• hardek
    3.6k
    Hoxhu prodaješ jer na njegovo mjesto dovodiš boljeg igrača - Ivanušec. On dolazi kao kratkoročno riješenje, a na ljeto nađeš dugoročno bolje riješenje od Hoxhe.

Špikića prodaješ jer na njegovom mjestu imaš potentnija riješenja - Cordoba i Mbuku. Iako nebi imao ništa protiv da on ostane do ljeta kao rotacija za obje strane.
  • Crni86
    7k
    Hoxhu prodaješ jer na njegovo mjesto dovodiš boljeg igrača - Ivanušec. On dolazi kao kratkoročno riješenje, a na ljeto nađeš dugoročno bolje riješenje od Hoxhe.hardek

Upravo to. Na ljeto dovodis igeaca koji je mladi i koji ce kroz tu sezonu ili iducu postati starter, a pjaca njegova zamjena.
  • E46
    983
    Nema labavo, pa kad se od tog Maxa pravi u najmanju ruku Beckenbauera jbt.. a jedan Nekic je avion za njega
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    a ništa,onda nastavimo gledat "pouzdane" Theophila i Torentea čije su duge lopte opasne po ljude na tribini.
  • E46
    983
    Ma dzabe mu duge lopte kad mu od 5 prodju 3 duge a svaki napad protivnika je 70% gol ili penal kad on igra.. jednostavno nije taj.
  • Nino Bule
    15.1k
    Maxa dosad od 3 trenera nijedan nije otpisao, kod svakog je nesto odigrao sto za "rotacijskog" stopera nije lako, ako 3 trenera vide nesto u njemu i ne stavljaju ga na led mozda vi nesto krivo vidite
  • Jaro
    8.6k
    lažeš!
  • Paggini
    32.6k
    Morali bi prestat drukat za igrače Dinama tako da rugamo druge igrače Dinama...
  • E46
    983
    Je, bit ce da je tako. Samo neka nastavi onda briljirat i sve dobro.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Mene je Max kupio odma prvu njegovu službenu utakmicu protiv Istre na Drosini.
    Karoglan vs Bišćan 0-3
    Ivanušec,Emreli,Ljubičić ako se ne varam.
    Nikad neću promijenit mišljenje o njemu makar napravio još 100 debilnih penala kao protiv Varaždina ili Monaca.
  • Brusa
    2k
    k Ovo je čista neistina i izmišljotina.
  • Hebimir Strašni
    16

Ja sam bio na toj tekmi i odmah sam ga prekrižio :) ... vidiš koja različita percepcija. Baš sam pratio njega i Kaneka i oba dva su zujala ko ... izgledali su kao da su tek izašli iz aviona pa odmah na tekmu :) .
  • MAGDA7
    16
    Ja bih za napadaca osobno htio neki drugaciji tip od Petkovica i Kulenovica. Na primjer netko malo nizi, da je brz i ima završnicu jer obojica navedenih bas nemaju brzinu a Kulenovic nema bas ni zavrsnicu odlicnu.
  • MAGDA7
    16
    Na primjer Sekou Koita iz Cska Moskve.
  • vjeko1701
    11.3k
    Jer nisi mogao editirati post da dodaš tu rečenicu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions