• Jurki
    14.2k
    i ti bi skrsil minimalno 25 milja na jednog igraca jer ispod te cifre nebu isel. Od proracuna 60 milijuna?
    Stvarno svasta
  • PlaviDuh
    99
    kakvih 15milki za igrača Serie B
  • Jurki
    14.2k
    ma ne Albanca, vec Rusa za kojeg Daliban govori da ga se mora dopeljati posto poto.

kak je 15 ak mu je cijena na TM 16 i ugovor do 2028?
  • nwankwo646
    385
    Šta se ovo događa na ovoj temi???
  • Daliban
    3.8k
    za kojeg Daliban govori da ga se mora dopeljati posto potoJurki

Ja ne znam koliko puta moram napisati istu stvar da se moji upisi prestanu pogrešno tumačiti.
  • PlaviDuh
    99
    aha
    Idealno bi nam dosao igrač 21-24g
    Striker
    Pada mi na pamet Sikan
  • Izet Hajrović
    3.1k
    da, mi inače za igrače koje vrijede 15 mil. tražimo točno 15 mil. Neće ti ga dati ispod 20, nema šanse. Naš rekordni transfer nije više od 5 mil. i sada bi u nekom paralelnom svemiru spalili 20 mil. na jednog igrača. Totalno nerealno.
  • Jurki
    14.2k
    pa to si ti sam napisal da bi prodal pol Dinamove momcadi da skucas tu lovu.
  • Daliban
    3.8k
    Majko moja.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Šta se ovo događa na ovoj temi???nwankwo646

Kokošinjac, stari moj. Kvantitete postova ne fali, ali zato je kvaliteta baš jako loša.
  • GeneralNapoleon
    178

Tocnije bi bilo rec da mi u ovom trenutku doslovce nikako ne mozemo dat 15 milja za jednog igraca. Pa to je cetvrtina naseg proracuna, koji nije unaprijed osiguran. Tko normalan bi usao u takav rizik.

A moram jos komentirat usporedbu Franje i Baturine jer mi je malo smijesno da je Franjo na TMu na 4m kao nas dobar Kule. Cak imaju i slicne brojke. Pa uostalom je Kule dok je bio u Rijeci bio i ucinkovitiji od Franje. Ali je sad 4 godina stariji pa ocito ne pada vise pod mlade igrace na koje kolega Daliban ocito ima neki fetis :lol:
  • Jurki
    14.2k
    Točnije, uzeo bih tih 7-8 milijuna, prodao bih Kulenovića za maksimalno moguće te pridodao sva sredstva od Kuleta na tih 7-8 milijuna i bacio sve karte na Tyukavina iz moskovskog DinamaDaliban

Gdje god da fali, oslobodio bih sredstva prodajama Rileta, Mohe, Torrentea, Stojkovića, Hoxhe.Daliban

Evo 7 igraca si napisal. To je pol momcadi.. zaboravil si napomenuti da za Ristu mozes dobiti 2 kutije cigareta jer ima ugovor jos pol godine itd.
  • dd29
    613

Isto što i uvijek.
    Bogu dragom hvala pa postoji tema 'transferi - vijesti'.
    Uđem ovdje svake prijestupne i odmah požalim.
  • Dzoni
    936

Ma da, Ronaldo dolazi, ali opet, je li bolji od Brodića u formi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions