• Daliban
    3.8k
    Stojkovića bi prodao?miro

Bez pardona.
  • Noel
    7.9k
    Napisat ću ovaj post u nadi da će se nešto promjenit makar na ovom forumu. Promatram ovdje raspravu svakodnevno. U svim temama. Sa nekim upisima se slažem sa nekim malo manje. Ima dosta stvari koje me smetaju. Ne zato što se ne slažem sa njima nego zato jer imaju za cilj rušit,trovat,širit laži i dezinformirat. Također ovo se ne događa samo na ovom forumu nego i putem društvenih mreža te vodećih medija i novinskih kuća.
    Razmišljajući o našem sportskom sektoru i njihovih manje od godinu dana rada na misao mi pada jedan slučaj.
    ALIEU DARBO.
    Tko nije upućen ukratko ću objasnit sramotni događaj. Radi se o prevarantu i amaterskom nogometašu kojeg je naš tadašnji sportski sektor predvođen kriminalcem doveo u ljetnom prijelaznom roku i predstavio ga Dinamovim navijačima kao pojačanje. Naime igrač kojeg su doveli nije bio profesionalni nogometaš nego prevarant i hoštapler. Sve je to vrlo brzo otkriveno i u medijima i među Dinamovim navijačima je prošlo u sklopu šale i zezancije.
    Zamislite situaciju u kojoj danas Zajec i Marić dovedu jednog Alieoua Darba. Zamislite situaciju. Zamislite linč medija i "navijača" koji bi nastao u kratkom roku. Takvim "navijačima" i "novinarima" nema pomoći. Oni su navijači nečeg ili nekog drugog. Obračam se svim labilnim navijačima koji padaju pod utjecaj kordinirane akcije pljuvanja i omaložavanje nove uprave Dinama. Ne vjerujte svemu što pročitate. Razmislite ko i što piše. Sjetite se prošlosti i ostalih sličnih slučaja kao slučaj Darbo. Budite sretni da imamo slobodan klub da možete raspravaljat i pisat stotine stranica dal je Galešić pojačanje ili nije da li neki igrač koji se povezuje sa Dinamom ima kvalitete za Dinamo ili nema. Uz sve to imate ljude iz kluba koji komuniciraju sa vama putem ovog foruma. Putem javnih tribina. Putem konferencija. Prestanite ali prestanite padati u tragedije i vodit se za rušiteljima ovog Dinama. Za navijačima kriminalca i bivšeg sistema. Prestanite se vodit za novinarima koji su plaćeni da šire laži i da zbunjuju navijački puk Dinama. Imamo više od jednog neprijatelja. Zato probudite se oni koji još spavate. Dajte podršku trenutnoj upravi,sportskom direktoru treneru igračima i klubu. Veliki i težak je period pred nama. Navijački puk mora bit složan u potpori klubu. To je jedini zadatak navijača. Potrudite se vi da kao navijači odradite svoj posao a upravi i sportskom sektoru pustite da u miru rade svoj.
  • Paggini
    32.6k

Moj Daly, obožavaš igrače s vicom u igri, čak i ako je na konto discipline i onda bi prodao jedinog igrača s vicom u igri kojeg imamo. :cry:
  • Daliban
    3.8k
    Moj Daly, obožavaš igrače s vicom u igri, čak i ako je na konto discipline i onda bi prodao jedinog igrača s vicom u igri kojeg imamo. :cry:Paggini

Kulenovića? :razz:
  • Daliban
    3.8k
    Dio o najboljem igraču se odnosi na Baturinu, rezon zašto Stojkovića treba gurati na krilo gdje je konkurencija manje klasna i nemamo koga razvijati.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ima Stojke vic u igri ali ljudi moji nije sigurno jedini.
    Petković,Baturina,Pjaca,Mišić pa čak i moj Max.
    Ima ga i Mbuku koliko god da me živcira njegova duel igra i brzina
  • Paggini
    32.6k
    nije sigurno jedini.
    Petković,Baturina,Pjaca pa čak i moj Max
    Maxova dijagonala

Ha rekao bih da vic ima jedino možda Petković, ali u puno manjoj mjeri u odnosu na nekad. :( ovi ostali nisu ta razina vicluka!
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ne znam,Stojke sigurno ima taj vic i bezobrazluk u sebi ali ništa više od Baturine.
    Inače meni je Stojković top igrač,kad se je ozlijedio na zagrijavanju protiv Rijeke umalo sam se rasplakao
  • Jay
    265
    Pomalo je zlobno uzimati primjere random juniora i bivše polaznika naše škole nogometa pa ih onda dizati u nebesa nakon dobre sezone u HNL klubićima. Naravno uz povike nesposobna uprava, kako vam je mogao promaknuti, Dinamo ide u propast i ostale pizdarije. Nemoguće je zadržati sve igrače, ne može nam 600 igrača biti u rosteru prve ekipe da se eto osiguramo za svaki slučaj. A da to napravimo onda naravno 300 igrača svejedno nikad ne bi dobilo poštenu priliku pa bi bilo plakanja kako bacamo novce. Ja bi rado Oršića čisto da ne ode u Rijeku, Ivanušeca s otkupnom klauzulom, Jagušića i Beyatta zakaparene, Olmića, Chiesa bi isto bio super, Beljo, Ivanović i Crnac sigurno. Ali nije ovo FM sa uključenim editorom da si ubacim milijardu eura i svima dignem potencijal na maksimum.

Želim reći, svima nam srce drugačije lupa kada naš junior iskoristi priliku, ali moraš negdje promašiti. Ne razvijaju se svi igrači na jednak način, nisu svi jednaki u glavi, nemaju svi jednaku obiteljsku situaciju i ambicije. Pa znamo valjda napamet svi igrače koji su prime doživjeli sa 17 i onda propali, isto tako znamo i one koje nitko nije uočio do 21. pa su uspjeli ostvariti solidne karijere. Treba nam klub partner i treba nam Dinamo 2 za što bolju selekciju jer ovo što sad imamo je čista lutrija.

Ja relativno mirno pratim ovaj prijelazni rok iako se čudim sebi svaki dan kako nakon toliko godina iskustva svejedno nasjednem na novinarske fore i proučavam svakog igrača s kojim nas se poveže. Ali sviđa mi se smjer u kojem idemo, ne zato što odjednom vjerujem SD do smrti nego dajem čovjeku priliku da me kupi.

Imena koja se sad povezuju s nama nisu krš, to prvo.
    Drugo, uvijek treba zapamtiti da neki ljudi uživaju u porazima samo da mogu urlikati "jesam vam reko".
    Treće, najlakše je zazivati juniore i pričati o kome kako su igrači preplaćene Slepičke koje se ne bore.

I najvažnije, ovo je valjda prvi prijelazni rok ikad da se ne bojim otvoriti portale uz jutarnju kavu da me ne bi presjekla vijest o odlasku glavnih igrača. Smatram to ogromnom privilegijom.
  • Daliban
    3.8k
    Meni se kod Stojkovića ne sviđa što nije dribler i samo zbog toga ga nikad ne bih ni doveo u Dinamo kao desetku, a pogotovo ne za iznos koji smo platili. Mislim da je dobar i perspektivan mladi igrač, mnogo bolja prinova od većine dovedenih u zadnjih par godina, ali nikad nisam baš posve razumio famu oko njega. Ni fizikalije mu nisu sad nešto. Pisao sam u više navrata da ne volim tu praksu transfera iz Lokse.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    frende ja sam jedan od rijetkih koji te ode cijeni ali Dinamo nikad neće dovest napadača od 15 milijuna.
    Prije će ljudi preselit na Mars nego što će se to dogodit.
  • E46
    983
    Ovo sve što si nabrojao tesko da bi se i na football manageru stiglo u jednom roku.
  • E46
    983
    Okej, mozes li jos onda napisati prvih 11 za prvu tekmu nakon stanke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions