• hardek
    3.6k
    Možda naši žele Mišku prodat priču da mu je prva rata transfera 50% od Jankovića :lol:
  • NitkoBitan
    21.5k
    Ajmo ljudi uclanjujte se da u klub ude svjez novac za prvu ratu :pray:

*Kupovanje u fan shopu isto dobro dode.
  • Paggini
    32.6k
    A možda izvodimo takozvani Kalinić Mierez manevar - "Šta??? Trebamo platit transfer????"

Pokušalo se, nije prošlo, idemo dalje!
  • Dr Hofmann
    2k
    Riječani su isto tetke. Daj na đemdo prvu ratu, dat ćemo vam majke mi
  • KtcGoat
    100
    Uvijek treba probat, najgore sta kozes dobit je "ne". Slicno ko sa zenskama
  • Jurki
    14.2k
    Ajde poznavaoci pravila kod transfera, dal je obaveza isplate prve rate odmah po potpisu ugovora? Nebitno o kojoj se sumi radi.
    Ak sam ja dobro upucen, prilikom potpisa mora ici odmah prva transa po dogovoru.
  • Žan
    287
    Ante Coric otisao iz Varazdina, nikad nije skrivao da Dinamo najvise voli. Pa vec kad gledamo na igrace kroz ljubav prema klubu, ajmo i njega ubacit u 900 u ludu utrosenih stranica.
  • Paggini
    32.6k
    Oršić, Čorić, Halilović, Šimunović... Opet u plavom dresu...

Pustite me da sanjam, samo veceras...
  • Krizy
    49.4k
    HalilovićPaggini

Kad smo kod ovoga specijalca:

Otišao je u HSV gdje se kasnije zamjerio treneru Marcusu Gisdolu.

- Rekao mi je da igra 4-4-2 formaciju i pitao me gdje se uklapam, a ja sam mu rekao da mogu biti golman, nakon čega me prekrižio i poslao na tribine. Želim što sam to rekao, sad bih reagirao mirnije i čekao svoju priliku.
  • Markelo
    3k
    Rijeci koja vazda kuburi sa parama netko htio stisnut odgodu za koji mjesec. Nemamo ih vremena trolat, iskeširaj i idemo po nova pojačanja
  • Jurki
    14.2k
    takva situacija se desi kad u juniorskom stazu umjesto nogometne lopte udaras glavom medicinku.
    Uz manjak inteligencije - uspjeh zagarantiran
  • JMastermind
    250
    pa dobro, tako bi i ja odgovorio. To je pitanje u rangu onog "gdje se vidite za 10 godina" kad dođeš na razgovor za posao u skladištu konzuma. Brte, valjda si TI plaćen da MENI kažeš gdje me vidiš u tih 4-4-2.

Doduše, vjerojatno zato nisam ostvario karijeru. Ili jer sam antitalent za loptu. Nešto od tog dvoje.
  • Jurki
    14.2k
    nije isto. Ako ga je trener pital gdje se najbolje uklapa u njegovom sistemu.
    To nije onda gdje se vidis za 10 godina, vec gdje si sad najbolje upotrebljiv i koja mu je prirodna pozicija.
    To kaj je on tak glup pa ne zna kaj igra.. nije ni cudo kaj ga nije htel stavljat u igru jer si je covjek mislil.. koji ce mi kurac tak glup igrac?
    Ak je tolko blentav kod obicnih pitanja - kak ce taj donositi ispravne odluke na terenu di mora u sekundi odluciti kaj da napravi.
    Isto tak kad dođe novi trener u klub pa normalno da razgovara sa igracima i pita ih koja im je uloga najprirodnija. Igrac mora dati neku povratnu informaciju po kojoj onda trener dalje slaze igru i taktiku.
  • NitkoBitan
    21.5k
    takva situacija se desi kad u juniorskom stazu umjesto nogometne lopte udaras glavom medicinku.Jurki

Kad u tim godinama umjesto "cute girl from neighborhood" udaras Lanu Jurcevic.
  • CastAway1986
    2.3k
    bar nije naletio na Nives Celzijus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions