• ElDorado
    1.2k
    Idiotski bi mi bilo da prodaju Cordobu. Decko nije dobio nikakve prilike i jos ga je Bjelica ubijao odnosom.
  • Jurki
    14.1k
    ovak kak je napisano u clanku - bombon od prijelaznog roka.
    Cordobu ostaviti ako se smatra da bu dobar, nismo ga ni vidjeli kak spada na terenu.
    I Ristu se ne spominje nigdje, znaci da bi mogel dobiti uramljeni dres i buket cvijeca na kraju sezone.
    Ak se odvije sve kak pise - ima itekak smisla.
  • E46
    951
    Cigani nemaju veci proracun od nas.
  • Jurki
    14.1k
    samo kaj cigani imaju drukciju strukturu prihoda. Imaju Ruse i drzavu koji budu bez obzira na sve uskocili sa friskim eurima. Racunaj minimalno pol proracuna da imaju fiksnih prihoda svake godine. Isto tak oni ako sjebu sezonu.. Vucic bu ubrizgal pare poreskih obveznika.
    Mi smo jako daleko do tog fiksnog iznosa.
    Isprike na offtopicu.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Ja Cordobu ne bi prodao, mislim da mu se treba dati sezona u kontinuitetu i da ćemo tek onda moći suditi o tome kakav je.
  • NitkoBitan
    21.4k
    A tko je uopce pricao o prodaji Cordobe? Nigdje se do sada nije spomenula prodaja. Navodno je Gorica zainteresirana za posudbu i preuzeli bi oko pola place. Tamo bi imao mjesto u prvih 11 i igrao bi vise kontraskog nogometa sto bi mu odgovaralo. Mozda bi i otkinuo koji bod Rijeci/Hajduku...
  • Paggini
    32k
    Mozda bi i otkinuo koji bod Rijeci/Hajduku...NitkoBitan

Kakve smo sreće, otkinuo bi jedino nama
  • Jurki
    14.1k
    meni bi cak Varazdin bil bolja opcija ak bi se islo na posudbu Cordobe.
    Bolja momcad, u Vzu su i bolji tereni.
    Od svih nasih prvoligasa, po meni najbolja destinacija.
    A i nebi se bunil da ona tovarska kolonija ode u drugu ligu.

Kakve smo sreće, otkinuo bi jedino namaPaggini

Evo coprnjaka :rofl:
  • NitkoBitan
    21.4k
    Moze se dogovorit da ne igra u utakmicama protiv nas, nista nevideno u svijetu nogometa.
  • Orc123
    9.7k
    Dinamo si kao klub moze priustiti beka s placom od 1mil eura! Moze si priustiti nekolicinu s oko 1mil eura ali si ne moze priustiti rotacijske igrace s 400-500tis eura ili islužene senatore s cifrom vecom od pola milje eura!
    Ponavljam, Taylor je igrac u najboljim godinama, igra konstantno vec ohoho sezona u klubu koji financijski puno mocniji od Dinama, u jakoj ligi, igra za repku gdje mu konkurent jedan od najboljih bekova svijeta...
    Dolazio bi za malu odstetu ili na ljeto besplatno tako da....
    1mil eura je kurac za takvog dokazanog igraca i ne moze nikakvu hijerarhiju poremetiti!
  • ElDorado
    1.2k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    neće Špikić nigdje!
    Pjaca će ja mislim isto ić desno jer Ivanušec dolazi na lijevo krilo.
  • OsamŠest
    4.1k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!ElDorado

Olmo
  • Nino Bule
    15k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!ElDorado

Recimo da odu spika i hoxha/cordoba, imas za lijevo ivanuseca i pjacu, i desno pjacu/mbukua, + jednog od hoxha/cordoba, dakle 4 krila za dvije pozicije, + stojkovica koji moze jako dobro odigrat krilo.
  • rioda
    6k
    Mislim da Cordoba ostaje, njemu je trebala prilagodba koja zapravo još i traje. Znam da je netko od trenera iz Premiershipa jednom rekao da igračima s drugog kontinenta treba i do 7-8 mjeseci za potpunu prilagodbu, a mislim da to vrijedi i za njega. Treba mu i par utakmica u kontinuitetu da uhvati ritam nakon ozljede, jedino mi je žao što je ista pozicija kao i Mbuku, a volio bih da obojica igraju :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions