• Yovitssa
    815
    Tiago Dantas? Ističe mu ugovor na ljeto. Ja bi njega kontaktirao da vidimo kako stoji, dobar igračFrenchMontana

I meni je isto palo na pamet. Jako dobar igrač, ali bojim se da iza isteka ugovora ima još nekih klauzula. Da nije baš besplatan igrač kojega se može dovesti za 6 mjeseci, a početi pregovore već danas. Uostalom, zato je i igrač s takvom reputacijom i potpisao za Osijek. Odlaskom Bote možda su se nama povećale šanse, ali mišljenja sam da on cilja malo dalje od HNL-a...
  • Danko
    1.3k

Daj se ne blamiraj, pa jedan rakitić ima 50% točnih dugih lopti, pa o čemu pričaš ti?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ne kuzim tu mrznju prema Bernaueru.Rijetko jeftin a koristan stoper.On je najmanji problem.Kastrator iz zasjede

Mediji stvore narativ i dio ekipe popuši.
  • Dinaminjo
    1.2k

Ima 26 nastupa u hnlu od toga u 12 utakmica Dinamo nije primio gol

Dakle u barem 50% utakmica ne moze biti niti krivac niti sukrivac za gol
  • Brusa
    2k
    sve je laž što si napisao i ti to znaš isto tako. Neću ti ni odgovarati detaljnije, da ne spamamo temu, niti tvoje laži zaslužuju detaljnije odgovore.
  • Kaktus Car
    817
    Neki se baš uhvate nekih igrača bezveze. Bernauer je za Dinamove prilike čisto solidna rotacijska opcija. Zna igrati s loptom, daje sve od sebe, djeluje sretan i zadovoljan ovdje s rolom koju ima u klubu.

Svaki klub mora imati i takve igrače. Ne možeš imati 22 prvotimca, jer se nogomet igra s 11 igrača. Nije realno očekivati da će rotacijski igrači biti jednako dobri kao prvotimci ni u puno bogatijim klubovima.
  • Noel
    7.9k
    Bernauer je po svojim dobrim karakteristikama igrač za Lige petice bez jebemti. To je pokazao u Europi već i prošle i ove godine. Njegova je nesreća kaj ima blackout u sekundi i fali mu fizičke snage. Njegova još jedna nesreća je kaj je doveden iz Ligue 2. Kad su plaćeni novinari krenuli sa tom šprehom stvorila se šprdancija kako Dinamo dovodi igrače iz druge francuske lige iako je Bernauer jedini koji je doveden od tamo. Zbog te stvari Bernauer ne nosi jednu etiketu nego njih 10.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Pitanje - jel nismo uzeli Mbukua, a Augsburg ima buy back opciju? Moguće da sam krivo shvatio...Paggini

Izgleda da sam ja krivo skopčao, ali i dalje ostaje kao jedan od upitnika za na ljeto.

Vidim vec da je par forumaša napisalo slično nesto.Stvarno se nadam da ukoliko igramo pa makar i EL te prodamo Baturinu što je sigurno rekao bi,nema potrebe da prodajemo Sučića.Praskaton

Nisam išao u smjeru toga treba li ga se ili ne treba prodati, samo objektivna procjena: bio je (prema medijski napisima) na rubu odlaska pred kraj prošlog roka, u međuvremenu je bio dobar u HNL-u i LP, igrao sve tekme za repku do ozljede i TM mu je dignuo procjenu s 3 na 12 milijuna eura. Kao drugi najvrjedniji igrač u momčadi i 21-godišnji reprezentativac, neminovno je uz Baturinu prime target u Dinamu i potencijal za to da naprosto dođe neka ponuda koja se teško može odbiti je velik. Možeš zadržati igrača kad dođe Como s 10 milijuna eura, al kaj ak dođe neka Borussia s 20+ milijuna?

Ne kažem da ga nužno treba pustiti u tom slučaju, ali definitivno ne možemo reći da će sigurno igrati ovdje i sljedeće sezone.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    šprdancija kako Dinamo dovodi igrače iz druge francuske ligeNoel

I neizostavni "dolazi lik iz momčadi koja je SEDMA u drugoj francuskoj ligi."
    Fun fact- taj isti klub iz kojeg je došao se danas bori za ulazak u ligue 1. :rofl:
  • keppi
    245
    Rade li danas ove klinike za liječničke preglede ili su možda spojile godišnji s Tri kralja, a mi neka lijepo čekamo.
  • Droljo
    10.6k

A sa čime sam ja zaslužio bit tu? :roll:
    IMG-20250102-140013.jpg
  • Brusa
    2k
    Slučajno frende :yikes:
    Vozio sam se u tramvaju dok sam pisao i slučajno sam pritisnuo, a kasno sam skužio da bi editirao.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Ma Španjolska i Francuska su nogometna meka što se tiče igrača. Zađi malo tamo u drugu ligu ili slabije klubove prve lige i ima masa igrača koji su zanimljivi. Realno, imaju more igrača, a relativno su jeftina radna snaga u odnosu na recimo Engleze ili Švabe.dinamo vitez

Komentar od prije 6 godina.

Inace u reciklazi imena odlucio sam se prolistat najstarije komentare na ovoj temi od zacetka foruma. Mogu samo rec da mozemo bit izuzetno sretni sadasnjim prijelaznim rokovima i ambicijama kluba. Mozda trenutno ne stojimo u prvenstvu dobro ali tu ima obol i jaca konkurencija nego prije, a pravo stanje stvari je Europa koja je lakmus papir. Procitajte i sami starije upise umjesto da vam novinari peru mozak o "dobrim starim vremenima"....
  • veselko tenžera
    3.1k
    I neizostavni "dolazi lik iz momčadi koja je SEDMA u drugoj francuskoj ligi."
    Fun fact- taj isti klub iz kojeg je došao se danas bori za ulazak u ligue 1.
    Sibirski plavac

Cinik bi rekao - eksplodirali čim su ga se riješili :smile:
  • ElDorado
    1.2k
    Tironi je izgleda najinformiraniji. Aki ne spominje lijevog beka što me pomalo zabrinjava. Toplo se nadam da Cordobu neće prodavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions