• Jos-Optimus
    4.5k
    ali, je li bolji od Brodića u formi?
  • NB86
    15.9k
    imali smo mi prije 2 godine u ovo vrijeme odličnog Livakovića i solidnog Nevistića koji je plaćen 3 milijuna i odradio je okej sezonu u Loksi na golu prije povratka.Maxova dijagonala

Dakle nismo imali dvojicu koja se bore za jedinicu nego je drugi skupo placeni golman hodao po posudbama, samo si potvrdio moju tezu
  • GOAT
    2.1k
    Paul Onuachu iz SouhamptonaDumitru Mitu

Njega sam gledao jednu tekmu protiv Liverpoola i bolesno je kako dobro cuva loptu i imao je par dobrih driblinga pod pritiskom u svojoj polovici
  • Paggini
    38.9k
    bolji od Brodića u formiJos-Optimus

Ne bih znao, nisam vidio Brodića u formi. :cool:
  • Droljo
    12.5k
    u Zagrebu se očekuje spuštenih hlača.NKDZ86
    Uzimaju mu bris? Ili se referiraš na bokserice i mobitel u svlačionici? :chin:
  • ElDorado
    2.2k
    to nitko nije vidio
  • Omake
    6k
    Ako je bijelac, mogući su Florucz, Birligea, Lemperle, Romsaas ili baš pucaju na nekog tko ne igra dovoljno u ligi 5 tipa Thijs Dallinga iz Bologne
  • NitkoBitan
    23k
    Uz Onuachua nas ne bi trebalo bit strah Petkoviceve ozljede, dapace, vrlo lako bismo mogli zazivat posjedanje Petka na klupu. To nam treba, nitko ne bi trebao bit nedodirljiv.
  • Maxova dijagonala
    3k
    -Pato neki dan hvali Cannavara
    -odustajanje od Hallera
    --Cannavaro predlaže Mariću igrača
    -Navodno je bijelac
    Welcome Pato!!!
  • Droljo
    12.5k
    Navodno je bijelac
    Welcome Pato!!!
    Maxova dijagonala

Polubjelac :lol:
    Šalu nastranu, nebi se ja bunio...
  • Maxova dijagonala
    3k
    mislim da bi prodali 50 tisuća njegovih dresova.
    Castore bi nam produžio ugovor do 2056 i povećao ugovor na 10 puta veću cifru zbog toga
  • ElDorado
    2.2k
    Ak je mestizo jel bijelac ili crnac?
  • brile86
    163
    Onuachu osim fizičkih predispozicija ima slab učinak u PL-u. 0 golova 0 asistencija, Slabo osvajanje lopte u duelu premda je jak. Znam da je Southampton zadnja momčad PL-a kojoj se igra više koncentrira na defenzivu ali on je dosta skup mačak u vreći ako bi išli u kupovinu. Plaća mu sigurno nije mala a ugovorno je vezan do ljeta 2026. Velik rizik iskreno.
  • Peškaman
    6.1k

Shomurodov iz Rome,slabija minutaža u Romi.
  • mali M
    6.9k
    Čavlina svojim ponašanjem nema što tražit u klubu poput dinama.Hectorharatti

A brate mili onda otpiši Petkovića. Kako taj živi, uzor mu je Prosinečki kojem je uzor bio Gazza.. Ajde bez patetike, ja bi Čavlinu odma stavio kao drugog golmana.. Mislim da bi on na ovoj razini treninga i odogovrnosti samo napredovao.. Nevistić je naš neupitni broj jedan, ali netreba se ni zanemarivati ozljeda leđa, to se lako obnavlja... Zašto ga je Bjelica držao bespotrebno na klupi to zna samo Neno u svojoj glavi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.