Pa već sam sve stavio na Scout temu. Nema posebnog smisla da se ponavljam, ali ako te zanima potpisao bih Lapoukhova kao golmana besplatno, uzeo Osujia za par milijuna i Pongračića na posudbu do ljeta, Dahla na posudbu od godinu dana s opcijom otkupa ili alternativno poslao upite Šahtaru i Boavisti za Pedrinha odnosno Onyemaechija, potpisao bih onog malog Bjelorusa za 200k kao napadačku rotaciju te ostavio Rimca također u kadru, dok bih Majića poslao na posudbu od pola sezone u neku ekipu koja zapravo igra nogomet i misli ga profilirati kao devetku u stilu Petkovića. Uzeo bih i Ivanušeca na posudbu, jedini uistinu kvalitetan igrač koji nam se pridružuje u ovom roku po svemu sudeći.
U slučaju da je Dahl zainteresiran i Roma je otvorena opciji otkupa, plaćanje tog transfera bih odgodio do sljedeće zime te bi preostalih 7-8 milijuna preusmjerio na drugog napadača koji bi s Petkovićem igrao u tandemu u 442 (romb) sustavu. Točnije, uzeo bih tih 7-8 milijuna, prodao bih Kulenovića za maksimalno moguće te pridodao sva sredstva od Kuleta na tih 7-8 milijuna i bacio sve karte na Tyukavina iz moskovskog Dinama kao kapitalca u napadu u mega transferu za naše pojmove.
Gdje god da fali, oslobodio bih sredstva prodajama Rileta, Mohe, Torrentea, Stojkovića, Hoxhe.
Neporaženo proljeće bez ikakve dileme. Okej, to je možda ekstremna izjava, uvijek se može zalomiti poraz, ali razumijemo sentiment.
Eh, da, uzeo bih Kovačevića za trenera, ali on želi odraditi sezonu sa Slavenom i već smo doveli Cannavara pa ajde. — Daliban
Pa nije ti to baš kao u Football manageru,a baš me zanima kome bi uspio uvaliti Rileta,Mohu,Hoxhu,Perica itd i sta bi dobio za njih sve skupa — Dumitru Mitu
ti očito nisi upoznat da i za te tvoje mokre snove pregovaraš sa klubovima koji imaju svoje zahtjeve, kada i ako dogovoriš sa klubom pregovaraš sa igračem koji te isto tako može odbit. — don
Pregovaraš i za škart — Daliban
mene tvoja ekipa podsjeca na Mamicevu kad je skupio gomilu u-21 reprezentativaca i kad smo zavrsili u ligi za bedaka. Puno igrača koji su mladi i bez pobjedničkog mentaliteta, a to je mozda i najbitnija stavka. Ne mozes ljude bacati okolo kao da su čunjevi — Jos-Optimus
"Taylor didn't do lap of honour and went straight up tunnel at FT apparently"
-spomenuo navijac na forumu poslje danasnje tekme.
Jel to Taylor napravio zbog pregovora ili je neki drugi razlog, vidli bumo. — Dinamosaur
Jel se opet Taylor danas oprašta sa suigračima nakon utakmice znal se šta? — criticus
Dajte ljudi šta ste se uhvatili Dalibana po stoti put...
Idite vani,bacite majmuna ili odite trčat kao ja.
Dalibane ne sekiraj se,pošaljem ti moje podatke brzine kad završim pa ako bude zadovoljavajuće možda me kreneš forsirat na zoni kao opciju za lijevog stopera :wink: — Maxova dijagonala
bacio sve karte na Tyukavina iz moskovskog Dinama kao kapitalca u napadu u mega transferu za naše pojmove. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.