• GeneralNapoleon
    178

Jos bi sa 2-3 milje doveo Osujia, Dahla i Pongracica. A nasa "nesposobna" uprava sa tim novcima dovede samo Galesica...
  • Maximo
    628
    Pojavila se najnovija opcija za napad Dinama
    Indexu je potvrđeno da su napisi o Goduineu Koylipouu i Cristianu Shpendiju kao metama Dinama za vrh napada lažne vijesti, a sada se pojavila nova opcija. Sportske novosti pišu da Dinamo želi Yousefa Salecha, 22-godišnjeg Danca palestinskog porijekla iz švedskog Siriusa, visokog 195 centimetara, koji je u klub stigao prije godinu dana iz Bröndbyja za 600 tisuća eura, uz postotak od 25% od sljedeće prodaje, a koji je dosad u Siriusu u 29 nastupa upisao 13 pogodaka i tome dodao tri asistencije.

Kolko je ova opcija dobra teško je reći...ali čini se ko realnija meta...
  • ZrnTSCHeZ
    612
    @Daliban je "čudo" :grin:

čini mi se da nema puno transfera Rusa u EU, malo zaziru od njih kaj zbog politike kaj zbog nepouzdanosti.

Od ovih boljih koji su od 2023. otišli van Rusije cijene su bile na razini tadašnje TM procjene ili čak i niže:

Safonov 20/20, Miranchuk malo iznad sa 10/12, Zakharyan ispod cijene 15/13, a Chalov ljetos iz CSKA u PAOK čak 11/3

Tak da mislim da oni nisu trenutno u situaciji licitirati...a dinamo kao klub u LP može biti ta međustepenica nekome od 22g tko ima ambiciju za dalje...jer Rusi realno ne budu vidli europska natjecanja sljedećih ohoho godina još

Nije realna ta akvizicija, al jbm, kad bi se procjenilo da je on top igrač (hipotetski govorim), ne treba se odmah u startu ograničavati i sami sebe degradirati...mi smo klub koji igra LP i ove i naredne sezone, to je već mamac igraču...ništ ne košta poslati upit...valjda imamo flat rate internet za slati mailove :wink:
  • ElDorado
    1.2k
    Ovaj Taylor izgleda prek Dinama igra igrice da mu produze u Celticu. Ne žimku zakaj smo zapeli kao da nema drugih LB širom europe. Uostalom i Jurišić je dohvatljiv. Nadam se da se okrećemo alternativama jebo Taylora
  • JMastermind
    250
    Ma da, Ronaldo dolazi, ali opet, je li bolji od Brodića u formi?Dzoni

Brodić u formi, mitsko biće na razini Niprija.
  • vjeko1701
    11.3k
    Razgovor je bio o tome što bih ja napravio da imam moć odlučivanja, a ne što će Marić i klub napraviti. Zato ga na Scout temi od produženja ugovora nisam ni spominjao.Daliban

To implicira da je tako nešto moguće samo eto, odgovorni se na to ne odlučuju. Moć odlučivanja ne znači da se automatski manifestira svaka ideja koja nekome sine.
  • Jurki
    14.2k
    ma moguce je isto kak je moguce da klub sam napravi stadion i trening kamp. Ali jbg stipse u upravi ne zele dati lovu.
    Da ja imam moc odlucivanja .. prije bi stukel tih 25 milja eura u kamp nego u tam nekakvog Rusa pa taman da je reinkarnacija Pelea i Maradone.
  • Nogo
    4.7k

Meni izgleda s Taylorom kao sa Kentom. Lovili ga cijeli rok i na kraju ništa. Kako god siguran sam da će Franjić na LB i amen!
  • Paggini
    32.6k
    A tko kaze da se ne vrti jos koje LB ime za pojačanje? :chin: rok je do 17. veljace hehe
  • Nogo
    4.7k

Ja bih bio najsretniji s Rokom Jurišićem, ali sigurno se još vrte neka imena. Vidjeti ćemo sve.
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Nek uzmu onog argentinskog hrvata Marcicha za sitne pare.Fina statistika,arg liga jede nasu,nasi papiri,pristojan momak.Dobit ces dozu agresije potrebnu,defenz boljeg a zna centrirat.Ako otpadne Taylor hbga
  • Jurki
    14.2k
    Taj LB je bas ukleta pozicija.. ako se nebi sad dovelo neko al bas pojacanje.. onda bolje nek to Franjic krpa... bolje i to nego da dopeljamo nekaj tek tolko da se dopelja i opet vritnemo v kmicu.
  • mlkaskic
    41
    Mislim da će i dalje biti vrlo teško pronaći lijevog beka...

Ako Taylor ne želi doći, očiti izbor u ovom trenutku je Jurišić. Tko kaže da je Jurišić dorastao zadatku? U posljednjih nekoliko godina nitko nije uspio ispuniti uvjete. Igra li Jurišić trenutno puno bolje od Bočkaja tada? Jurišić trenutno u Osijeku izgleda dobro, ali ovo mu je prva sezona u kojoj napreduje. Njegov me put podsjeća na Štefulja, tko vam kaže da to opet nije samo ok rješenje?
  • rioda
    6k
    Nek uzmu onog argentinskog hrvata Marcicha za sitne pare.Fina statistika,arg liga jede nasu,nasi papiri,pristojan momak.Dobit ces dozu agresije potrebnu,defenz boljeg a zna centrirat.Ako otpadne Taylor hbgaKastrator iz zasjede

Napisao sam i nedavno, imam za njega info iz prve ruke da je spreman doći odmah. Samo što, iako je porijeklom Hrvat, morao bi proći proces prilagodbe, a nama bek treba već danas. A ima i 26 godina, nema baš neku potencijalnu vrijednost za budući transfer, tako da mislim da ništa od njega. Realno, da nema hrvatske papire, ne bi nam bio ni u primisli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions