• ElDorado
    8.2k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    neće Špikić nigdje!
    Pjaca će ja mislim isto ić desno jer Ivanušec dolazi na lijevo krilo.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!ElDorado

Olmo
  • NB86
    17.4k
    Ak prodaju Špiku i Cordoba na posudbu a ko bu nama igral desno?!ElDorado

Recimo da odu spika i hoxha/cordoba, imas za lijevo ivanuseca i pjacu, i desno pjacu/mbukua, + jednog od hoxha/cordoba, dakle 4 krila za dvije pozicije, + stojkovica koji moze jako dobro odigrat krilo.
  • rioda
    12.2k
    Mislim da Cordoba ostaje, njemu je trebala prilagodba koja zapravo još i traje. Znam da je netko od trenera iz Premiershipa jednom rekao da igračima s drugog kontinenta treba i do 7-8 mjeseci za potpunu prilagodbu, a mislim da to vrijedi i za njega. Treba mu i par utakmica u kontinuitetu da uhvati ritam nakon ozljede, jedino mi je žao što je ista pozicija kao i Mbuku, a volio bih da obojica igraju :grin:
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ako je Haller bio prva napadački opcija i odlučio se za Utrecht, šta onda . Ko bi mogao biti plan B? Da li je Matanović u igri?
  • Orc123
    14.1k
    Za Spiku je ovo zadnji voz da se nesto zaradi i da ne zavrsi ko Menalo....hoxha se isto moze utrziti minimalno za novac koji je i placen, ako ne i vise....ja bi ih prodao obojicu....
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Špikić je 5 puta bolji igrač od Menala a i od Arbera je za klasu jači.
  • rioda
    12.2k
    Posudba Pongračića bi nam koristila više nego posudbe Ivanušeca i Hallera zajedno.Daliban

Kako ti se Pongračić uklapa, a Galešić ne, ako ističeš brzinu igrača kao važan faktor?
  • Orc123
    14.1k
    Nakon 4 godine vrijeme je za rastanak...napredovao nije ni malo, ne donosi golove, ne donosi asistencije...ako nije napredovao do sad, vise ni nece.....prodat ga dok ima ikakvu vrijednost.....Hoxha je reprezentativac i to mu drzi cijenu....isto ga prodat.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Pongračić je klasa iznad Galešića koji bi u hnlu manjak brzine kompezirao sa iskustvom i kvalitetom.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    on bi se minute borio i u Dugopolju
  • Orc123
    14.1k
    Pongracic je placen prije pola godine 15mil eura, ugovor od 2,5mil godisnje.... eto Fiorentina ce ga se odreci jer ne racunaju na njega i placat ce ga do kraja sezone za nas....nisu ludi da tako paušalno ocjenjuju igraca.....
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    ma da,bolji su divljak Cordoba i naš Benrahou sa brojem 21 na leđima.
  • ElDorado
    8.2k
    Ja ne znam od kud ta fascinacija Pongračićem. Lik je spor ko magla, u repki kiksao visekratno i sumnjam da ce ga masni vise zvati. U 7-8 godina karijere odigrao tek oko 100 tekmi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.