• Droljo
    10.7k
    svaki crnac, po uzoru na Michaela Jacksona ima potencijal postati bijelac :rofl:SAS1987

Hoćeš ti da mene šlagira!?
  • Paggini
    32.8k
    Lovimo dva bijelca, dva crnca i onda ispadne da lovimo nekog smeđeg hjooooooooojjjjj
  • Noel
    8k

Još bu ispalo na kraju da bumo ulovili ženu s pimpekom..
  • E46
    986
    Crnjo je dao 14 komada u osrednjoj ekipi lige, to je kao da netko za Istru da 14 komada. Zamisli scenarij da je u Ludogoretsu, pa dao bi 30 komada do kraja sezone.
  • Crni86
    7k
    Ako Ristovski i Moharami odu nakon isteka ugovora nama treba novi desni bek na ljeto.Maxova dijagonala

Mikic treba zato vec sad ici na posudbu negdje odraditi polusezonu i onda nam ne treba nikakav dodatni bek. Jos bolje bi bilo da je od jeseni bio na dvojnoj registraciji i skupljao minute u drugoj ligi pa eto sad negdje posudba u neku prvu slovensku ligu i da bude spreman za neku rotaciju iduce sezone kod nas. Iz te pozicije vidis da nema nikakvog plana.

Istice ti ugovor dvojici bekova (obojici ne bi trebalo prosuzit ugovor), imas jednog dobrog beka koji je u idealnim godinama i imas svoju mladu nadu. Tocno si znao na jesen s cim raspolazes i vec tad si trebao pokrenut plan da se mikic isprofilira u seniorskom nogometu u ovih godinu dana. I idealno nakon iduce sezone gdje je mikic rotacija, sezonu iza ulazi kao prvotimac jer rpg-u i istice ugovor.

Ovako cemo jos dovest nekog, pa cemo opet zatvorit put mikicu. Imali smo idealnu priliku to odraditi planski, a mi smo spavali zimski san. Na kraju to je plan i kojeg predstavljas mladom igracu za njegov razvoj.
  • Droljo
    10.7k
    Tamnoputi c iz Bugarske očigledno raste. Prošle sezone prvi topnik druge belgijske ove vjv prve bugarske i, po meni, je prirodan put dinamo ili tako neki jači klub. Mislim da nije skup.
  • San Lorenzo
    18.3k

Još uvijek čekam da nas se počne povezivati sa napadačem koji ima tehniku i zna igrati nogomet, ovo sve dosad je savršen fit za long ball counter/brexitball što se kosi sa tikitakom koja se najavljuje pod novim trenerom.
  • Droljo
    10.7k

Imaš petka. A u tim formacijama koje mi igramo nema mjesta za takvog napadača tipa dudu. Za to imaš krila i baturinu...
  • Papastrumf
    13.4k
    Ademija i Ristovskog nogom u guzicu. Dosta su zla napravili bivšim trenerima i kočenjem mladih igrača.Kia pride

Osvojili bi kitu Marjanovu, a ne naslov prosle sezone da se Ademi nije vratio iz Kine. Malo vise postovanja prema covjeku. Mozda sada nije na razini dinama, ali previse je covjek dao klubu da ga neki ovako omalovazavaju.
  • San Lorenzo
    18.3k

Imao sam ga i prošle polusezone, pa ga nisam imao...ovakve rmpalije od 2 metra nema potrebe dovoditi pokraj živog Kulenovića.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Meni se cini da je dovodenjem Galesica i Franjica zavrsila prica oko dolaska Taylora.
    Nadam se da sam u krivu.
    Po Celticovim navijacima, oni nagadaju da Taylor trazi oko 20-25k funti, iliti 1.2-1.6M eur/god. Bez obzira kaj je Bjelica izjavio da se traze kapitalci na l.beku i spici, ova cifra mi se cini nerealna da bi ju mogli nadmasiti
  • Droljo
    10.7k
    rmpalijeSan Lorenzo

:rofl: sjetio si se :lol:
    Ja bih prodao kuleta ako se može i onda dovesti tehnički jskog a brzog napadača + ovakav rmpalija :snicker: pa da uz petka to bude trio.

iliti 1.2-1.6M eur/god.Dinamosaur

Daš mu manje. Uđe u naše okvire ali godinu duži ugovor. Da se to zdroljit...
  • Pavinho
    137
    trenutno ima 950k bruto i veliki porez u skotskoj, sto znaci da je neto oko 500k...sumnjam da moze izvuci tolike pare
  • Daliban
    3.9k
    Još uvijek čekam da nas se počne povezivati sa napadačem koji ima tehniku i zna igrati nogomet, ovo sve dosad je savršen fit za long ball counter/brexitball što se kosi sa tikitakom koja se najavljuje pod novim trenerom.San Lorenzo

Ima dosta nabijanja lopte kod Cannavara po onih par utakmica što sam osobno škicnuo. Jako lako nabijaju loptu naprijed na presing. Osobno mi se nije baš dopadalo.
  • Dumitru Mitu
    18
    Osvrnuo sam se na prethodne komentare na kojima je pisalo da Taylor ipak ne dolazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions