• Yovitssa
    815
    Ukoliko Rog stvarno raskine ugovor sa Cagliarijem(tako pišu talijani) treba ga potpisat na 2,3 godine bez razmišljanja.
    Možda nije igrač za prvih 11 ali u rotaciji bi bilo odlično imat takvu iskusnjaru i dobrog izvođača prekida.
    Maxova dijagonala

Ja sam iz članka shvatio da bi Rog i Cagliari upravo radi ponude Dinama (prema igraču, jel') raskinuli ugovor. Nije da Rog raskida i kreće u potragu za klubom.
    Ali da, trebalo bi promptno reagirati i uzeti ga da ne bi bilo nekakvih uleta sa strane ili da ga šeici ne "izuju iz cipela". :joke:
    Rogovu epizodu u nepunih godinu dana ne pamtim kao nešto super, ali on je odličan rotacijski igrač i mislim da nije izgubio "ono nešto" radi čega je i okrenuto toliko love na njegovim transferima. Tako da bih ga svakako potpisao, naročito uzevši u obzir moguće odlaske Batija, Sučića (pa i Mišića i Ademija) na ljeto....
  • dbut
    85

da luku sucica dinamo dovodi daliban bi mu nasao mane i rekao da nije igrac za dinamo...
    obrana nam kriminalno igra to je cinjenica, fali nam lijevi bek isto cinjenica, ali po imenima i dalje su bolji od Lokomotive, Belupa i Varazdina!

Da trebamo se pojacati apsolutno, ne zelim da nam HNL bude mjerilo vec europa. Al i dalje tvrdim da ova ekipa sa svim izostancima mora dominirat protiv velike vecine u HNLu! Sve drugo mogu im i ja napraviti kao trener za desetinu place kaj svi ovi imaju....
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Ajde prestanite kenjati već 10 stranica o ničemu. Zna se koja trojica sigurno dolaze, nakaradno je gledati kako neki pokušavaju napraviti probleme gdje ih nema. I da, čak i bez pojačanja smo najači, u obrani dobivamo Nevistića, Perkea, Perića i Mmae-a (šta god mislili o njemu, za HNL je top, a vjerujem i puno bolji), vraćaju se Petko, Mišić i Ademi, oporavili se Kule i Baturina, Mikić priključen prvoj...sad na to dodati Franjića i Galešića koji bi bili neupitni starteri u svim momčadima u HNL-u + Ivanušec koji je matchwinner i pojačanje kakvo ne dolazi baš u ovu ligu...to je to, a taj napadač kojeg iščekujemo je samo šećer na kraju. Rog je bio neiskorišten, Stojković, Bernauer i Pavić također - ima tu Dinamita za razvaliti sve redom.
  • ElDorado
    1.2k
    jedino mi se ne sviđa što će opet Franjić izgleda krpat lijevog beka do ljeta. Ak je već tako bolje bi tu legao Perković.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    sve 5, ali očigledno postoje razlozi, ako to i je slučaj - pričamo o dečku koji je to igrao u preokretu protiv Tottenhama, fine by me
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Jebo vas Franjić na lijevom beku više.
    Imamo tri opcije za lb a prve dvije su odlične za nas...a šta i da Bartol to pokrpa do ljeta? Oće li bit lošiji od one lopate Ogiware,debelog Bočkaja i RPG-a koji igra na kontra strani i okreće guzicu na šut protivnika?
    Bit će bolji i pouzdaniji za klasu od svih njih...
  • ElDorado
    1.2k
    Želio bi vidjeti Franjića na 6ci jedini razlog
  • Orc123
    9.7k
    Nekako sam gotovo siguran da Taylor dolazi kod nas ... Jucer izasao van, zele vratiti ovog iz Arsenala, on zeli ici, pristao na nasu ponudu,....
    Ocekujem ga u najgoru ruku krajem 1mj, nakon utakmica LP.......mozda nam ga daju i prije, jednostavmo ga puste....
  • Pavinho
    137
    A i konstantno je u treningu...pripreme mu ni ne trebaju
  • Laugreano
    2.8k
    Pisu na Celticovom forumu da su mu ponudili ugovor, ali da ne zeli potpisat ako dovedu Tierneya

Edit: slucajno. Prebacite mi tekst modovi u drugu temu.
  • Infinity
    17.1k
    Prepravio sam ti post tako da se vidi objava.

Upute za ubuduce, kao i za sve koji ne znaju objaviti tweet, nego lijepe link.

U ovom izborniku iznad okvira za tekst imate pticicu, tj. logo za twitter. Nakon sto kliknete, zalijepite link, te umjesto 'x' upisete 'twitter'.

Umjest ovoga
    https://x.com/fabrizioromano/status/1875106067853795717?s=46

dobijete ovo

• Paggini
    32.6k
    da su mu ponudili ugovor, ali da ne zeli potpisat ako dovedu TierneyaLaugreano

Aj ako ne potpišu Tierneya zbog Taylora, idemo onda mi po njega
  • Infinity
    17.1k
    A da mi uzmemo Tierneya? :brow:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Koliko je luda ideja da dovedemo Horkaša na jednogodišnju posudbu iz Las Palmasa?
    Da se ne lažemo,golmani su nam ove sezone smiješni.
    Nevistića muče leđa i boji se maknut sa linije a Zagorac prima golove u svoju stativu i baca se bez da ispruži ruke...najblaže rečeno ne djeluju mi previše stabilno.
    Sa druge strane imamo Horkaša koji je sigurno pristupačan,najbolje golmanske godine mu tek dolaze,rezerva je u Las Palmasu objektivno puno boljem golmanu koji ima iskustvo iz Barcelone,Ajaxa i nizozemske reprezentacije na svjetskom...koliko se sjećam u Plovdivu je bio odličan.
    Usudim se reć da su golmani uz ozljede i tvrdoglavog Nenu i Marića glavni razlozi ovih -7.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions