mene tvoja ekipa podsjeca na Mamicevu kad je skupio gomilu u-21 reprezentativaca i kad smo zavrsili u ligi za bedaka. Puno igrača koji su mladi i bez pobjedničkog mentaliteta, a to je mozda i najbitnija stavka. Ne mozes ljude bacati okolo kao da su čunjevi — Jos-Optimus
"Taylor didn't do lap of honour and went straight up tunnel at FT apparently"
-spomenuo navijac na forumu poslje danasnje tekme.
Jel to Taylor napravio zbog pregovora ili je neki drugi razlog, vidli bumo. — Dinamosaur
Jel se opet Taylor danas oprašta sa suigračima nakon utakmice znal se šta? — criticus
Dajte ljudi šta ste se uhvatili Dalibana po stoti put...
Idite vani,bacite majmuna ili odite trčat kao ja.
Dalibane ne sekiraj se,pošaljem ti moje podatke brzine kad završim pa ako bude zadovoljavajuće možda me kreneš forsirat na zoni kao opciju za lijevog stopera :wink: — Maxova dijagonala
bacio sve karte na Tyukavina iz moskovskog Dinama kao kapitalca u napadu u mega transferu za naše pojmove. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.