• Crni86
    7k
    sve stoji. Ali i tadasnji barisic po meni nije igrac za dinamo. Igrac koji ne zna napravit dva koraka s loptom.

Sve u svemu vidjet cemo. Svoje prednosti ima taylor, a neke prednosti ima i jurisic. Ovog trenutka bi izabrao taylora. Da smo na +7 i da smo lagani te imamo prostora i vremena rekao bi da se dovede jurisica.

Tog se sjecam, al sjecam se i natpisa novinara nakon neke zatvorene tekme. Da kakvog beka smo doveli, da je ovo kapitalcina da smo vrhunski pogodili i slicno. Vratio se on i nakon odlaska bjelice pa oept nije nista pokazao.
  • E46
    982
    Vec duze vrijeme pratim Harisa Hajradinovica i mogu reci da bi nam on legao kao budali samar i to kao dugorocno rjesenje.. znam da imamo Baturinu, Stojkovica i jos par kandidata ali to je jedan od igrača za koje mi nikad nece biti jasno kako i zasto nikad nije zaigrao za Dinamo, realno on je 5 puta bolji igrac od Gojaka.
  • Jaro
    8.6k
    jedino za Ivanušeca postoji priča kako je forsirao transferStr1nger Bell

Ispricao njegov manager ovaj dio...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Naby Keita, igrač sa iskustvom Bundeslige i Premier lige je došao u Ferencvaroš, drugu momčad mađarske lige.
    Silas, igrač sa preko 100 nastupa za Stuttgart došao u Zvezdu.
    Anthony Martial je nakon 200+ nastupa za Manchester United te iskustva u Ligue 1 i La Ligi došao u AEK.

Ako su navedeni klubovi doveli takva imena, ne kužim zašto nekima npr. Taylor ili neki takav stranac zvuči kao "nemoguća misija" za doći u Dinamo?
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nemoj uspoređivat nas i Grke.
    Puno veće plaće,vrela atmosfera,zanimljivo prvenstvo,bolji su u europi.
    Zvezda ako se ne varam ima 20,30 milijuna veći proračun od nas i poguranac od države a Naby Keita je propali slučaj sa 150 ozljeda.
  • Blue Label
    22

Ne vjerujem da mu mogu dat plaću u razini Petkovića.
  • Nogo
    4.7k
    Stoji, naime, teza da se desetak milijuna eura, koliko se očekuje da Dinamo uloži u dolaske visokokvalitetnih opcija na mjestima stopera, lijevog beka, napadača i potencijalno veznjaka trebalo uložiti još ljetos, jer tada bi sva ta imena imala više smisla: s Galešićem, Franjićem/Taylorom (ideja je Franjić kao "žeton-pojačanje do ljeta, a Taylora potpisati kao slobodnog od ljeta), napadačem i veznjakom, "modri" danas, prema sudu mnogih, danas uopće ne bi bili u ovoj situaciji, dapače.

Lista onih kojima se traže nove destinacije prilično je široka, a najbliži odlasku, nakon Ogiware koji se vraća u Japan, prema informacijama koje ima Jutarnji, zasad su - Moharrami, Bočkaj i Hoxha, a vlada interes i za - Córdobom. Što se iranskog braniča tiče, stvar je jasna: istječe mu ugovor na kraju sezone, ali Dinamo nema ništa protiv da ode već ove zime, kako bi se ujedno otvorio i prostor za Nou Mikića, koji bi ipak trebao potpisati novi kontrakt s "modrima". Novost je, međutim, da su se pojavili interesenti za usluge Arbëra Hoxhe i da je klub spreman ući u taj posao.

Traži se intenzivno i na rješenjima statusa Bočkaja, Menala (!), ali i Perića i Špikića, kao i igrača na posudbama (Štefulj, Bulat, Brkljača...), a u kadru, izuzev tržištu najzanimljivijih Baturine i Sučića, pojavila se navodno i opcija za Córdobu, no ostaje upitno hoće li Dinamo ući u taj posao, jer bez obzira na opću percepciju, njega se cijeni u klubu, može se čuti da na treninzima ide kao "avion", ali čeka se konačni sud Fabija Cannavara...
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Sve okej ali zašto Špikić?
    Za rotaciju odličan,zahvalan igrač.
  • Crni86
    7k
    Zanimljivo da se uopce ne spominje ristovski i novi ugovor.

Imamo mi dosta “balasta” za rijesit.
  • veselko tenžera
    3.1k
    Jel itko gledao tog Taylora više od onoga što je igrao protiv nas? Meni tu nije upao u oči, kao uostalom nitko s te utakmice. Mi nikakvi, ovi nam ne mogu ništa. Stvarno nisam mjerodavan za dati ocjenu jer je jedna utakmica premalo. Zanima ima li kakva objektivna analiza/usporedba? Po komentarima čitam da je loš nazad i nije brz, visok 171, a 80% foruma ga vidi kao rješenje svih problema na beku. Ne kužim.
  • Blue Label
    22
    Jasno mi je da se široke mase pale na Hallera, al da forumaši očekuju da dovodimo igrače od 4m+ ili beka za 1m+ plaće je van pameti.
    Malo realnosti ne bi škodilo.
  • vjeko1701
    11.3k
    Zato pak dovodimo Galešića za oko 3M + vrlo vjerojatno 2M u budućim odštetama?
  • Blue Label
    22

Pričam o plaćama i hijerarhiji u klubu, odštete su nešto drugo.
  • Crni86
    7k
    očekuju da dovodimo igrače od 4m+Blue Label

Ovo mogu razumijeti jos. Ali i tu postoji opcija da dio preuzme bvb na sebe ili da se igrac odrekne dijela place.

beka za 1m+Blue Label

Ovaj dio je sasvim realan. To je i sam sd naglasio kada je pricao o pojacanjima.
  • vjeko1701
    11.3k
    A kome bi to mi dali 4M plaće?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions