• E46
    983
    Southampton je Rudes od prosle sezone ali doslovno, Petkovic u Rudesu ja mislim da bi rijetko imao prilike za dodir s loptom u 90 min.
  • GOAT
    1.5k
    Nadam se da ga nece pitati kako je bilo na svjeckom prvenstvu 2006 i jel voli pašta šutuElDorado

Jeste li se culi sa Modricem, sto kazeta na stadion i jel moze neka anegdota iz igrackih dana.
  • Hectorharatti
    238
    nisam upratio da Petković preko medija mafija i optužuje trenere za svoje greške. Zna i on bit bahat al bar ima pokriće neko.
    Dok je ovo dijete neodgojeno.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Nije npr. Ivanovicu ni do koljena.

Screenshot-20250103-141957.png
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ajde Mislave budi od koristi ovaj prijelazni rok i objasni gospodinu Paulu da nema većeg kluba od Dinama.
    Iskreno da sam moderator sad bi sam sebi spušio ban zbog ovog bezobrazluka prema Mislavu ali ne mogu si pomoć...za mene u nogometu nema emocija.
  • Droljo
    10.6k
    crveni karton lik dobije u danskoj! Nedisciplina! Što dalje od dinama.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Onuachu, kakav Onuachu, pitao bi ja njega zna li igrati na tvrdom terenu na Kranjči ili zna li udariti loptu tako da na gradskom stadionu u Gorici pređe preko onog blata na 10 metara i tako prevari vratara. Ne poznaje ligu i pitanje je kako bi se snašao.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    joj daj prestanite sa sprdanjem kolege...Franju da smo doveli prodali bi ga za 10+ milijuna a Onuachua ćemo možda tu vidit 6 mjeseci na posudbi.
  • Yovitssa
    815
    Po meni je glavni problem financijski. Njega eventualno možemo dovest na posudbu a cilj bi nam trebao biti pronaći efikasnog napadača za pristupačnu cijenu i plaću kako bi mogli manje ovisiti o tome je li Petković ozlijeđen ili van forme odnosno razbit tu ovisnost o Petku.
    Što bi dugoročno postigli s njegovom posudbom npr. budući da nemam osjećaj da bi ga Southampton samo ovako prodao pogotovo jer ga Jurić navodno ima u planovima.
    brile86

Sorry, ali opet besmislena rasprava.
    Mislim da neko vrijeme trebamo prestati koristiti termin "dugoročno" zato jer zaostajemo 7 bodova za konkurencijom i igrač tipa Onuachu bi nam bio jebena opcija u bilo kakvim kombinacijama. Pa nismo 15 bodova u prednosti da bi bezbrižno krenuli u izgradnju momčadi za napad na Ligu prvaka u srpnju... :confused:

S takvom retorikom trenutno nam ne odgovaraju niti prime "Galacticosi" iz Madrida jer, jebiga, koji će nam k.... Zidane, Beckham i Ronaldo do ljeta... :sad:
  • Paggini
    32.6k

A kako bi tek pod dojmom poljuda bio, strah me i pomisliti
  • Jos-Optimus
    3.6k
    može ti biti neki igrač drag bez da pljuješ po Kulenoviću. Čovjek je ozlijeđen izgurao polusezonu jer smo imali trenera koji odbija dati priliku drugima
  • Efes Pilsen
    9.4k
    samo za obozavatelje mocnog Franje sam stavio da se vide i brojke iz Belgije. Pivaj.
  • Praskaton
    3k
    A kako bi tek pod dojmom poljuda bio, strah me i pomislitiPaggini

Dobro to je ipak najluđa publika na svitu,razumljivo
  • Mali Zeus
    14.8k
    A kako bi tek pod dojmom poljuda bio, strah me i pomislitiPaggini

Ostao bi od straha u tunelu. Nema ti tog u Engleskoj.
  • E46
    983
    Nije to pljuvanje, samo realno, to sto je mozda bio ozljeden mu ne opravdava da maši glavom gol sa 3 metra. Nista od napisanog nije krivo, ne zna primiti loptu, ne zna odigrati i ne zna igrati glavom. Ne vidim di je tu pljuvanje samo realnost, poluamaterski nogometas za mene zato sam i napisao na ljeto da je sramota da nismo doveli treceg napadaca i da nam je kule druga opcija, jer to uistinu i je sramota, pokazalo se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions