• ElDorado
    8.2k
    baš i ja to pomislih. I s Martiniqua je ko RPG i KTC. Liku ističe ugovor vredi 8 milja i nekak sumljam da bi mu mi bili zeljeno odrediste. Al ko zna.
  • Ludovic IX
    10.2k
    ako prodaju albanca, zašto ne uzmemo oršu na 1+1 godinu. nebi tražio veliku plaću ili bar to vjerujem a bolje on kao joker nama nego da u Rijeci počne trpat
  • NitkoBitan
    33.7k
    "Strucnjaci" na aparatima, Dinamo moze zaradit na promasajima Hoxhi i Cordobi ako zeli. Zato za vlastite dijamante iz akademije ne moze dobit saku eura.
  • Jurki
    20.9k
    prodaja Cordobe nema apsolutno nikakvog smisla.
    Em ne znamo kaj moze, em bi ostali na Mbukuu i Špiki. A na lijevom krilu bi imali tesku prometnu guzvu.
    Imamo objektivno 2 krila viska a to su Hoxha i Spika.
    Njih prodati i dopeljati igraca koji nam treba na drugim pozicijama.
    Odlaskom tog dvojca nebi uopce zgubili na jacini.
    Bome i ja se pitam kaj je nekima da bi Cordobu prodali.
  • Maximo
    822

Pa pošto Ivanušec dolazi...nema potrebe za oršom...

Kaže u članku da imamo 3 strana napadač u talonu...realno, teško da bi bio koji domaći s obzirom na trenutne situacije...tako da i nije neko otkriće...
  • Majki2111
    4.2k
    Dvije riječi. Petar Bočkaj.
  • ElDorado
    8.2k
    zato jer onda imas tri lijeva krila s ivanusecom
  • hardek
    7.8k
    Za mentalnu dobrobit cijele zone, nadam se da će doći lijevi bek jer ako je Franjic doveden kao startni lijevi bek za ovu polu-sezonu, Daliban će naštancat minimum 15 stanica. Doduše s pravom
  • Maximo
    822

A moguće da je ideja da Franjić bude flaster do kraja sezone, a onda da dođe pravi bek ko taylor ili već neko...
  • ElDorado
    8.2k
    nemoj se ni pokusavati tak zajebavati
  • Droljo
    23.4k
    Hoxhu bih prodao ako se može dobiti 2.5-3 mil. Iz razloga što smo stvarno pokriveni na tim pozicijama nevezano za možebitni dolazak ivanušeca. Ima 26 godina i možda je i zadnji vlak za uzet lovu a nije nam toliko bitan kraj pjace, cordobe, mbukua, špike pa čak i stojkovića. 5 igrača za dvije pozicije. Računam da nam sva krila mogu igrati na obje strane osim možda baš hoxhe.
  • Orc123
    14.1k
    dajte mail od Marica da mu ga zatrpamo da nam uslisi zelje za Nordina! Hehe
    Kaj najbolje, uopce nije nerealan jer mu ostalo 6mj ugovora. Ja bi ga i preplatio ako treba i to duplo koliko sada vrijedi pred istek....
  • Paggini
    74.5k

Slažem se.

Hoxha je svoj plafon dosegao, možda bi preroštavanjem formacije na onu koja njemu paše od njega dobili nešto više po pitanju G/A, ali mi smo navikli da nam krila sama od sebe izmišljaju nešto (Orša, Ivanusec, Soudani, Fernandes, pa čak i Vidović...) i u tom smislu ne vjerujem da bi Hoxha mogao dati značajno veći doprinos.

Ni u Belupu, gdje je fokus bio puno više na njemu nije blistao i gorio. Bio je dobar, ali daleko od nekog hajpa.

Dodatno, ako dovedemo Ivanuseca, Hoxha ide na treće lijevo krilo, iza Pjaca i Luke, a čak i Stojković bi bio po meni zanimljivije lijevo krilo. Vrijednost mu neće tako rasti nikako, pa ako ima ponuda, lijepo bi bilo prodat ga za 2 milijuna plusminus. A ni ne postaje mlađi.

Ne mogu se ljutit na kupovinu Arbera, za milju i po je dao Betis i Rijeku, to ću pamtiti svakako.

Cordobu prodat ako je došla neka suluda ponuda, što sumnjam da je. Ovako nema smisla prodaja jer nismo ni 20 posto njegovog potencijala (po meni) vidjeli.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Au kakav bi to paklen igrac bio za nas. Primanja su mu isto apsolutno dostupna za nas - oko 750k, to je cak i rang ispod nasih najplacenijih. Dat mu jos i neki simbolicni bonusic.

Mozda nam sad i ne treba s obzirom na prezasicenost krilima, ali bilo bi dobro zakaparit ga za ljeto. Valjda cemo se do tada rijesit Spikica i oslobodit mjesto.
  • E46
    2k
    Onda mozes u inbox napisati sta je to tocno laz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.