjaka koji je prošle godine iz Nice stigao u Hellas za svega 500 tisuća eura. Belahyane je u Serie A briljirao i sada ga prate Inter, Napoli i Marseille, a njegova vrijednost na tržištu narasla je na desetak milijuna eura.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    njega san ja naveo u scout temi kao igrača za nas ,totalno drugačiji tip od onih kojih inano
  • Joza
    645
    Jel se saznalo tko je misteriozni OB?
  • Krizy
    59.2k
    Ousmane Dembélé
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Čovjeku dosadno pa i om ziznuo inicijale ,svi čekamo bili kakvu kost :lol:
  • Paggini
    59.7k
    Sve samo ne ousmane dembele koji će nam kurac taj propali invalid jel nema netko mlad i dobar pa dokle cemo vise ovako a nije ni lijevi bek di je lijevi bek maricuuuuu???
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    OB oću bekaaaa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.