• Crni86
    7k
    Ovo se svi možemo složiti, lijepo napisano. Ali nemamo filijalu trenutno, pa rasprava o prinovama od 100-200k eura je besmislena. Da ju nabavimo, fino bi bilo pratiti dva kluba i napredak tih klinaca.Paggini

Slazem se. Zato sam naveo da je kljucno gdje se nalazimo trenutno, a to je -7. U ovom trenutku primarno se moraju dovoditi igraci koji ce ovog trenutka raditi razliku.
  • Laugreano
    2.8k
    Znaci nije bitno kako igra, nego jako se zove?
  • Crni86
    7k
    ne bi se slozio. Franjic i Galesic su ovog trenutka velika pojacanja za hnl utrku. Isto kao sto bi to bili i ivanusec i taylor/jurisic.
  • E46
    983
    po toj njegovoj logici prije bi on doveo topcagica jer je vece ime nego tog iz bugarske.
  • Dumitru Mitu
    18
    pa iz iste te lige se htjelo Despodova,Tekpetya itd
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Da se nadovežem na ovu diskusiju. Uz Galešića, Franjića, da se dovede Taylor i Ivanušec ,i ovaj iz Bugarske je bi ocijenio prelazni što se tiče pojačanja za 10, i onda polako opisivati one koji je zadovolje kriterij trenera . Ali uslov je lijevi bek ,ako ti poziciju na kraju pokrije Franjića onda nije ni za prolaznu ocjenu. Kvalitetan lijevi bek je must
  • Zagreb1992
    1.9k

Ne ...Nego vjerujem da ima u boljim ligama od Bugarske igrače koji su kvalitetni za razinu Dinama
  • Laugreano
    2.8k
    Zasto onda iz liga petica kupuju nase igrace, kad mogu kupit iz boljih liga?

Ili mislis da mozemo dovesti nekog ko je zabio 15 golova u PL ili Bundesligi?
  • Zagi
    8.8k
    Ako igrača u ranim dvadesetima koji je već stvorio neku reputaciju (iako ona realno bila nestabilna) uzmeš za 3,5m, onda očakuješ transfer od barem 15 kroz 3 sezone pa da ostvariš neki 3x povrat, a uvijek će tu biti i nekih flopova pa se stvari malo izbalansiraju. Barem ja to tako gledam.Daliban

Vidiš, ja skroz kontra.
    Opet, Ajax.

Imaš brutalnu akademiju ali imaš rupu na određenoj poziciji. Lijevi bek je u pitanju.
    (svaka sličnost sa nama je naravno, potpuno slučajna)
    I za tu poziciju iz Argentine za 4m eura dovedeš solidnog , pouzdanog , ne previše spektakularnog 26-ogodišnjeg Nicolasa Tagliafica.
    Četiri godine kasnije ga prodaš za 4.2m eura uz spektakularnu zaradu od 200k.

Doduše, uz njega su stasali de Light , de Jong, Anthony i ostali koje si prodao za 500+ m eura.
    E da, i umalo si osvojio ligu prvaka.
  • Jurki
    14.2k
    pa sad skoro imas takav omjer.
    Sucic, Baturina, Kaca, Stojkovic i Cordoba su ti mlađi.
    Jasna stvar je da ovaj trojac treba tek dojti na level Sucka i Baturine.
    Imali smo mi i prije dolaska Galesica i Franjica dobru ekipu. Nisu ti igraci zaboravili igrati nogomet. Ali su unutar ekipe problemi koje bu trener resil.
    Po prikazanom na jesen, dva igraca moraju preseliti na klupu.
    A ovi decki su mlađi, slabije su igrali i treba ih posloziti i pustiti z lanca.
  • marcio amoroso
    38.8k
    Mene trenutno više zanimaju odlasci. Ako će doći još Ivanušec i napadač ja sam prezadovoljan dolascima.

Trenutno je 31 igrač u kadru, a to je baš previše. Ako dođu još Luka i napadač već si na 33. To je opasno i nije zdravo. Juniore tu uopće ne brojim.

Nadam se da ćemo uspijeti prorijediti kadar i da ćemo čak nešto i zaraditi.
  • Vedraca
    55
    istina....pogotovu nerazumijem zasto Juninho iz Azerbajana bi bio toliko Pojacanje (ima jake Tekme prosle sezone znam pogotovu vs. Leverkusena) a taj iz CSKA nevalja....mozda je to buduci "Juninho" vazno je da ima Potencijal ....cesto puta su izkrsli ti neki Crnci koji onda odu za xy 8-10mio€ u Belgiju, Francusku .....mozda to je to takav jedan
  • Ivdzo11
    5k
    Greg Taylor krece od prve minute u današnjem susretu protiv St.Mirrena
  • Jurki
    14.2k
    da se igram malo fm-a.. prodal bi Zagija, Perica, Ristu, Ademija, Bockaja, Hoxhu, Špikica.
    Mislim da se nebi ni osjetilo da tih 7 igraca nema u kadru.
    A napravilo bi se upravo to kaj si ti napisal. Prorijedil bi se kadar.
  • Droljo
    10.6k

Perić, moha ili rile (nikako oba), ademi, zagi, bočkaj, probat zaraditi na hoxhi i kulenoviću (potonjeg samo ako se dovede špica ili dvije čak). Ružno zgleda ovak na hrpi ali nužno je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions