• Maxova dijagonala
    3k
    nemoj uspoređivat nas i Grke.
    Puno veće plaće,vrela atmosfera,zanimljivo prvenstvo,bolji su u europi.
    Zvezda ako se ne varam ima 20,30 milijuna veći proračun od nas i poguranac od države a Naby Keita je propali slučaj sa 150 ozljeda.
  • Blue Label
    25

Ne vjerujem da mu mogu dat plaću u razini Petkovića.
  • Nogo
    5.1k
    Stoji, naime, teza da se desetak milijuna eura, koliko se očekuje da Dinamo uloži u dolaske visokokvalitetnih opcija na mjestima stopera, lijevog beka, napadača i potencijalno veznjaka trebalo uložiti još ljetos, jer tada bi sva ta imena imala više smisla: s Galešićem, Franjićem/Taylorom (ideja je Franjić kao "žeton-pojačanje do ljeta, a Taylora potpisati kao slobodnog od ljeta), napadačem i veznjakom, "modri" danas, prema sudu mnogih, danas uopće ne bi bili u ovoj situaciji, dapače.

Lista onih kojima se traže nove destinacije prilično je široka, a najbliži odlasku, nakon Ogiware koji se vraća u Japan, prema informacijama koje ima Jutarnji, zasad su - Moharrami, Bočkaj i Hoxha, a vlada interes i za - Córdobom. Što se iranskog braniča tiče, stvar je jasna: istječe mu ugovor na kraju sezone, ali Dinamo nema ništa protiv da ode već ove zime, kako bi se ujedno otvorio i prostor za Nou Mikića, koji bi ipak trebao potpisati novi kontrakt s "modrima". Novost je, međutim, da su se pojavili interesenti za usluge Arbëra Hoxhe i da je klub spreman ući u taj posao.

Traži se intenzivno i na rješenjima statusa Bočkaja, Menala (!), ali i Perića i Špikića, kao i igrača na posudbama (Štefulj, Bulat, Brkljača...), a u kadru, izuzev tržištu najzanimljivijih Baturine i Sučića, pojavila se navodno i opcija za Córdobu, no ostaje upitno hoće li Dinamo ući u taj posao, jer bez obzira na opću percepciju, njega se cijeni u klubu, može se čuti da na treninzima ide kao "avion", ali čeka se konačni sud Fabija Cannavara...
  • Maxova dijagonala
    3k
    Sve okej ali zašto Špikić?
    Za rotaciju odličan,zahvalan igrač.
  • Crni86
    7.6k
    Zanimljivo da se uopce ne spominje ristovski i novi ugovor.

Imamo mi dosta “balasta” za rijesit.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Jel itko gledao tog Taylora više od onoga što je igrao protiv nas? Meni tu nije upao u oči, kao uostalom nitko s te utakmice. Mi nikakvi, ovi nam ne mogu ništa. Stvarno nisam mjerodavan za dati ocjenu jer je jedna utakmica premalo. Zanima ima li kakva objektivna analiza/usporedba? Po komentarima čitam da je loš nazad i nije brz, visok 171, a 80% foruma ga vidi kao rješenje svih problema na beku. Ne kužim.
  • Blue Label
    25
    Jasno mi je da se široke mase pale na Hallera, al da forumaši očekuju da dovodimo igrače od 4m+ ili beka za 1m+ plaće je van pameti.
    Malo realnosti ne bi škodilo.
  • vjeko1701
    11.9k
    Zato pak dovodimo Galešića za oko 3M + vrlo vjerojatno 2M u budućim odštetama?
  • Blue Label
    25

Pričam o plaćama i hijerarhiji u klubu, odštete su nešto drugo.
  • Crni86
    7.6k
    očekuju da dovodimo igrače od 4m+Blue Label

Ovo mogu razumijeti jos. Ali i tu postoji opcija da dio preuzme bvb na sebe ili da se igrac odrekne dijela place.

beka za 1m+Blue Label

Ovaj dio je sasvim realan. To je i sam sd naglasio kada je pricao o pojacanjima.
  • vjeko1701
    11.9k
    A kome bi to mi dali 4M plaće?
  • ElDorado
    1.6k
    Idiotski bi mi bilo da prodaju Cordobu. Decko nije dobio nikakve prilike i jos ga je Bjelica ubijao odnosom.
  • Jurki
    15k
    ovak kak je napisano u clanku - bombon od prijelaznog roka.
    Cordobu ostaviti ako se smatra da bu dobar, nismo ga ni vidjeli kak spada na terenu.
    I Ristu se ne spominje nigdje, znaci da bi mogel dobiti uramljeni dres i buket cvijeca na kraju sezone.
    Ak se odvije sve kak pise - ima itekak smisla.
  • E46
    1.2k
    Cigani nemaju veci proracun od nas.
  • Jurki
    15k
    samo kaj cigani imaju drukciju strukturu prihoda. Imaju Ruse i drzavu koji budu bez obzira na sve uskocili sa friskim eurima. Racunaj minimalno pol proracuna da imaju fiksnih prihoda svake godine. Isto tak oni ako sjebu sezonu.. Vucic bu ubrizgal pare poreskih obveznika.
    Mi smo jako daleko do tog fiksnog iznosa.
    Isprike na offtopicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions