• Brusa
    2k
    Kuleta zoveš , citiram: poluamaterom i poluamaterskim nogometašem, već drugi put u nekoliko dana....
    Zabio prošle sezone važne golove za naslov i kup, ove sezone zabio u kvalama za LP, u LP, i 8 golova u prvenstvu, mislim uopće ne znam zašto sve to pišem, jer siguran sam da jako dobro znaš i ti sve to , al eto iz nekog svog razloga ga imaš potrebu vrijeđati...
    Edit: nisi ti jedini naravno, nazivalo se Kuleta ovdje raznim pogrdinim imenima često i vrijeđalo, al eto....
  • Paggini
    32.6k
    ne opravdava da maši glavom gol sa 3 metraE46

A mašili su i puno bolji napadači puno veće zicere. Možeš i spomenuti vrhunske reakcije koje je imao, tipa ono odlaganje prije šuta u Salzburgu, gol iz slobodnjaka na pripremama i slično.

Nije naš Kule svjetski talent, ali dobro ga je imati u klubu.
  • Pavinho
    137
    drugi zuti...moze mu se oprostit :lol:
  • Mali Zeus
    14.8k
    ↪Jos-Optimus Nije to pljuvanje, samo realno, to sto je mozda bio ozljeden mu ne opravdava da maši glavom gol sa 3 metra. Nista od napisanog nije krivo, ne zna primiti loptu, ne zna odigrati i ne zna igrati glavom. Ne vidim di je tu pljuvanje samo realnost, poluamaterski nogometas za mene zato sam i napisao na ljeto da je sramota da nismo doveli treceg napadaca i da nam je kule druga opcija, jer to uistinu i je sramota, pokazalo se.E46

Reci nam što stvarno misliš o njemu.
  • Lynx17
    4.2k
    "A cold, rainy night at Stoke" = "A hard pitch in Kranjceviceva"
  • ElDorado
    1.2k
    Najjača mi je ova novinarska spika kak Dinamo ide all-in. Pa jeote za sada je jedino Galešić ozbiljnija investicija
  • E46
    983
    Nista vise osim dobro ga je imat u klubu, slazem se. Nadodao bih jos vrhunski gol protiv Slovana van 16m kad je bilo gusto, kao i dobre utakmice protiv Qarabaga. Ali u HNLu je to jako tanko, i da ga pitas sigurno bi ti rekao da nije zadovoljan i da je jedan od razloga zasto smo na - 7,razumijem promasit jednom sa 3m, ali imao je on tih promasaja puno previse u zadnje vrijeme gdje smo izgubili bodove, Dinamo ne trpi promasaje, bar ne bi smio.
  • Droljo
    10.6k
    još gore. Prvi žuti mu nije bio dosta nego je, onakav nediscipliniran, još jednoga napravil u istoj tekmi!
  • čovjekjogurt
    1k
    Onuachu je igrao za Genk protiv Dinama u EL. Danima se pričalo o njemu prije utakmice i svi su upozoravali da je on najopasniji igrač Genka. Kao napadač od 2 metra se isticao pojavom i ne znam kako se nitko ne sjeća tih utakmica, nije to tako davno bilo. Onuachu je dobar igrač, puno bolja opcija od Hallera za kojeg je teško reći je li u ovoj fazi karijere uopće na profesionalnom nivou. Takve igrače poput Onuachua Dinamo treba ciljati.
  • E46
    983
    Pa za mene je poluamater, to nije vrijeđanje, postoje profesionalni nogometasi, amateri i ovi izmedu, on mi je na trenutke amater na trenutke profesionalac i dođemo do poluamatera, bez jebene ironije. Razumijem da je pojedinima drag jer je veliki Dinamovac ali nekad to nije dovoljno, bar ne za drugu opciju u napadu europskog kluba.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Onuachu - Kule na steroidima, sve mu ulazi :rofl:

https://youtube.com/shorts/n0lJkpcBQRs?si=Cs4m30MasMUQYQYw

Najjaci hat trick ikada.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    tu se više misli na dovođenje ozbiljnih, skupih igrača na posudbu od kojih imaš uglavnom samo kratkoročnu korist. To je ono što nam sada treba i ne vidim ništa negativno u forsiranju pojma all-in.
  • Dumitru Mitu
    18
    Po tome čime se ti vodiš naši bi klubovi onda svaku domaću tekmu u europi morali biti favoriti jer eto nitko nezna igrati po našim terenima
  • E46
    983
    Receno sve jasno i glasno, nije prvi put da kazem da je on rubni igrac za prvih 16 u Dinamu.. to bi mu trebala biti premija s obzirom na tehniku i realizaciju.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Steta sto Southampton nije tražio misljenje stručnjaka sa Zone.

Uštedili bi 18.000.000€ koje su bacili na Onuachua.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions