• ElDorado
    4.8k
    Npr Cordoba. Kupili ga za 2 milje sad ga npr prodamo za 3. Super zaradili. Ali taj decko kod nas prave prilike nije dobio. Zar nije bolje da nas u iduce dve godine npr uvede u LP. Kad krenes trgovati i samo gledati profit onda se gubi smisao tvog postojanna i potpuno razumijem prosjecnog navijaca Rijeke
  • Paggini
    59.5k

Ovo se svi možemo složiti, lijepo napisano. Ali nemamo filijalu trenutno, pa rasprava o prinovama od 100-200k eura je besmislena. Da ju nabavimo, fino bi bilo pratiti dva kluba i napredak tih klinaca.
  • don
    14.3k
    samo osvajanjem hnla Galešić će se isplatit.
  • Enco
    513
    A na kraju možda bude žuti :lol:
  • Daliban
    4.1k
    I iz tog aspekta ne razmisljas o buducnosti, vec dovodis igrace koji ce ti odmah sada pomoci u tome da obranis titulu.Crni86

Problem je što mi ne dovodimo takve igrače.
  • don
    14.3k
    Problem je što mi ne dovodimo takve igračeDaliban

to na primjer ti misliš, odnosna manjina. Većina misli da dovodimo.
  • Crni86
    12.7k
    Ovo se svi možemo složiti, lijepo napisano. Ali nemamo filijalu trenutno, pa rasprava o prinovama od 100-200k eura je besmislena. Da ju nabavimo, fino bi bilo pratiti dva kluba i napredak tih klinaca.Paggini

Slazem se. Zato sam naveo da je kljucno gdje se nalazimo trenutno, a to je -7. U ovom trenutku primarno se moraju dovoditi igraci koji ce ovog trenutka raditi razliku.
  • Laugreano
    4.5k
    Znaci nije bitno kako igra, nego jako se zove?
  • Crni86
    12.7k
    ne bi se slozio. Franjic i Galesic su ovog trenutka velika pojacanja za hnl utrku. Isto kao sto bi to bili i ivanusec i taylor/jurisic.
  • E46
    1.6k
    po toj njegovoj logici prije bi on doveo topcagica jer je vece ime nego tog iz bugarske.
  • Dumitru Mitu
    29
    pa iz iste te lige se htjelo Despodova,Tekpetya itd
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Da se nadovežem na ovu diskusiju. Uz Galešića, Franjića, da se dovede Taylor i Ivanušec ,i ovaj iz Bugarske je bi ocijenio prelazni što se tiče pojačanja za 10, i onda polako opisivati one koji je zadovolje kriterij trenera . Ali uslov je lijevi bek ,ako ti poziciju na kraju pokrije Franjića onda nije ni za prolaznu ocjenu. Kvalitetan lijevi bek je must
  • Zagreb1992
    2.5k

Ne ...Nego vjerujem da ima u boljim ligama od Bugarske igrače koji su kvalitetni za razinu Dinama
  • Laugreano
    4.5k
    Zasto onda iz liga petica kupuju nase igrace, kad mogu kupit iz boljih liga?

Ili mislis da mozemo dovesti nekog ko je zabio 15 golova u PL ili Bundesligi?
  • Zagi
    10.7k
    Ako igrača u ranim dvadesetima koji je već stvorio neku reputaciju (iako ona realno bila nestabilna) uzmeš za 3,5m, onda očakuješ transfer od barem 15 kroz 3 sezone pa da ostvariš neki 3x povrat, a uvijek će tu biti i nekih flopova pa se stvari malo izbalansiraju. Barem ja to tako gledam.Daliban

Vidiš, ja skroz kontra.
    Opet, Ajax.

Imaš brutalnu akademiju ali imaš rupu na određenoj poziciji. Lijevi bek je u pitanju.
    (svaka sličnost sa nama je naravno, potpuno slučajna)
    I za tu poziciju iz Argentine za 4m eura dovedeš solidnog , pouzdanog , ne previše spektakularnog 26-ogodišnjeg Nicolasa Tagliafica.
    Četiri godine kasnije ga prodaš za 4.2m eura uz spektakularnu zaradu od 200k.

Doduše, uz njega su stasali de Light , de Jong, Anthony i ostali koje si prodao za 500+ m eura.
    E da, i umalo si osvojio ligu prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.