• Cif
    199
    Christian Shpendi.Iskreno vaše mišljenje.Ne postoji šansa da se ga dovede?
  • Jurki
    14.2k
    potpis.
    ako je takvi talent.. on bu biral prije Benficu, Porto, Psv, Ajax, žabarske klubove itd. A Dinamo nebu nikad dal 15 milja eura na jednog igraca.. ne tak dugo dok nam je proracun takav kakav jeste.
    I stvarno je nerealno ocekivati takve transfere.
  • Daliban
    3.8k
    Pa bio je u kombinacijama za Benficu ljetos, ali doveli su na kraju onog Turčina.
  • Kastrator iz zasjede
    33
    Haha smijesno rus zabetoniran do 2028 ugovorom.Mogao si tako Rodrygo rec.
  • Vedraca
    55
    Aktörkoglu trpa
  • Omake
    4.7k
    osim ako nema u ugovoru klauzulu da može za x iznos ići u klub koji igra europska natjecanja, ne vidim kako nam je financijski moguć.
  • GOAT
    1.5k
    SalechMlađi referent

Pa nije bio loš protiv Manchestera danas, dovedi ga Maricu :fire:
  • Cif
    199
    nadam se da će naši bar ispitati stanje oko njega.Izgleda mi doduše na YouTubeu odlično.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ja sam ga gledao puno puta i nije mi bolji od kuleta . Mlad jeste ,i zabio je 11 pogodaka u jednom malom švedskom klubu. Ako smo spominjali velika imena a sada spali na Salacha ,nije to to. Ali ako tražimo 3.špicu onda sasvim ok . Ništa lošiji od Kulena ali ni puno bolji
  • Jurki
    14.2k
    nema nikakve šanse za takve transfere.
    Kak sam rekel mi nebumo nikad dali 15 milja za jednog igraca.
    Rusi ga nebudu pustili ispod 25 milja eura.
    Bas bi njemu bil interes se dojti loptati na Kusek Apas ili Šubicevac.. kaj god.
    Edit: evo ja bi da dopeljamo Gyokeresa.. top napadac.. dal je realno? Nije
  • Daliban
    3.8k
    nema nikakve šanse za takve transfere.
    Kak sam rekel mi nebumo nikad dali 15 milja za jednog igraca.
    Jurki

Razgovor je bio o tome što bih ja napravio da imam moć odlučivanja, a ne što će Marić i klub napraviti. Zato ga na Scout temi od produženja ugovora nisam ni spominjao.
  • Paggini
    32.6k
    Ako na nekog ne bih dao ikakve novce, to je za bilo kojeg rusa. I da maknemo na stranu političke konotacije, notorno su loši i nestabilni u europskim klubovima...
  • Jurki
    14.2k
    ok da to sve i imas.. koji bi interes bil tog Rusa da dojde u ligu kakva je Hnl?
    Mislis da se igraca bas nist ne pita?
    Mislis da nam niti jedan transfer nije propal zbog toga kaj neki xy igrac ne zeli igrati Hnl ili kad vidi nas stadion nakon kaj smo se dogovorili sa njegovim klubom?
  • Daliban
    3.8k
    ok da to sve i imas.. koji bi interes bil tog Rusa da dojde u ligu kakva je Hnl?
    Mislis da se igraca bas nist ne pita?
    Jurki

Osobno bih ga uvjerio.

Mislis da nam niti jedan transfer nije propal zbog toga kaj neki xy igrac ne zeli igrati Hnl ili kad vidi nas stadion nakon kaj smo se dogovorili sa njegovim klubom?Jurki

Siguran sam da mnogo poslova tako propadne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions