• Daliban
    3.8k
    frende ja sam jedan od rijetkih koji te ode cijeni ali Dinamo neće dovest napadača od 15 milijuna.
    Prije će ljudi preselit na Mars nego što će se to dogodit.
    Maxova dijagonala

Znam da neće. Pitanje je bilo što bih ja napravio i odgovor je da bih doveo napadača od 15 milijuna eura pa makar morao odraditi 5 rošada da to omogućim.
  • Jurki
    14.2k
    Treba nam klub partner i treba nam Dinamo 2 za što bolju selekciju jer ovo što sad imamo je čista lutrija.Jay

Ovo mi se sviđa da sve vise i vise ljudi uviđa da nam treba filijala i Dinamo II.
    Meni je jasno da se sve stvari koje u klubu godinama nisu stimale ne mogu popraviti u 9 mjeseci, ali mislim i siguran sam da nisam jedini koji smatra da bi nam rjesavanje tih problema pomoglo dici klub na jednu stepenicu vise.
    Isto tak se nadam i smatram da su u klubu jako dobro svjesni situacije da nam se ne dogodi opet neki Crnac, Soldo ili Jurisic.
  • Daliban
    3.8k
    Okej, mozes li jos onda napisati prvih 11 za prvu tekmu nakon stanke.E46

U ovom mom filmu?

Lapoukhov
    Mikić - Pongračić - Osuji - Dahl
    Pavić
    Mišić - Ivanušec
    Baturina
    Pektković - Tyukavin

Povratkom Sučića on ulazi u 11, a ispada jedan od četvorke u sredini. Nije ni bitno koji, ima puno kombinacija i sve funkcioniraju.
  • JMastermind
    250
    Znam da neće. Pitanje je bilo što bih ja napravio i odgovor je da bih doveo napadača od 15 milijuna eura pa makar morao odraditi 5 rošada da to omogućim.Daliban

Nije problem ispremetat roster i nakupiti za toliki transfer, ali igrač od 15 milijuna eura će tražiti plaću koju si dugoročno ne možemo priuštiti, a i poremetilo bi kompletnu platnu strukturu.
  • Daliban
    3.8k
    Nije problem ispremetat roster i nakupiti za toliki transfer, ali igrač od 15 milijuna eura će tražiti plaću koju si ne možemo priuštiti, a i poremetilo bi kompletnu platnu strukturu.JMastermind

Bilo bi mnogo lakše da nije potpisao novi ugovor prije godinu dana, ali ruski igrači su odavno morali pristajati na niže plaće prilikom transfera u Europu, nazivaju to kod njih doma zlatnim kavezom i krive to za staganciju ruskih igrača u domaćoj ligi. Njegova plaća bi kod nas bila u rangu s Petkom, Pongračićem i Dahlom. To je cijena garancije titule, a to je bilo pitanje.
  • criticus
    2.9k
    Jel se opet Taylor danas oprašta sa suigračima nakon utakmice znal se šta?
  • tp1997
    804
    I to je napadač koji u trećem klubu oslabljene ruske lige ima samo jednu ligašku sezonu sa 10+ golova?

Bitno da su Onuachu i Haller smeće.
  • Daliban
    3.8k
    I to je napadač koji u trećem klubu oslabljene ruske lige ima samo jednu ligašku sezonu sa 10+ golova?

Bitno da su Onuachu i Haller smeće.
    tp1997

To je vrhunski napadač i totalni šmeker kakvog Dinamo može samo sanjati. Ruski Benzema, kažem ti.
  • Dumitru Mitu
    18
    Pa nije ti to baš kao u Football manageru,a baš me zanima kome bi uspio uvaliti Rileta,Mohu,Hoxhu,Perica itd i sta bi dobio za njih sve skupa
  • Blueshadow86
    2.2k
    Meni nije jasno KAKO mi do sada još nismo našli tog lijevog beka? Pa majku mu, nismo iznenada ostali bez njega pa ga sada drž - ne daj traži, pregovaraj, kupuj... Najkritičnija pozicija već ohoho i da se nije moglo nekoga dovesti do sada da bude već na pripremama s ostatkom ekipe?
    Pitanje hoće li i doći itko jer vidim da se spominje Franjić koji će to krpati.
    Ne želim krpanja, želim pravog lijevog beka. Ne želim stopera koji može to odigrati, ne želim ni zadnjeg veznog koji to može odigrati, ne želim ni desnog beka koji može to igrati. Jebote, jel molekularna biologija pronaći iole poštenog lijevog beka?
  • Daliban
    3.8k
    Pa nije ti to baš kao u Football manageru,a baš me zanima kome bi uspio uvaliti Rileta,Mohu,Hoxhu,Perica itd i sta bi dobio za njih sve skupaDumitru Mitu

Mohu bi ponudio Rusima da dodatno zasladim deal za Tyukavina. Ako bi htjeli Rileta, može on, ali preporučio bi im Mohu. Rileta bi se sigurno moglo utopiti negdje u Arabiju preko naših ljudi, makar za neku simboličnu cifru i da se riješimo plaće. Mislim da sve to nije neka znanstvena fantastika, jedino Perića nemaš kome. On će vjerojatno odraditi ugovor do kraja s nama. Hoxhu bi uzeo netko, vjerojatno Talijani. Ne možeš na svima njima dobiti puno, ali sigurno možeš sveukupno barem par milijuna + skidanje plaća. Stojković je tu najlakši izvor nekih konkretnijih sredstava s tog popisa koji sam dao. Zato sam ga i umetnuo.
  • Omake
    4.7k
    ovih 11 je branjenje def prekida znanstvena fantastika, 5 ili 6 igrača koji su ispod prosjeka u zraku za svoju poziciju. Pod Bjelicom i Jakirom loše branili prekide, pod Dalibanom bi srušili sve negativne rekorde.
  • Daliban
    3.8k
    ovih 11 je branjenje def prekida znanstvena fantastika, 5 ili 6 igrača koji su ispod prosjeka u zraku za svoju poziciju. Pod Bjelicom i Jakirom loše branili prekide, pod Dalibanom bi srušili sve negativne rekorde.Omake

Pomoglo bi što su svi nabrojani manje tulavi. Podcjenjuješ jednostavne stvari. Pomoglo bi i što bi ova ekipa držala 70% posjeda u HNL-u.
  • Paggini
    32.6k

Ne dopustimo nijedan korner ili faul 30 metara od gola. Dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions