• Tranzicijski Napad
    266
    Evo jedna kratka analiza Cannavara u udineseu

• Droljo
    10.6k
    Naj veća glupost ikad mi je floskula kako trener ne poznaje ligu! Imaš budžet kao svi ostali zajedno i trebaš poznavanje lige? Trebaš znati da je loš teren u gorici i da oni budu bunker te na kontre derali protiv tebe? Glupost! Jel treneri 'velikana' koji u europi izbacuju tovare, rijeke, osijeke poznaju ligu? Ne, pa ih svejedno ispleskaju. Svaki ili 99.9% trenera koji poznaju ligu su loši i nisu za dinamo! Enter
  • Jurki
    14.2k
    pretpostavimo da zna kaj radi (mi se u to tek trebamo uvjeriti)... nakon kaj pogleda sve nase utakmice u ligi bu videl sve momcadi i njihove dobre/lose strane.
    Ako ne zna, ni 10 godina staza u Hnlu mu nemre pomoci.
    Uostalom mi moramo izgraditi nacin igre na novo.
  • sport
    3.9k
    Trener bi kao trebao poznavati ligu a naši bivši treneri su ionako govorili da se što se rezultata tiće samo se nas pita kako će tekma završiti.
  • ElDorado
    1.2k
    ‘Ne pozna ligu’ mi je jedna od najjačih floskuletina
  • Izet Hajrović
    3.1k
    idealan argument u prilog ovoj tezi je da Bjelica itekako dobro poznaje ligu i momčad Dinama pa nas je doveo na razinu nikad gorih rezultata u toj ligi koju najbolje poznaje.
  • Droljo
    10.6k

To i je možda problem. Previše se respektiraju ekipe iz hnl-a a one to ne zaslužuju.
  • Yovitssa
    815
    Kao velik Bjeličin fan i zagovornik i kao osoba kojoj je apsolutno nepoznat trenerski opus Cannavara, mogu reći da, čitajući analize i natpise ovdje na Zoni, imam dobar feeling u svezi ovog angažmana. Možda nam fakat treba netko da rasturi senatore, da u momčad uvrsti igrače koji su trenutno najspremniji, samo neka mu daju mir i ne petljaju mu se u posao,
    Osvježenje bude svakako, nakon reciklaže trenera, vrijeme je bilo za ovakav potez. Mislim da bih prosvirao da smo uzeli Sopu ili Krznara...
  • jedan u nizu
    10.7k

Slažem se. Bio sam zagovaratelj Bjelice, i nakon prvotnog šoka, nekako sam optimističan oko svega.
    Samo bih dodao.
    Ne mora niti rasturiti senatore, samo neka ih probudi.
    Nemam nista protiv Ademija, Ristovskog, Misica i Petka kada rasturaju. Najbolje partije su i pruzili u dinamu.
    Ali vecina njih zadnjih godinu i pol se samo šlepa.

Pod 'rasturiti senatore' i poslati ih na klupu nakon 3 lose utakmice, nemam nista protiv :D
  • Maximo
    628

Ja sam se baš nadao sopinom ho-ruk nogometu
  • Yovitssa
    815
    Pod 'rasturiti senatore' i poslati ih na klupu nakon 3 lose utakmice, nemam nista protiv :Djedan u nizu

Upravo na to sam i mislio. :grimace:
  • plavi devet
    404
    Ljudi mene kako se bliže pripreme i utakmice puca neki optimizam.
    Prva reakcija na Cannavara bila mi je kao i većini ovdje, di su sada njega iskopali.
    Ali onda kad razmislim cijelo vrijeme sam zazivao stranca i napokon sam ga i dobio. Htio sam da dođe netko ko će donijeti nešto novo, jer zadnjih par sezona igramo isti dosadni nogomet.
    Pojma nemam dali će Cannavaro to uspjeti, ali zamišljam moj Dinamo koji napokon igra lijep i atraktivan nogomet u HNL.

Nadam se da će se napokon desiti da ćemo ostati bez trenera jer je napravio top uspjehe kod nas pa ga je uzeo bolji klub, a ne da redovno dobivaju otkaze zbog loših rezultata. Zna li netko kad se uopće to zadnji puta desilo?

Naravno može sve biti kontra od ovoga, ali sa ovako nekom nepoznanicom se bar mogu nadati, sa našim standardnim HNL trenerima odmah znaš što te čeka.
  • Jaro
    8.6k
    da se osvrnem na ovu analizu, zapeo mi ovaj dio

Teams were able to run through the middle of the pitch fairly easily, but just didn’t have the quality to punish Cannavaro’s side.

Ovo je i trenutni dinamov problem - veza igra mlaku obranu i onda je sve na zadnjoj liniji...
  • Crni86
    7k
    Cekam prvo obracanje trenera. Zanima me energija i stav koje ce prikazati na prvoj presici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.