• JMastermind
    318
    Ma da, Ronaldo dolazi, ali opet, je li bolji od Brodića u formi?Dzoni

Brodić u formi, mitsko biće na razini Niprija.
  • vjeko1701
    11.5k
    Razgovor je bio o tome što bih ja napravio da imam moć odlučivanja, a ne što će Marić i klub napraviti. Zato ga na Scout temi od produženja ugovora nisam ni spominjao.Daliban

To implicira da je tako nešto moguće samo eto, odgovorni se na to ne odlučuju. Moć odlučivanja ne znači da se automatski manifestira svaka ideja koja nekome sine.
  • Jurki
    14.5k
    ma moguce je isto kak je moguce da klub sam napravi stadion i trening kamp. Ali jbg stipse u upravi ne zele dati lovu.
    Da ja imam moc odlucivanja .. prije bi stukel tih 25 milja eura u kamp nego u tam nekakvog Rusa pa taman da je reinkarnacija Pelea i Maradone.
  • Nogo
    4.8k

Meni izgleda s Taylorom kao sa Kentom. Lovili ga cijeli rok i na kraju ništa. Kako god siguran sam da će Franjić na LB i amen!
  • Paggini
    34.5k
    A tko kaze da se ne vrti jos koje LB ime za pojačanje? :chin: rok je do 17. veljace hehe
  • Nogo
    4.8k

Ja bih bio najsretniji s Rokom Jurišićem, ali sigurno se još vrte neka imena. Vidjeti ćemo sve.
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Nek uzmu onog argentinskog hrvata Marcicha za sitne pare.Fina statistika,arg liga jede nasu,nasi papiri,pristojan momak.Dobit ces dozu agresije potrebnu,defenz boljeg a zna centrirat.Ako otpadne Taylor hbga
  • Jurki
    14.5k
    Taj LB je bas ukleta pozicija.. ako se nebi sad dovelo neko al bas pojacanje.. onda bolje nek to Franjic krpa... bolje i to nego da dopeljamo nekaj tek tolko da se dopelja i opet vritnemo v kmicu.
  • mlkaskic
    63
    Mislim da će i dalje biti vrlo teško pronaći lijevog beka...

Ako Taylor ne želi doći, očiti izbor u ovom trenutku je Jurišić. Tko kaže da je Jurišić dorastao zadatku? U posljednjih nekoliko godina nitko nije uspio ispuniti uvjete. Igra li Jurišić trenutno puno bolje od Bočkaja tada? Jurišić trenutno u Osijeku izgleda dobro, ali ovo mu je prva sezona u kojoj napreduje. Njegov me put podsjeća na Štefulja, tko vam kaže da to opet nije samo ok rješenje?
  • rioda
    6.3k
    Nek uzmu onog argentinskog hrvata Marcicha za sitne pare.Fina statistika,arg liga jede nasu,nasi papiri,pristojan momak.Dobit ces dozu agresije potrebnu,defenz boljeg a zna centrirat.Ako otpadne Taylor hbgaKastrator iz zasjede

Napisao sam i nedavno, imam za njega info iz prve ruke da je spreman doći odmah. Samo što, iako je porijeklom Hrvat, morao bi proći proces prilagodbe, a nama bek treba već danas. A ima i 26 godina, nema baš neku potencijalnu vrijednost za budući transfer, tako da mislim da ništa od njega. Realno, da nema hrvatske papire, ne bi nam bio ni u primisli
  • Marc
    265
    to sam i ja zaključio, nažalost kako vrijeme prolazi sve manje sam uvjeren u to da će doći
  • Marc
    265
    Znači kvaliteta pisanja i komentiranja na ovoj temi danas je katastrofa… nije me bilo cijeli dan i očekivao sam neke dobre vijesti o novom napadaču, a ne međusobno svađanje i podbadanje oko nekih imena i ideja koje stvarno imam osjećaj da pišu neka djeca koja misle da smo u nogometnoj simulaciji i FMu.. dajte najte ljudi… :wink:
    Možda sam malo i razočaran jer se ovdje još jučer pričalo o napadačima koja će biti nikad veća pojačanja za Dinamo u rangu Robija, a na kraju ganjamo napadače iz Bugarske, itd.. tak da.. bar vi na forumu nemojte pisat gluposti i neke stvari za koje niste sigurni jer više vjerujem vama na forumu nego tamo nekom Olivariju, Sportskim, Germanijaku itd.. možda sam si i sam kriv.. al s ovakvim nebulozama samo odmažete našem najdražem klubu..
  • jakov1
    377
    Da ne moraliziram previse, slazem se s ovim 1000%.

Najnezahvalniji razred pojačanja su ti igrači u ranim dvadesetima, par milijuna vrijednost, a koji ne odskaču ničime baš previše nego su, eto, uredni i imaju nekakvu statistiku. Mislim da je taj cjenovni razred baš razred u kojem se najlakše zajebat, barem moj osobni dojam.Daliban

Jedno je kockati se s Bernauerom za milijun, a drugo sa Sutalom, Ljubicicem i Bockajem za 3-4 milijuna. Uopce ne znam imamo li koji takav transfer da je bio pogodak. Par takvih promasaja je ozbiljan udarac proracunu, a i njihovi ugovori postaju uteg jer ih ne mozes tek tako dati nekom za sicu.

Igrac za kojeg dajemo par milijuna (rekao bih da je do 5 milijuna nas plafon) mora biti a) strasan potencijal za preprodaju ili b) mora donositi nesto sto trenutno u ekipi nemamo, tj. biti trenutacna razlika na terenu.

Opcija a) nema bas nekog smisla osim ako se radi o igracima iz HNL-a koje snimimo prije stranih klubova jer ne vjerujem da kraj Ajaxa, Benfice, Red Bulla i ekipe mozemo uloviti bisera koji je vec u fazi da ga se mora skupo platiti. Recimo novog Gvardiola ili Sutala nikad necemo kupiti kao seniora.

Opcija b) je moguca i nadam se da cemo to vec u ovom prijelaznom roku dozivjeti, ali Galesic ili Kule iz Bugarske mi ne spadaju u tu kategoriju. Dinamo je jednostavno prejak da bi takvi igraci radili razliku. Ljudi moji, pa Kule je imao niz bolji nego taj iz CSKA, a mi (s pravom) trazimo drugog napadaca, valjda to dovoljno govori koji su kriteriji. Galesic ako zavrsi kao Theophile (solidan stoper s dosta briljantnih izvedbi), to ce biti rubno isplativo, a osobno sumnjam da moze i toliko.

Ono sto se moze rjesavati takvim transferima su pozicije na kojima nemas nikog - kronicno deficitarni lijevi bek ili nakon sto neki kapitalac ode.
  • tp1997
    910
    Ti (kao i Daliban) zanemaruješ ili namjerno ignoriraš da klub više nije samo bankomat već ozbiljna europska momčad koja cilja na ulazak u Ligu prvaka, i ima koeficijent da najvjerojatnije uđe izravno ako osvoji naslov.

Ako Galešić bude kakvim si ga opisao, dakle branič koji načelno ne griješi, a povremeno briljira u ključnoj utakmici, ako time aktivno doprinese tituli i time ulasku u LP, ne da nije "rubno isplativ" nego se isplatio deseterostruko jer će Dinamo inkasirati preko 30 milijuna eura. I nastavit će se dodatno isplaćivati sa svakim bodom kojeg Dinamo uz njegov dobar nastup uzme u LP.
  • Jaki991
    242
    ok, i koja je onda poslovna strategija za dovodenje igraca u Dinamo ?

Ulupat puste milijune u igrace koji ce se pokazat ko pojacanja ? No shit sherlock, pa za svaki milijunski transfer u dinamu sportska uprava misli da ce dobiti pojacanje , i bockaj je po svemu pokazanom u osijeku trebao biti pojacanje za nas, tako da to u datom momentu nije bila glupa kupovina, ljubicic nam je u veznom redu donosio energiju koju nismo imali u nijednom drugom veznom igracu, problem sportskog sektora je u tome sto je bio osuden na lijevi bek,jebiga, ponekad fulas ponekad pogodis… a i na ljubicicu smo zaradili cca polja milje profita pa nezz zasto si ga naveo…

A i mogao si upisati i neke pozitivne primjere ovakvih transfera al nema veze…

da je galesic potpisao za neki augsburg i postao reprezentativac ekipa bi skidala sve zivo i nezivo sto ga nismo doveli, a neki sa foruma imaju moci babe vange pa su eto sigurni da je galesic bez jedne odigrane sekunde jos jedan flop uprave i da je to puno previse para za njega, jer za tih ogromnih tri milje eura mozes rudigera iz reala dofurat i tri wunderkida iz serie b
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions