• Dzoni
    935

I vlasnici tog kluba su najbogatiji u Europi, čak bogatiji i od Mohamada bin Salmana koji drži Newcastle de facto
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Ja bih prodao Cordobu za tih 2.5 mil. i s tim novcima bih išao po Nordina.
  • Orc123
    9.7k
    isao bi i ja ali ne gledamo u zom smijeru....bojim se da ne prodamo Cordobu a ostavimo Spiku i dovedemo Pasalica....bolje onda razvijati Cordobu.
    Da idemo po Nordina odmah bi potpisao i odlazak Cordobe, Hoxhe i Spike! To je klasa kakva se nije nikad dovodila u HNL!
  • Dani Olmić
    706
    cekaj, odakle nam sad taj pak?
  • Izet Hajrović
    3.1k
    da, ne gledamo uopće prema desnom krilu ovaj rok što je i razumljivo s obzirom na sve ostale probleme, zato kažem da bih ja to napravio tako da se mene pita.

Scout služba.
  • Jurki
    14.2k
    Definitivno bumo imali prevec krila.
    I sa svake strane bi jednog prodal.
    Hoxha - ok igrac ali kad treba probiti bunker je to jako mrsavo. Treba uzeti u obzir da ima 26 godina i tesko moze igracki jos napredovati, makar nikad se ne zna.
    Špikic - u Dinamu je duze nego kaj je bil Mumija, predstave ovog gospodina su opjevane i mislim da je njemu zadnji vlak za prodaju ili bumo cekali istek ugovora. Napredovati nemre nist, nogometno neinteligentan. Jbg.
    Cordobu bi ostavil samo iz razloga jer ne znamo koji su mu dometi. Tek je recimo to tak zavrsil proces prilagodbe.
    Mislim da se za taj dvojac moze spuknuti 2 do 2,5 milja eura
  • Krizy
    49.4k
    cekaj, odakle nam sad taj pak?Dani Olmić

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/555882 :lol:

Arnaud Dominique Nordin ima porijeklo s Martinika, baš kao Kévin Théophile-Catherine i Ronaël Pierre-Gabriel, s kojima je Dinamo pogodio.

Na Instagramu Nordin prati oba igrača Dinama, a zanimljivo je da je s Kévinom skupa odigrao 14 utakmica, a još 3 s Bernauerom.

Baš kao Kévin i Ronaël, i Nordin je igrao za St. Etienne.
    Još jedna stvar veže Nordina, Bernauera i Pierre-Gabriela, a to je ista menadžerska agencija, koja pod svojim "krovom" drži i Thomassona, kojega sam spomenuo jako puno puta na ovoj temi.
    Krizy
  • Laugreano
    2.8k
    Nordin je u istoj agenciji ko Max i RPG.
  • Nino Bule
    15.1k

To je otegotna okolnost za njegov dolazak s obzirom kako tretiramo rpga i maxa
  • Droljo
    10.6k
    Već bi cordobu prodavali sunce vam vaše! Pa jeste normalni. Dečko koji je mlad, brz, ne boji se driblinga kao ni udarca sa distance. A imamo hoxhu i vječnog špiku u rosteru. Cordobu čak i daliban nije jako popljuvao. Mir u karte malo da vidimo što će biti kroz dan dva..
  • ElDorado
    1.2k
    baš i ja to pomislih. I s Martiniqua je ko RPG i KTC. Liku ističe ugovor vredi 8 milja i nekak sumljam da bi mu mi bili zeljeno odrediste. Al ko zna.
  • Ludovic IX
    7.6k
    ako prodaju albanca, zašto ne uzmemo oršu na 1+1 godinu. nebi tražio veliku plaću ili bar to vjerujem a bolje on kao joker nama nego da u Rijeci počne trpat
  • NitkoBitan
    21.5k
    "Strucnjaci" na aparatima, Dinamo moze zaradit na promasajima Hoxhi i Cordobi ako zeli. Zato za vlastite dijamante iz akademije ne moze dobit saku eura.
  • Jurki
    14.2k
    prodaja Cordobe nema apsolutno nikakvog smisla.
    Em ne znamo kaj moze, em bi ostali na Mbukuu i Špiki. A na lijevom krilu bi imali tesku prometnu guzvu.
    Imamo objektivno 2 krila viska a to su Hoxha i Spika.
    Njih prodati i dopeljati igraca koji nam treba na drugim pozicijama.
    Odlaskom tog dvojca nebi uopce zgubili na jacini.
    Bome i ja se pitam kaj je nekima da bi Cordobu prodali.
  • Maximo
    628

Pa pošto Ivanušec dolazi...nema potrebe za oršom...

Kaže u članku da imamo 3 strana napadač u talonu...realno, teško da bi bio koji domaći s obzirom na trenutne situacije...tako da i nije neko otkriće...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions