• Maximo
    628

Vjerojatno će se rasplakat...
  • Time
    963
    Hoce li odmah sutra biti i presica ?

*promaklo mi na službenoj stranici
    Fabio Cannavaro će se prvoj momčadi priključiti na okupljanju 3. siječnja kada će biti i službeno predstavljen. Gospodinu Cannavaru čestitamo na novoj funkciji i želimo mu puno sreće i uspjeha na klupi Dinama.
  • Joza
    623
    Fabio Cannavaro stigao je u Zagreb, novi trener Dinama je tijekom današnjeg dana posjetio Maksimir. Upoznao prve suradnike, ljude s kojima će sljedećih mjeseci (možda i dulje) krojiti sudbinu hrvatskog prvaka. Zanimljivo, dolazak talijanskog stručnjaka bio je planiran za petak (3. siječnja), za isti dan kad kreću i zimske pripreme "modrih", ali Cannavaro je odlučio stići dan ranije!
    Talijanski stručnjak sa sobom u Dinamo dovodi i svoje ljude od povjerenja, 52-godišnjeg Francesca Troisea i 59-godišnjeg Eugenija Albarellu. Troise je dokazan stručnjak, riječ je o čovjeku koji je bio dio Cannavarovog stožera u Al Nassru, TJ Quanjianu, Guangzhou Evergrandeu, Beneventu i Udineseu. On će u Dinamu biti prvi pomoćnik, ali i raditi kao analitčar. Arbarella je kondicijski trener koji je svoju karijeru gradio u Juventusu, japanskoj nogometnoj reprezentaciji, BJ Guoanu (na sve tri destinacije bio u stručnom stožeru Alberta Zaccheronija), dok je u Cannavarov stožer stigao tek na njegovoj posljednjoj stanici u Udineseu. Cannavaro se danas kratko zadržao u Maksimiru, tamo započeo pripreme za sutrašnju prozivku i prvi trening u Maksimiru.
  • ElDorado
    1.2k
    Nema neki video doceka
  • NKDZ86
    2.5k
    Cannavaro se danas kratko zadržao u MaksimiruJoza

kad je vidio naš velebni stadion, mislim da je bilo: samo da ne poginem ovdje :scream:
  • Jurki
    14.1k
    Nadam se da je dosel zabetonirati VIP sobu.
  • don
    9k
    59-godišnjeg Eugenija AlbarelluJoza

ne bi bio u koži onima koji neće ić 100% na treningu :grin:

IMG-7243.jpg
  • Maximo
    628
    Navodno je Fabio oduševljen stanjem Maksimira...kaže da nikad nije vidio da netko odluči isfurat taj "old timer" look stadiona...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Sutra u 15h predstavljanje trenera.
  • Jurki
    14.1k
    ne bi bio u koži onima koji neće ić 100% na treningu :grin:don

Kaj je gonic robova?
  • Marley
    2.5k
    Jaooo, ja ne mogu docekati. N e m o g u. Bas imam dobar osjecaj. Nadam se da mi se nece obit o glavu.

Jel ostaju i dalje nasi kondicijski?
  • Sajla
    6.4k
    Jel ostaju i dalje nasi kondicijski?Marley

"Albarella je kondicijski trener koji je svoju karijeru gradio u Juventusu, japanskoj nogometnoj reprezentaciji, BJ Guoanu (na sve tri destinacije bio u stručnom stožeru Alberta Zaccheronija)"

https://www.transfermarkt.com/eugenio-albarella/profil/trainer/13646
    ako i ostaju, ovaj bi trebao voditi glavnu riječ.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Sutra na presici jedno od prvih pitanja na losem engleskom - "Mister Cannavaro what do you say about the stadium?". Uz obavezne smijeskove i hihotanje novinara.

Cannavaro nek kaze da je vidio i gore stadione i izbezumi nase novinare :love: :love:
  • Crni86
    7k
    ma samo neka citira dobrog Kocha i to je to.

Jako me zanima sutrasnja presica. Nakon onog negativnog soka kada je krenula prica o smjeni Bjelice, sada me poceo prat neki veliki optimizam i imam bas velika ocekivanja od Fabia.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.