Najnezahvalniji razred pojačanja su ti igrači u ranim dvadesetima, par milijuna vrijednost, a koji ne odskaču ničime baš previše nego su, eto, uredni i imaju nekakvu statistiku. Mislim da je taj cjenovni razred baš razred u kojem se najlakše zajebat, barem moj osobni dojam. — Daliban
Da ne moraliziram previse, slazem se s ovim 1000%.
Najnezahvalniji razred pojačanja su ti igrači u ranim dvadesetima, par milijuna vrijednost, a koji ne odskaču ničime baš previše nego su, eto, uredni i imaju nekakvu statistiku. Mislim da je taj cjenovni razred baš razred u kojem se najlakše zajebat, barem moj osobni dojam.
— Daliban
Jedno je kockati se s Bernauerom za milijun, a drugo sa Sutalom, Ljubicicem i Bockajem za 3-4 milijuna. Uopce ne znam imamo li koji takav transfer da je bio pogodak. Par takvih promasaja je ozbiljan udarac proracunu, a i njihovi ugovori postaju uteg jer ih ne mozes tek tako dati nekom za sicu. — jakov1
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.