• Blueshadow86
    2.2k
    Cekam prvo obracanje trenera. Zanima me energija i stav koje ce prikazati na prvoj presici.Crni86

Imao je i Bjelica energiju, stav i treptaj očima na presicama pa je završilo kako je završilo. Neka prenese energiju, stav, znanje i taktiku na igrače i neka konačno počnemo ličiti na Dinamo kakav treba biti - pobjednički.
  • Crni86
    7k
    ma jasno. Po svemu sudeci cvrsta ruka je, njegova filozofija mi se isto svida. Samo me zanima s kakvom energijom dolazi, po meni ce to biti kljucno. Ako je gladan dokazivanja pogodili smo bingo.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Mislim da Marić dolaskom Fabia želi sasjeć taj senatorski klan.
    Domaći treneri to ne mogu učinit jer su mlakonje koje im podilaze.
    Nadam se odlasku Zagorca,Ristovskog i Ademija na ljeto.
    Također,ne bi imao ništa protiv da je Theophilu ova sezona oproštajna...koliko god ga vi svi volili zbog profesionalizma mislim da naša igra u hnlu dosta pati zbog njegove izgradnje igre.
    Amo Fabio po titulu i onda na ljeto ide rekonstrukcija kadra i nova generacija koja će nadmašit ovu koju je stvarao Neno.
  • Droljo
    10.6k
    mislim da naša igra u hnlu dosta pati zbog njegove izgradnje igreMaxova dijagonala

Zamisli da imamo vezni red pa ktc (KAO STOPER) može dati prvom do sebe i odmoriti dok mi napadamo. Apstrakcija!
  • Mali Zeus
    14.8k
    Jel zna engleski?
  • Marley
    2.6k
    Cannavaro zna, ako za njega pitas.
  • dbut
    85

Zagorac je zahvalan rezervni golman, a ako ademi i rile prihvate klupu i biti rezerve / mentori mladim igracima nema potrebe ih tjerati iz kluba. Mikicu dati prilike da se pokaze jel je ili nije buducnost i kacavendu na neku 8icu...

al kako je napisao i mene pere optimizam i nada da je Cannavaro the one koga cekamo!
  • don
    9.1k
    nadan se da će klub uzet prevoditelja uz Cannavara, ma koliko god svi znali engleski. Dinamo je hrvatski klub i svaka rečenica mora bit dostupna na hrvatskom jeziku.
  • Facke
    4.6k

Znaju Petkovic i Pjaca talijanski.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Znaju Petkovic i Pjaca talijanski.Facke

E onda smo mirni, oni će prevoditi.
  • Marley
    2.6k
    Ima netko od nasih tko ne zna ni engleski? Znam da je s Japancima to bio problem. Konkretno s Kanekom, Ogi je ajde nesto i kuzio.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Angažirati nekog profi multijezičara koji bude 100% vremena uz momčad na treninzima, sastancima, putovanjima pa da može odmah svima prevoditi i na HR, FRA, ESP, ENG...

Ako ta osoba ima i kakvo nogometno predznanje (da nije čisti štreberko lingvista) to je još samo dodatni plus jer će lakše kužiti smisao poruke koju treba prenijeti
    (jel Mourinho možda opet slobodan kao prevoditelj :joke: )
  • dbut
    85
    igrao je i ristovski u italiji, Cannavaro u spanjolskoj i kini, ademi u kini... ima da pricaju rukama i nogama ali ocekujem seriju od minimalno 10 pobjeda zaredom u HNLu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.