frende ja sam jedan od rijetkih koji te ode cijeni ali Dinamo neće dovest napadača od 15 milijuna.
Prije će ljudi preselit na Mars nego što će se to dogodit. — Maxova dijagonala
Treba nam klub partner i treba nam Dinamo 2 za što bolju selekciju jer ovo što sad imamo je čista lutrija. — Jay
Okej, mozes li jos onda napisati prvih 11 za prvu tekmu nakon stanke. — E46
Znam da neće. Pitanje je bilo što bih ja napravio i odgovor je da bih doveo napadača od 15 milijuna eura pa makar morao odraditi 5 rošada da to omogućim. — Daliban
Nije problem ispremetat roster i nakupiti za toliki transfer, ali igrač od 15 milijuna eura će tražiti plaću koju si ne možemo priuštiti, a i poremetilo bi kompletnu platnu strukturu. — JMastermind
Pa nije ti to baš kao u Football manageru,a baš me zanima kome bi uspio uvaliti Rileta,Mohu,Hoxhu,Perica itd i sta bi dobio za njih sve skupa — Dumitru Mitu
ovih 11 je branjenje def prekida znanstvena fantastika, 5 ili 6 igrača koji su ispod prosjeka u zraku za svoju poziciju. Pod Bjelicom i Jakirom loše branili prekide, pod Dalibanom bi srušili sve negativne rekorde. — Omake
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.