• keppi
    245
    Znam da se to nekima neće svidjeti, ali ja bih radije još jednog dobrog golmana nego li lijevog beka. Gledam jučer Taylora iz Celtica (naravno to je samo jedna utakmica) pa i nisam doživio da bi njegovo dovođenje bio takav strašan pomak u odnosu na Pierre-Gabrijela kada igra na "neprirodnoj" poziciji na lijevoj strani.
    Ono što stvarno priželjkujem top... to je centarfor....Mariću na fori nemoj štedjeti!
  • ElDorado
    1.2k
    S obzirom da je Bjelica pokojni, a svi znamo prljavu stranu njegovog karaktera, najbolje završit s tim i okrenut se buducnosti. Samo napomenica da su sad svi spremni i zdravi i orni pa valjda ima nesto i u detaljima.
  • Boycie
    1.7k
    Galešić otkopčanog šlica u Mekiću na Vukovoj Gorici.
  • Droljo
    10.6k
    Kad je bjelko ubacio mohu i perića na poljudu tu je bio kraj nadanju da može i/ili želi nešto napraviti sa dinamom. Nikad više blizu kluba uz zahvalu za prvi mandat. Zbogom
  • manikk
    278
    pustite članke, jednostavno recikliranje istih igrača (galešić, franjić, ivanušec... u zadnjih 5 dana samo na drugi način, klikbajt i ništa drugo

vjerovat ću jedino kada službena stranica objavi sliku sa predstavljanja
  • Efes Pilsen
    9.4k
    U smislu da i dalje imas ambiciju biti trener Dinama. Za Bjelicu svi znamo da preferira iskusne i po mogucnosti svoje igrace.
    Kaos pravi svakom SDu ako on nije taj. Sad je opet napravio isto. Malo je cudno da moze uzet 8 bodova u LP, protiv Celtica, RBS, Slovana primit 1 jebeni gol, a u HNLu ne ide ispod 2 po utakmici i da je to sve slucajno.
  • Joza
    627
    Posljednje informacije govore da je Galešić stigao u Zagrebu i da je prije 13 sati započeo liječnički pregled. Bartol Franjić također bi se danas trebao pojaviti u Maksimiru.
  • Paggini
    32.6k
    Onuachu. :cool:
  • Ivdzo11
    5k
    Jurić ga vratio iz mrtvih, zadnje dvije solidno odigrao..
  • austrijanac
    4.9k
    Tamnoputog crnca želimo :sad:
  • NKDZ86
    2.5k
    Galešić otkopčanog šlica u Mekiću na Vukovoj Gorici.Boycie

u Zagrebu se očekuje spuštenih hlača.
  • plavi devet
    404
    Drago mi je da se takav kalibar igrača gleda.
  • E46
    983
    Iz raznih krugova, barem zasad, strogo je zabranjeno otkrivanje tko su ti igrači, no neslužbeno doznajemo da je u uskom krugu, bez ikakve ksenofobije, ipak - bijelac.

Ne znam jel ovo pokušaj glumljenja nekog mafijanja ili pokusaj da citaoci dobiju proljev
  • austrijanac
    4.9k
    Točno to.
    Možda profilno ne odgovara našoj igri (barem do sad), možda i nije neki talent, no ti bi igrači bili instant pojačanja.
  • blue heart 72
    1.9k
    Vidim dosta ste se raspisali danas o golmanima, pa da i ja stavim svoje viđenje situacije. Kao prvo Čavlinu se za onih ako se ne varam 700'000 moralo uzeti. Ti novci bi se uvijek trebali dobiti za njega. Kako bi ja riješio golmansku situaciju? Neva neupitni broj 1, za rezervu bi doveo Zeleniku, dok bi Varaždinu posudio Čavlinu, treći golman bi mogao ostati Filipović, dok bi se Zagiju zahvalil na kraju sezone (mogel bi eventualno ostati kao dio trenerskog golmanskog stožera, naravno ako ne bi trovao atmosferu)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions