• ElDorado
    1.2k
    Ak je mestizo jel bijelac ili crnac?
  • brile86
    92
    Onuachu osim fizičkih predispozicija ima slab učinak u PL-u. 0 golova 0 asistencija, Slabo osvajanje lopte u duelu premda je jak. Znam da je Southampton zadnja momčad PL-a kojoj se igra više koncentrira na defenzivu ali on je dosta skup mačak u vreći ako bi išli u kupovinu. Plaća mu sigurno nije mala a ugovorno je vezan do ljeta 2026. Velik rizik iskreno.
  • Peškaman
    5.7k

Shomurodov iz Rome,slabija minutaža u Romi.
  • mali M
    6.2k
    Čavlina svojim ponašanjem nema što tražit u klubu poput dinama.Hectorharatti

A brate mili onda otpiši Petkovića. Kako taj živi, uzor mu je Prosinečki kojem je uzor bio Gazza.. Ajde bez patetike, ja bi Čavlinu odma stavio kao drugog golmana.. Mislim da bi on na ovoj razini treninga i odogovrnosti samo napredovao.. Nevistić je naš neupitni broj jedan, ali netreba se ni zanemarivati ozljeda leđa, to se lako obnavlja... Zašto ga je Bjelica držao bespotrebno na klupi to zna samo Neno u svojoj glavi...
  • NitkoBitan
    21.5k
    Pogledaj mu ucinak u turskoj ligi prosle sezone. To je liga jaca od nase a takoder puno slicnija nasoj od PL.

Kod nas binse sa svoja dva metra vecinom nalazio u protivnickoj polovici, pa valjda ce pospremit nesto.
  • Paggini
    32.8k

Apsolutno se slažem, mislim da više može naučiti na klupi u Dinamu, uz koju kup utakmicu i slično nego na golu kluba čiji ga navijači mrze.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Ajde strpite se, uskoro je pressica i sigurno će zidovi maksimirskih hodnika nešto ispričati Olivariju, a tko zna, možda i Medi sleti neka informacija na stol u međuvremenu.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nakon Oliverasa iz Rome ne bi više nikad ništa uzeo od njih...pa ni Dybalu,možda jedino Dahla da se Daliban smiri.
    Šalu na stranu,odličan pick!
  • E46
    986
    Blazena zona, gori sve. Ti si uspio doc do toga da nam Onuachu ne bi bio pojacanje.. Covjek koji je zabio 152 gola u karijeri od toga u belgijskoj ligi 4 sezone preko 60 golova i u turskoj za osrednji trabzon 15,on nama nije pojacanje i rizik je. Bolje cemo ostat na ozljedenom napadacu koji nije u zivotu u sezoni dao više od 15 golova a drugi napadac je poluamaterski nogometas koji ne zna primit i odigrat loptu i ne zna igrat glavnom. Jebo ja sebi mater ako smo mi više normalni kad nam Onuachu ne bi bio pojacanje.
  • E46
    986
    Za kad je zakazana pressica?
  • Izet Hajrović
    3.1k
    15:00, prijenos na Instagramu.
  • ElDorado
    1.2k
    Nadam se da ga nece pitati kako je bilo na svjeckom prvenstvu 2006 i jel voli pašta šutu
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Onuachu je puno ozbiljniji pick od Hallera.
    Haller ne može meda,ja mislim da bi ga pola zone otreslo u sprintu.
  • brile86
    92
    Po meni je glavni problem financijski. Njega eventualno možemo dovest na posudbu a cilj bi nam trebao biti pronaći efikasnog napadača za pristupačnu cijenu i plaću kako bi mogli manje ovisiti o tome je li Petković ozlijeđen ili van forme odnosno razbit tu ovisnost o Petku.
    Što bi dugoročno postigli s njegovom posudbom npr. budući da nemam osjećaj da bi ga Southampton samo ovako prodao pogotovo jer ga Jurić navodno ima u planovima.

Nisam rekao da nam ne bi bio pojačanje samo komentiram statistički kako izgleda ove sezone u PL-u.
  • Laugreano
    2.8k
    Realniji bi bio da je zabio 15 golova u PL. Ljudi jeste vi svjesni sto je PL, a sto Hnl?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions