• cibona
    4.1k
    Nije mi jasno odakle se odjednom stvorio narativ da je Nevistić loš golman. Pa on je do ozljede bio naš ponajbolji igrač, da ne govorim o prošloj sezoni kada nas je spašavao dok smo bili na konopcima.

Dakle, ukoliko problem s ozljedom leđa nije kronično ozbiljan, ja ne vidim potrebe da se dovodi novi prvi golman.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Nevistić je dobar golman,nije odličan ko Livaković ali je dobar.
    Ne znam koliko je realno da su mu ta leđa tako brzo prošla kad je bila priča da će morat pod nož.
    Šta ako mu se vrati bol? Oćemo sa Zagijem osvojit titulu?
  • Paggini
    32.6k
    A koji je uopće plan sa Cavlinom? Ne priča se i ne piše se o tome...
  • Jaro
    8.6k
    za pocetak angazirat Ivanuseceve psihologe... Onda naci neki "Osijek" za popravni...
  • cibona
    4.1k
    Pa zato i kažem, treba vidjeti kakvo mu je stanje s leđima. Maloprije si napisao da su nam golmani smiješni, a sada je Nevistić dobar ipak.

Zagorac definitivno ne bi smio biti opcija niti za drugog golmana, a kamoli za prvog, to se slažem.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    meni on nije taj.
    Loša igra nogom,puno kiksa i ima nekako usporene reakcije.
    Upozoravao sam na to u društvu dok je još u Lokomotivi bio solidno branio.
    Ja bi ga osobno prodao pa i za manje para nego što smo ga doveli.
    Mislim da se može nać neki klub u MLS koji bi ga pokupio...oni vole mlade balkance.
  • keppi
    245
    Nevistić je prošle sezone konačno pokazao da ima potencijala, osobito je bio dobar u završnici prvenstva, ali ta njegova ozljeda mu je utjecala na formu. Pitanje je veliko jeli sada dokraja fit. Ući u drugi dio sa Zagorcem (koji je ipak podlegao godinama) i Filipovićem koji se i nije baš pokazao također je rulet.
    Mislim da Čavlina treba novo mjesto za dokazivanje...pa tek možda onda u budućnosti dođe i kod nas.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    smiješni su ove sezone,da.
    Obojica su nam uzeli još par bodova,ne sjećam se nijedne dobre partije naših golmana ove sezone osim Zagija protiv Rijeke i Nevistića protiv Qarabaga.
  • skener
    1.3k
    Iako je ujutro bilo izvjesno da Niko Galešić, Bartol Franjić i Luka Ivanušec neće prvi dan doći na okupljanje, u nekoliko sati situacija se promijenila. Dinamo i Rijeka u petak ujutro konačno su usuglasili sve detalje transfera i, kako doznajemo, Galešić je oko 10 sati krenuo za Zagreb i kroz snijeg probija do Maksimira. Trebao bi danas odraditi i liječnički pregled, ako ga obavi na vrijeme bit će i na treningu u 17 sati. No, to je zasad još uvijek neizvjesno, ali, najbitnije je da je konačno sve riješeno.

Kako Germanijak doznaje na prvom okupljanju mogao bi se pojaviti i Bartol Franjić, koji dolazi na posudbu iz Wolfsburga
  • Paggini
    32.6k
    kroz snijeg probija do Maksimira.skener

VADITE LOPATE DEČKI SA ZONE, OČISTITE CESTE!!!
  • Niko1986
    519
    Ničota sere kvake kao i uvijek. Čovjek piše samo da nešto piše i konstantno ispada kontraditkoran i glup. Al dobro ako njemu ne smeta...
  • Droljo
    10.6k
    Pa jesmo onog Filipovića doveli za neki kurac. On mora biti drugi golman! Ima dovoljno iskustva.
    IMG-20250103-105142.jpg
  • Jurki
    14.2k
    Izgleda sjele clanarine na racun da imamo za prvu ratu.

Koja smo mi sila.

Edit: pozdrav redakciji gol.hr-a i nepotpisanom novinaru.
  • Droljo
    10.6k
    Filipovićem koji se i nije baš pokazaokeppi

Gdje se nije pokazao?
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    to je jedan od najglupljih transfera Dinama godinama unazad,a majke mi konkurencija je velika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions