• Zagi
    8.8k
    prodal bi Zagija, Perica, Ristu, AdemijaJurki

Da ali kome? Njima samima za ukupni gubitak od nekoliko m eura?
  • ElDorado
    1.2k
    Ali, kad se radi o ovoj dvojici igrača, oni nisu u prvom planu za Dinamo. No, novi napadač bi trebao stići do konca ovog tjedna - kazali su nam neslužbeno u klubu.
  • Jurki
    14.2k
    znam al mi je glupo reci da ih nabijemo nogom vrit. Jbg ipak su ti igraci dugo u Dinamu, puno su dali za klub i nisu zasluzili da ih se zmece u kontejner za smece.
  • Joza
    627
    Prema onome što smo u nedjelju čuli od škotskih kolega koje smo upoznali za vrijeme Celticovog gostovanja u Maksimiru u okviru Lige prvaka, Dinamo je poslao ponudu Gregu Tayloru! Pisali smo o tom lijevom beku koji se već neko vrijeme provlači kao moguća akvizicija za godinama bolnu točku zg-kluba. Međutim, tako nam kažu Škoti, Taylor ne bi u plavi dom stigao ove zime, nego tek idućeg ljeta. Provjerili smo u Maksimiru info iz Glasgowa, nisu niti demantirali, niti potvrdili, ostali su zakopčani. No, s obzirom da nije bilo demantija vijesti, možemo zaključiti da se tu nešto ozbiljno kuha, te da će Taylor postati igrač Modrih, ako ne ove zime, onda sigurno idućeg ljeta kad mu istjeće ugovor s Celticom.
  • Zagreb1992
    1.9k

Ne..nego mislim da se moramo orijentirati na bolje lige od Bugarske ..i jebenog igrača čija ekipa je 9 na tablici ..Češka , Švedska , Danska su po meni idealne lige koje bi skautirao ..Nađeš kvalitetnog napadača za ok lovu
  • cibona
    4.1k
    Prijelazni rok nikako ne možemo ocijeniti uspješnim ako ne dovedemo klasu na lijevom beku. Franjić to nije. Onda ćemo se opet čuditi ko pura dreku zašto Ristovski igra od prve, a RPG lijevo.
  • Dumitru Mitu
    18
    ma koga god da se spomene ni jedan ne valja.A puno se vamo i piše u prazno jer tek krajem svibnja znat ćemo kakav se posao napravio.Može se dovesti 5 igrača,na kraju 1/5 ili 3/5, 5/5 bude valjalo,čekat kraj svibnja,vidjeti na čemu smo i onda komentirati najbolje
  • Izet Hajrović
    3.1k
    "Vidite, kad dobijemo neku informaciju od nogometnih zastupnika ili skauta, sasvim je logično da pogledamo igrače, da se raspitamo o njima i mogućoj cijeni, statusu u njihovim klubovima. Ali, kad se radi o ovoj dvojici igrača, oni nisu u prvom planu za Dinamo. No, novi napadač bi trebao stići do konca ovog tjedna - kazali su nam neslužbeno u klubu."

Olivari o Koyalipou i Shpendiju.
  • Dinamovapriča
    117
    Koyalipou i Shpendija su patke i totalne gluposti, nitko od njih neće doći.
  • don
    9.1k
    uostalom, tko kaže da je to istina.don

Ali, kad se radi o ovoj dvojici igrača, oni nisu u prvom planu za DinamoIzet Hajrović

a nek smo već drvlje i kamenje bacili
  • Praskaton
    3k

A gledaj ako bi se Taylor dogovorio za ljeto progutao bi činjenicu da Bartol odigra polusezonu na beku.Nije idealno al puno bolje nego da igra RPG.
    Tu su jos Bockaj i Perkovic za pokriti to.

Sa Franjicem rjesavamo puno toga u rotaciji.Napadač nam je potreban,pogotovo ako opet bude problema s Brunom.
    Zanimaju me i odlasci jer ne vidim bas da imamo nekoga za prodaju izuzev Hoxhe.
    Sucic i Baturina ostaju do ljeta sigurno.Puno je igraca koje bi trebalo rijesit al ne vidim da cemo ih prodavat eventualno cekat istek ugovora ili prekid ukoliko nađu neki novi angažman.

Peric,Bockaj,Aki,Rile,Moha,Mmae,Zagi,Filipovic,Ktc.Ako bi za nekoga od njih mogli dobit novce super.
    Ktc eventualno jos jednu sezonu.Njega i Akija bi rado vidio i dalje u nogometu nakon sto zavrse karijeru.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Koyalipou i Shpendija su patke i totalne gluposti, nitko od njih neće doći.Dinamovapriča

Steta. I jedan i drugi bolji od Kulenovica (i Brodica jel).
  • Peškaman
    5.7k
    Sviđa mi se što klub ili ljudi koji su zaslužni za transfere u zadnje vrijeme bacaju patke razno-raznim novinarima.
    Ne znam zašto ali mi se pojavi osmijeh na licu kada vidim određene novinare da pogriješe :grin:
  • Ivdzo11
    5k
    Prema onome što smo u nedjelju čuli od škotskih kolega koje smo upoznali za vrijeme Celticovog gostovanja u Maksimiru u okviru Lige prvaka, Dinamo je poslao ponudu Gregu Tayloru! Pisali smo o tom lijevom beku koji se već neko vrijeme provlači kao moguća akvizicija za godinama bolnu točku zg-kluba. Međutim, tako nam kažu Škoti, Taylor ne bi u plavi dom stigao ove zime, nego tek idućeg ljeta. Provjerili smo u Maksimiru info iz Glasgowa, nisu niti demantirali, niti potvrdili, ostali su zakopčani. No, s obzirom da nije bilo demantija vijesti, možemo zaključiti da se tu nešto ozbiljno kuha, te da će Taylor postati igrač Modrih, ako ne ove zime, onda sigurno idućeg ljeta kad mu istjeće ugovor s Celticom.

Kad se radi o Marku Rogu, onda iz neslužbenih maksimirskih izvora saznajemo da se taj posao, isto kao i onaj s Ivanušecom bliži kraju, te da će kako sada stvari stoje, Rog ostati u plavom domu, da će se sve na koncu dogovoriti s Cagliarijem. To smo nekako i očekivali, jer je Fabio Cannavaro upravo Roga, kojeg poznaje iz Italije, želio u momčadi
  • Dani Olmić
    706
    treba nam sada a ne na ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions