• Majki2111
    3.6k
    Dvije riječi. Petar Bočkaj.
  • ElDorado
    1.2k
    zato jer onda imas tri lijeva krila s ivanusecom
  • hardek
    3.6k
    Za mentalnu dobrobit cijele zone, nadam se da će doći lijevi bek jer ako je Franjic doveden kao startni lijevi bek za ovu polu-sezonu, Daliban će naštancat minimum 15 stanica. Doduše s pravom
  • Maximo
    628

A moguće da je ideja da Franjić bude flaster do kraja sezone, a onda da dođe pravi bek ko taylor ili već neko...
  • ElDorado
    1.2k
    nemoj se ni pokusavati tak zajebavati
  • Droljo
    10.5k
    Hoxhu bih prodao ako se može dobiti 2.5-3 mil. Iz razloga što smo stvarno pokriveni na tim pozicijama nevezano za možebitni dolazak ivanušeca. Ima 26 godina i možda je i zadnji vlak za uzet lovu a nije nam toliko bitan kraj pjace, cordobe, mbukua, špike pa čak i stojkovića. 5 igrača za dvije pozicije. Računam da nam sva krila mogu igrati na obje strane osim možda baš hoxhe.
  • Orc123
    9.7k
    dajte mail od Marica da mu ga zatrpamo da nam uslisi zelje za Nordina! Hehe
    Kaj najbolje, uopce nije nerealan jer mu ostalo 6mj ugovora. Ja bi ga i preplatio ako treba i to duplo koliko sada vrijedi pred istek....
  • Paggini
    32.3k

Slažem se.

Hoxha je svoj plafon dosegao, možda bi preroštavanjem formacije na onu koja njemu paše od njega dobili nešto više po pitanju G/A, ali mi smo navikli da nam krila sama od sebe izmišljaju nešto (Orša, Ivanusec, Soudani, Fernandes, pa čak i Vidović...) i u tom smislu ne vjerujem da bi Hoxha mogao dati značajno veći doprinos.

Ni u Belupu, gdje je fokus bio puno više na njemu nije blistao i gorio. Bio je dobar, ali daleko od nekog hajpa.

Dodatno, ako dovedemo Ivanuseca, Hoxha ide na treće lijevo krilo, iza Pjaca i Luke, a čak i Stojković bi bio po meni zanimljivije lijevo krilo. Vrijednost mu neće tako rasti nikako, pa ako ima ponuda, lijepo bi bilo prodat ga za 2 milijuna plusminus. A ni ne postaje mlađi.

Ne mogu se ljutit na kupovinu Arbera, za milju i po je dao Betis i Rijeku, to ću pamtiti svakako.

Cordobu prodat ako je došla neka suluda ponuda, što sumnjam da je. Ovako nema smisla prodaja jer nismo ni 20 posto njegovog potencijala (po meni) vidjeli.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Au kakav bi to paklen igrac bio za nas. Primanja su mu isto apsolutno dostupna za nas - oko 750k, to je cak i rang ispod nasih najplacenijih. Dat mu jos i neki simbolicni bonusic.

Mozda nam sad i ne treba s obzirom na prezasicenost krilima, ali bilo bi dobro zakaparit ga za ljeto. Valjda cemo se do tada rijesit Spikica i oslobodit mjesto.
  • E46
    953
    Onda mozes u inbox napisati sta je to tocno laz.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Kod Hoxhe bi, za svaki slucaj, vise inzistirao ne nekakvom postotku od buduce prodaje nego na 500 k vise.
    Jebte, gledam Ismajli 6 milion, Rrahmani je vec opjevan.. Ako mu kojim slucajem bas odgovara liga, reprezentativac vec je pa moglo bi se nesto i zaradit.
    Inace, ja sam za prodaju, mislim da on kod nas ne moze bitno bolje, a onda mi je bolje uzet nekog mladeg s vecim plafonom.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Molim čitati s razumijevanjem, kažem da bih prodao Cordobu ako bi s tim novcima doveli Nordina ili nekog slične razine. Nordin je kapitalac i relativno nam dostupan s obzirom na ugovor. S njim bi riješili poziciju desnog krila za x godina, u to sam siguran.

Cordoba nije previše oduševio. Ima potencijala, ali mnogi su pisali da smo bacili 2 mil. nakon par utakmica, kruže glasine da nije baš posvećen nogometu kako bi trebao biti i s prodajom za 2.5 mil. bi bili čak i u plusu, ali naravno da se riskira da postane igračina na kojoj se može dosta zaraditi. Ovako prodaja čisto da se proda ove zime bez dovođenja kvalitetne zamjene mi nema smisla. Ako je gužva na krilima, radije bih prodao Špikića ili Cordobu poslao na posudbu, ali to se treba procijeniti nakon priprema i to ovisi o Cannavaru.
  • Krizy
    49.3k
    Ma Nordin se nije nigdje spominjao, njega sam predložio zbog iste agencije s našim igračima, porijekla s Martinika, plaće koju si možemo priuštiti, isteka ugovora s klubom koji je pred ispadanjem, a u kojem je među rijetkim svijetlim točkama u Montpellieru.

Ista stvar važi za Sashu Marcicha, Rodriga Gutha i Islamovića, koji su se dosta puta spomenuli nakon mojih upisa na Scout službi.
  • Dani Olmić
    697
    Gdje su oni koji misle da ni on ne bi bio pojacanje za Dinamo? :grin:

Taylor u prvih 11 protiv Rangersa danas u 16h - pa eto mozemo pogledat dal nam se svidja ili ne
  • ElDorado
    1.2k
    Zanimljivo Mbuku je na TM prije svega lijevo krilo. Opet ono kaj sam na YT gledao uglavnom je u Reimsu igrao kroz sredinu vise kao 10ka. Dost nedefiniran igrac cini mi se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions