• Dinaminjo
    1.2k
    Budimo iskreni.

Kada su odredene struje krale iz Dinama, onda su se mogle praviti pravednicima i posuditi te iste novce u klub kada bi zatrebalo.

Sada se cash flow-om treba upravljati racionalno, a ne mozes samo uci u banku i dobiti par milja na lijepe oci
  • sport
    4k
    Ako se danas Galešić pojavi na liječničkom kako je bilo najavljeno onda je sva vaša rasprava o tome bila mlaćenje prazne slame kao i o većini tema.
  • Droljo
    11.4k
    Bjelica bez Pomsa ocito nije isti Bjelica.Laugreano

A šta ja govorim već mjesecima? I to puno mjeseci. :lol:
  • Mali Zeus
    15.1k
    Puno bogatiji klubovi također plaćaju u ratama transfere tako da ne bi trebala biti panika oko ovog ili sam već zakasnio?
  • Omake
    5.1k
    mislim da većina klubova to razdijeli po godinama potpisanog ugovora. Chelsea je najbolji primjer. Mislim isto da svaki klub na račun dogovorenog ulaznog transfera može sutra otići u banku i posuditi novac na isti. Pun k klubova u svijetu u HNLu tako funkcionira. Osim ako Miška ne stišću kakvi lihvari koji hoće odmah sav novac na ruke.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Rijeka je prva i u situaciji da joj je jedan stoper ozlijeđen na duže staze, a drugi na putu u zg. U blagajni propuh i misko prodat mora. Nema ponude nekog augsburga koji bi ga uzeo za 4-5 milja i mora prihvatiti ponudu dinama. Ali još uvijek može čekati tjedan-dva jer vidi da smo mi očajni (ko i ovdje ovaj napaćeni forumski puk) pa odugovlači. Da se bar malo izvuče pred armadom.
  • dbut
    87
    .
    Znači, AKO je istina, onda mislim da je to još jedna nesposobnost SDa. Nismo u poziciji da glumimo majstore i radimo APP

Apsolutno jesmo u toj poziciji, i bez Galesica imamo daleko najbolju ekipu samo kaj su ko muhe bez glave.
    A postoji nesto sto se zove pregovaranje! zasto ne bi probali uzet glavnom konkurentu za titulu (veci od Tuge sa Juga) glavnog igraca u obrani i ne dat im odmah pare kako nemaju financije pokrpat tu rupu? (i opet ciste moje prepostavke na osnovi pisanja novinara koji pisu sve i svasta)

ajmo odmah cim se s necim ne slazemo ili ne razumijemo vikat nesposobna uprava i nesposoban SD!?
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Ukoliko Rog stvarno raskine ugovor sa Cagliarijem(tako pišu talijani) treba ga potpisat na 2,3 godine bez razmišljanja.
    Možda nije igrač za prvih 11 ali u rotaciji bi bilo odlično imat takvu iskusnjaru i dobrog izvođača prekida.
  • blubach
    722
    Ljudi, dajte shvatite da nije problem plaćanje u ratama nego plaćanje prve rate s odgodom.
    Nisam financijski stručnjak, ali ne vidim nikakvu prednost ili nedostatak Dinama da plati prvu ratu odmah ili za 2 mjeseca. Ušli smo u novu godinu, novi kvartal, na papirima bi to trebalo biti isto.
    Jedino što mi pada na pamet zašto Dinamo ne bi platio prvu ratu odmah je to da Rijeka ne bi imala dosta para da se odmah pojača, ali i to mi baš ne drži vodu kad bi imala garanciju isplate navedenih financija (ne plaćaju im transfer neki uzbekistanci, nego Dinamo).

Apsolutno jesmo u toj poziciji, i bez Galesica imamo daleko najbolju ekipu samo kaj su ko muhe bez glave.dbut

Ovo faktički nije istina. Nažalost, Daliban je u pravu, obrana nam je kriminal. Osim što nemamo lijevog beka već godinama i stopera koji zna iznosit loptu, dat pošten pas dalje od 5 metara od sebe i nije traktor, desni bek nam glumi lijevog dok tamo igra igrač koji je za penziju. Nemamo daleko najbolju ekipu, barem obrambeno, a to ne govore samo bodovi i primljeni golovi, nego i činjenica da već par trenera nije znalo što napraviti s njom.
    EDIT: i da, da još jednom ponovim, Galešić, odnosno takav tip igrača, nam treba već sada i odmah, da krene s ekipom na pripreme. Ako, jasno, sve ono nije istina (što sam napomenuo da je mogućnost) i on krene na pripreme kad i ostatak ekipe, onda veliki palac gore svima koji su radili na tom transferu, a ako ne, onda su nesposobni, da.
  • Droljo
    11.4k
    Pa valjda i rijeka može kupiti na rate. Ili sam u krivu.
  • Yovitssa
    830
    Ukoliko Rog stvarno raskine ugovor sa Cagliarijem(tako pišu talijani) treba ga potpisat na 2,3 godine bez razmišljanja.
    Možda nije igrač za prvih 11 ali u rotaciji bi bilo odlično imat takvu iskusnjaru i dobrog izvođača prekida.
    Maxova dijagonala

Ja sam iz članka shvatio da bi Rog i Cagliari upravo radi ponude Dinama (prema igraču, jel') raskinuli ugovor. Nije da Rog raskida i kreće u potragu za klubom.
    Ali da, trebalo bi promptno reagirati i uzeti ga da ne bi bilo nekakvih uleta sa strane ili da ga šeici ne "izuju iz cipela". :joke:
    Rogovu epizodu u nepunih godinu dana ne pamtim kao nešto super, ali on je odličan rotacijski igrač i mislim da nije izgubio "ono nešto" radi čega je i okrenuto toliko love na njegovim transferima. Tako da bih ga svakako potpisao, naročito uzevši u obzir moguće odlaske Batija, Sučića (pa i Mišića i Ademija) na ljeto....
  • dbut
    87

da luku sucica dinamo dovodi daliban bi mu nasao mane i rekao da nije igrac za dinamo...
    obrana nam kriminalno igra to je cinjenica, fali nam lijevi bek isto cinjenica, ali po imenima i dalje su bolji od Lokomotive, Belupa i Varazdina!

Da trebamo se pojacati apsolutno, ne zelim da nam HNL bude mjerilo vec europa. Al i dalje tvrdim da ova ekipa sa svim izostancima mora dominirat protiv velike vecine u HNLu! Sve drugo mogu im i ja napraviti kao trener za desetinu place kaj svi ovi imaju....
  • Jos-Optimus
    4k
    Ajde prestanite kenjati već 10 stranica o ničemu. Zna se koja trojica sigurno dolaze, nakaradno je gledati kako neki pokušavaju napraviti probleme gdje ih nema. I da, čak i bez pojačanja smo najači, u obrani dobivamo Nevistića, Perkea, Perića i Mmae-a (šta god mislili o njemu, za HNL je top, a vjerujem i puno bolji), vraćaju se Petko, Mišić i Ademi, oporavili se Kule i Baturina, Mikić priključen prvoj...sad na to dodati Franjića i Galešića koji bi bili neupitni starteri u svim momčadima u HNL-u + Ivanušec koji je matchwinner i pojačanje kakvo ne dolazi baš u ovu ligu...to je to, a taj napadač kojeg iščekujemo je samo šećer na kraju. Rog je bio neiskorišten, Stojković, Bernauer i Pavić također - ima tu Dinamita za razvaliti sve redom.
  • ElDorado
    1.5k
    jedino mi se ne sviđa što će opet Franjić izgleda krpat lijevog beka do ljeta. Ak je već tako bolje bi tu legao Perković.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions