• Jos-Optimus
    4.5k
    sve 5, ali očigledno postoje razlozi, ako to i je slučaj - pričamo o dečku koji je to igrao u preokretu protiv Tottenhama, fine by me
  • Maxova dijagonala
    3k
    Jebo vas Franjić na lijevom beku više.
    Imamo tri opcije za lb a prve dvije su odlične za nas...a šta i da Bartol to pokrpa do ljeta? Oće li bit lošiji od one lopate Ogiware,debelog Bočkaja i RPG-a koji igra na kontra strani i okreće guzicu na šut protivnika?
    Bit će bolji i pouzdaniji za klasu od svih njih...
  • ElDorado
    2.2k
    Želio bi vidjeti Franjića na 6ci jedini razlog
  • Orc123
    10.7k
    Nekako sam gotovo siguran da Taylor dolazi kod nas ... Jucer izasao van, zele vratiti ovog iz Arsenala, on zeli ici, pristao na nasu ponudu,....
    Ocekujem ga u najgoru ruku krajem 1mj, nakon utakmica LP.......mozda nam ga daju i prije, jednostavmo ga puste....
  • Pavinho
    242
    A i konstantno je u treningu...pripreme mu ni ne trebaju
  • Laugreano
    3.5k
    Pisu na Celticovom forumu da su mu ponudili ugovor, ali da ne zeli potpisat ako dovedu Tierneya

Edit: slucajno. Prebacite mi tekst modovi u drugu temu.
  • Infinity
    17.4k
    Prepravio sam ti post tako da se vidi objava.

Upute za ubuduce, kao i za sve koji ne znaju objaviti tweet, nego lijepe link.

U ovom izborniku iznad okvira za tekst imate pticicu, tj. logo za twitter. Nakon sto kliknete, zalijepite link, te umjesto 'x' upisete 'twitter'.

Umjest ovoga
    https://x.com/fabrizioromano/status/1875106067853795717?s=46

dobijete ovo

• Paggini
    38.9k
    da su mu ponudili ugovor, ali da ne zeli potpisat ako dovedu TierneyaLaugreano

Aj ako ne potpišu Tierneya zbog Taylora, idemo onda mi po njega
  • Infinity
    17.4k
    A da mi uzmemo Tierneya? :brow:
  • Maxova dijagonala
    3k
    Koliko je luda ideja da dovedemo Horkaša na jednogodišnju posudbu iz Las Palmasa?
    Da se ne lažemo,golmani su nam ove sezone smiješni.
    Nevistića muče leđa i boji se maknut sa linije a Zagorac prima golove u svoju stativu i baca se bez da ispruži ruke...najblaže rečeno ne djeluju mi previše stabilno.
    Sa druge strane imamo Horkaša koji je sigurno pristupačan,najbolje golmanske godine mu tek dolaze,rezerva je u Las Palmasu objektivno puno boljem golmanu koji ima iskustvo iz Barcelone,Ajaxa i nizozemske reprezentacije na svjetskom...koliko se sjećam u Plovdivu je bio odličan.
    Usudim se reć da su golmani uz ozljede i tvrdoglavog Nenu i Marića glavni razlozi ovih -7.
  • cibona
    4.5k
    Nije mi jasno odakle se odjednom stvorio narativ da je Nevistić loš golman. Pa on je do ozljede bio naš ponajbolji igrač, da ne govorim o prošloj sezoni kada nas je spašavao dok smo bili na konopcima.

Dakle, ukoliko problem s ozljedom leđa nije kronično ozbiljan, ja ne vidim potrebe da se dovodi novi prvi golman.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Nevistić je dobar golman,nije odličan ko Livaković ali je dobar.
    Ne znam koliko je realno da su mu ta leđa tako brzo prošla kad je bila priča da će morat pod nož.
    Šta ako mu se vrati bol? Oćemo sa Zagijem osvojit titulu?
  • Paggini
    38.9k
    A koji je uopće plan sa Cavlinom? Ne priča se i ne piše se o tome...
  • Jaro
    9.1k
    za pocetak angazirat Ivanuseceve psihologe... Onda naci neki "Osijek" za popravni...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.