• Paggini
    44.2k
    Turska solidno odrađena. :cool:
  • Paggini
    44.2k

E pa ta pitanja me zanimaju, a ne jel mu se sviđa stadion... tko plaća te novinare...
  • Chempers
    529

Sve je to ok i slažem se, normalno je željeti mu uspjeh al druga stvar je loviti se za mrvice i pronalaziti razloge zašto bi ovo odjednom trebao biti dobar izbor za trenera a jednostavno nije i svi smo bili suglasni u tome prije nedjelje.

Tupi se godinama da velika igračka imena ne znače ništa i da ne smijemo dovoditi trenera bez adekvatnog CVa, sprda se s tovarima radi Gattusa a mi onda napravimo ovo i sve se zaboravi. To je ono apsurdno. Ajde da je lik dobio 2 utakmice pa uđu svi u euforiju al još ga ni vidjeli nismo.
  • OsamŠest
    4.8k
    @Paggini @Doktor Kunić

Ne bi mu dao ugovor dok se ne vrati na nulu..
  • Boycie
    2.6k
    Kupujem dres od trenera.
  • Crni86
    9.4k
    dobrodosao Fabio. Povedi nas u novu nadamo se jako uspjesnu eru.

Ove trenirke na nasim trenerima su mi iskreno kriminalne. One fd kosulje bi za ovakve prilike legle ko budali samar.
  • Blueshadow86
    3k
    Sretno našem novom kormilaru!
  • Doktor Kunić
    4.5k
    nulerica definitivno. Ko zna koga su nam uvalili
  • Boysica
    742
    Kakav macan je taj Cannavaro vidi tetovazica...
    Čisto da vam razbijem malo tu spiku treba podršku ili ne ... neko je gore napisao svima smo dali šansu ajmo i njemu... hm možda se i ženski dio publike probudi pa ih više pocme dolazit na tekme :rofl:
    Nekak smo u manjini na sjeveru :cool:
  • NitkoBitan
    25.2k
    loviti se za mrvice i pronalaziti razloge zašto bi ovo odjednom trebao biti dobar izbor za trenera a jednostavno nije i svi smo bili suglasni u tome prije nedjelje.Chempers

Tvoje svi = Histericari koji su uzeli zamah kao i svugdje po drustvenim mrezama u tom trenutku dok su glave jos bile vruce.

Tupi se godinama da velika igračka imena ne znače ništa i da ne smijemo dovoditi trenera bez adekvatnog CVa, sprda se s tovarima radi Gattusa a mi onda napravimo ovo i sve se zaboravi. To je ono apsurdno.Chempers

Pa i nije bas da se Canavaro uci poslu. Bez obzira na kratak mandat u Udineseu tih par utakmica je odradio za veliki respect. Pod pritiskom ispadanja momcad psiholoski na dnu podignuo toliko da je odigrao s njima odlicno protiv najboljih i izborio ostanak u ligi (otkaz zbog nenogometnih razloga). Mi smo pod pritiskom ali da osvojimo prvenstvo. Gatuso je za razliku od Cannavara u silaznoj putanji.
  • Radosav Siverinac
    0
    "Benvenuti" je plural. Treba ispraviti u "benvenuto".
  • Crni86
    9.4k
    Pa dajte ljudi titlove stavite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.