• Maximo
    769

Vjerojatno će se rasplakat...
  • Time
    1.2k
    Hoce li odmah sutra biti i presica ?

*promaklo mi na službenoj stranici
    Fabio Cannavaro će se prvoj momčadi priključiti na okupljanju 3. siječnja kada će biti i službeno predstavljen. Gospodinu Cannavaru čestitamo na novoj funkciji i želimo mu puno sreće i uspjeha na klupi Dinama.
  • Joza
    642
    Fabio Cannavaro stigao je u Zagreb, novi trener Dinama je tijekom današnjeg dana posjetio Maksimir. Upoznao prve suradnike, ljude s kojima će sljedećih mjeseci (možda i dulje) krojiti sudbinu hrvatskog prvaka. Zanimljivo, dolazak talijanskog stručnjaka bio je planiran za petak (3. siječnja), za isti dan kad kreću i zimske pripreme "modrih", ali Cannavaro je odlučio stići dan ranije!
    Talijanski stručnjak sa sobom u Dinamo dovodi i svoje ljude od povjerenja, 52-godišnjeg Francesca Troisea i 59-godišnjeg Eugenija Albarellu. Troise je dokazan stručnjak, riječ je o čovjeku koji je bio dio Cannavarovog stožera u Al Nassru, TJ Quanjianu, Guangzhou Evergrandeu, Beneventu i Udineseu. On će u Dinamu biti prvi pomoćnik, ali i raditi kao analitčar. Arbarella je kondicijski trener koji je svoju karijeru gradio u Juventusu, japanskoj nogometnoj reprezentaciji, BJ Guoanu (na sve tri destinacije bio u stručnom stožeru Alberta Zaccheronija), dok je u Cannavarov stožer stigao tek na njegovoj posljednjoj stanici u Udineseu. Cannavaro se danas kratko zadržao u Maksimiru, tamo započeo pripreme za sutrašnju prozivku i prvi trening u Maksimiru.
  • ElDorado
    3.3k
    Nema neki video doceka
  • NKDZ86
    3.7k
    Cannavaro se danas kratko zadržao u MaksimiruJoza

kad je vidio naš velebni stadion, mislim da je bilo: samo da ne poginem ovdje :scream:
  • Jurki
    16.9k
    Nadam se da je dosel zabetonirati VIP sobu.
  • don
    12.6k
    59-godišnjeg Eugenija AlbarelluJoza

ne bi bio u koži onima koji neće ić 100% na treningu :grin:

IMG-7243.jpg
  • Maximo
    769
    Navodno je Fabio oduševljen stanjem Maksimira...kaže da nikad nije vidio da netko odluči isfurat taj "old timer" look stadiona...
  • Sibirski plavac
    5k
    Sutra u 15h predstavljanje trenera.
  • Jurki
    16.9k
    ne bi bio u koži onima koji neće ić 100% na treningu :grin:don

Kaj je gonic robova?
  • Marley
    3.8k
    Jaooo, ja ne mogu docekati. N e m o g u. Bas imam dobar osjecaj. Nadam se da mi se nece obit o glavu.

Jel ostaju i dalje nasi kondicijski?
  • Sajla
    8.2k
    Jel ostaju i dalje nasi kondicijski?Marley

"Albarella je kondicijski trener koji je svoju karijeru gradio u Juventusu, japanskoj nogometnoj reprezentaciji, BJ Guoanu (na sve tri destinacije bio u stručnom stožeru Alberta Zaccheronija)"

https://www.transfermarkt.com/eugenio-albarella/profil/trainer/13646
    ako i ostaju, ovaj bi trebao voditi glavnu riječ.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Sutra na presici jedno od prvih pitanja na losem engleskom - "Mister Cannavaro what do you say about the stadium?". Uz obavezne smijeskove i hihotanje novinara.

Cannavaro nek kaze da je vidio i gore stadione i izbezumi nase novinare :love: :love:
  • Crni86
    9.6k
    ma samo neka citira dobrog Kocha i to je to.

Jako me zanima sutrasnja presica. Nakon onog negativnog soka kada je krenula prica o smjeni Bjelice, sada me poceo prat neki veliki optimizam i imam bas velika ocekivanja od Fabia.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.