• NitkoBitan
    22.1k
    Pogledaj mu ucinak u turskoj ligi prosle sezone. To je liga jaca od nase a takoder puno slicnija nasoj od PL.

Kod nas binse sa svoja dva metra vecinom nalazio u protivnickoj polovici, pa valjda ce pospremit nesto.
  • Paggini
    34.6k

Apsolutno se slažem, mislim da više može naučiti na klupi u Dinamu, uz koju kup utakmicu i slično nego na golu kluba čiji ga navijači mrze.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Ajde strpite se, uskoro je pressica i sigurno će zidovi maksimirskih hodnika nešto ispričati Olivariju, a tko zna, možda i Medi sleti neka informacija na stol u međuvremenu.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    nakon Oliverasa iz Rome ne bi više nikad ništa uzeo od njih...pa ni Dybalu,možda jedino Dahla da se Daliban smiri.
    Šalu na stranu,odličan pick!
  • E46
    1.1k
    Blazena zona, gori sve. Ti si uspio doc do toga da nam Onuachu ne bi bio pojacanje.. Covjek koji je zabio 152 gola u karijeri od toga u belgijskoj ligi 4 sezone preko 60 golova i u turskoj za osrednji trabzon 15,on nama nije pojacanje i rizik je. Bolje cemo ostat na ozljedenom napadacu koji nije u zivotu u sezoni dao više od 15 golova a drugi napadac je poluamaterski nogometas koji ne zna primit i odigrat loptu i ne zna igrat glavnom. Jebo ja sebi mater ako smo mi više normalni kad nam Onuachu ne bi bio pojacanje.
  • E46
    1.1k
    Za kad je zakazana pressica?
  • Izet Hajrović
    3.5k
    15:00, prijenos na Instagramu.
  • ElDorado
    1.5k
    Nadam se da ga nece pitati kako je bilo na svjeckom prvenstvu 2006 i jel voli pašta šutu
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Onuachu je puno ozbiljniji pick od Hallera.
    Haller ne može meda,ja mislim da bi ga pola zone otreslo u sprintu.
  • brile86
    125
    Po meni je glavni problem financijski. Njega eventualno možemo dovest na posudbu a cilj bi nam trebao biti pronaći efikasnog napadača za pristupačnu cijenu i plaću kako bi mogli manje ovisiti o tome je li Petković ozlijeđen ili van forme odnosno razbit tu ovisnost o Petku.
    Što bi dugoročno postigli s njegovom posudbom npr. budući da nemam osjećaj da bi ga Southampton samo ovako prodao pogotovo jer ga Jurić navodno ima u planovima.

Nisam rekao da nam ne bi bio pojačanje samo komentiram statistički kako izgleda ove sezone u PL-u.
  • Laugreano
    3k
    Realniji bi bio da je zabio 15 golova u PL. Ljudi jeste vi svjesni sto je PL, a sto Hnl?
  • E46
    1.1k
    Southampton je Rudes od prosle sezone ali doslovno, Petkovic u Rudesu ja mislim da bi rijetko imao prilike za dodir s loptom u 90 min.
  • GOAT
    1.8k
    Nadam se da ga nece pitati kako je bilo na svjeckom prvenstvu 2006 i jel voli pašta šutuElDorado

Jeste li se culi sa Modricem, sto kazeta na stadion i jel moze neka anegdota iz igrackih dana.
  • Hectorharatti
    265
    nisam upratio da Petković preko medija mafija i optužuje trenere za svoje greške. Zna i on bit bahat al bar ima pokriće neko.
    Dok je ovo dijete neodgojeno.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Nije npr. Ivanovicu ni do koljena.

Screenshot-20250103-141957.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions