• Paggini
    32.6k
    Turska solidno odrađena. :cool:
  • Paggini
    32.6k

E pa ta pitanja me zanimaju, a ne jel mu se sviđa stadion... tko plaća te novinare...
  • Chempers
    420

Sve je to ok i slažem se, normalno je željeti mu uspjeh al druga stvar je loviti se za mrvice i pronalaziti razloge zašto bi ovo odjednom trebao biti dobar izbor za trenera a jednostavno nije i svi smo bili suglasni u tome prije nedjelje.

Tupi se godinama da velika igračka imena ne znače ništa i da ne smijemo dovoditi trenera bez adekvatnog CVa, sprda se s tovarima radi Gattusa a mi onda napravimo ovo i sve se zaboravi. To je ono apsurdno. Ajde da je lik dobio 2 utakmice pa uđu svi u euforiju al još ga ni vidjeli nismo.
  • OsamŠest
    4.1k
    @Paggini @Doktor Kunić

Ne bi mu dao ugovor dok se ne vrati na nulu..
  • Boycie
    1.7k
    Kupujem dres od trenera.
  • Crni86
    7k
    dobrodosao Fabio. Povedi nas u novu nadamo se jako uspjesnu eru.

Ove trenirke na nasim trenerima su mi iskreno kriminalne. One fd kosulje bi za ovakve prilike legle ko budali samar.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Sretno našem novom kormilaru!
  • Doktor Kunić
    4.2k
    nulerica definitivno. Ko zna koga su nam uvalili
  • Boysica
    565
    Kakav macan je taj Cannavaro vidi tetovazica...
    Čisto da vam razbijem malo tu spiku treba podršku ili ne ... neko je gore napisao svima smo dali šansu ajmo i njemu... hm možda se i ženski dio publike probudi pa ih više pocme dolazit na tekme :rofl:
    Nekak smo u manjini na sjeveru :cool:
  • NitkoBitan
    21.5k
    loviti se za mrvice i pronalaziti razloge zašto bi ovo odjednom trebao biti dobar izbor za trenera a jednostavno nije i svi smo bili suglasni u tome prije nedjelje.Chempers

Tvoje svi = Histericari koji su uzeli zamah kao i svugdje po drustvenim mrezama u tom trenutku dok su glave jos bile vruce.

Tupi se godinama da velika igračka imena ne znače ništa i da ne smijemo dovoditi trenera bez adekvatnog CVa, sprda se s tovarima radi Gattusa a mi onda napravimo ovo i sve se zaboravi. To je ono apsurdno.Chempers

Pa i nije bas da se Canavaro uci poslu. Bez obzira na kratak mandat u Udineseu tih par utakmica je odradio za veliki respect. Pod pritiskom ispadanja momcad psiholoski na dnu podignuo toliko da je odigrao s njima odlicno protiv najboljih i izborio ostanak u ligi (otkaz zbog nenogometnih razloga). Mi smo pod pritiskom ali da osvojimo prvenstvo. Gatuso je za razliku od Cannavara u silaznoj putanji.
  • Radosav Siverinac
    0
    "Benvenuti" je plural. Treba ispraviti u "benvenuto".
  • Crni86
    7k
    Pa dajte ljudi titlove stavite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.